Contentmanagementsysteem

Met behulp van een Content Management System (CMS) kun je de betrokkenheid van je doelgroep vergroten, dankzij gepersonaliseerde ervaringen. Vergroot de efficiëntie met betrekking tot authoring, creatie, beheer en levering van content via een of meer digitale kanalen.

Problemen met het optimaliseren van contentmanagement.

 

Om een strategie voor contentmanagement ook op de lange termijn te laten werken, dien je contentmanagementproblemen gerelateerd aan personen, processen en tools het hoofd te bieden.

Gebrek aan flexibiliteit binnen kanalen.

Gebrek aan flexibiliteit binnen kanalen.

Geen mogelijkheid om te schalen.

Geen mogelijkheid om te schalen.

Ontoereikend contentmanagement.

Ontoereikend contentmanagement.

Content in silo’s.

Content in silo’s.

Ervaar de voordelen van intelligente contentmanagementsystemen.

 

Wanneer je de uitdagingen van contentmanagement het hoofd biedt met een CMS dat een goedgedefinieerde strategie voor contentmanagement ondersteunt, profiteer je van verschillende voordelen.

Meer informatie ›

 

Kortere introductietijd.

Kortere introductietijd.

Je kunt snel dynamische, boeiende content creëren, wijzigen, goedkeuren en leveren wanneer je kerncomponenten en vooraf gedefinieerde ervaringen inbouwt in een intelligente CMS-oplossing.

Grotere klantbetrokkenheid en hogere conversies.

Grotere klantbetrokkenheid en hogere conversies.

Wanneer content effectief wordt beheerd met behulp van een contentmanagementsysteem, kunnen je betrokkenheids- en conversiemetrieken eenvoudiger worden gerealiseerd.

Content flexibel beheren.

Content flexibel beheren.

Zelfs de slankste organisaties kunnen op flexibele wijze content voor mobiele, web-, in-store- en nieuwe kanalen delen, optimaliseren en leveren.

Grotere contentflexibiliteit.

Grotere contentflexibiliteit.

Terwijl je kanalen zich uitbreiden, kun je eenmaal creëren en vervolgens flexibel publiceren door content te hergebruiken en aan te passen, zonder dat je een nieuwe publicatieomgeving hoeft te programmeren.

Adobe kan je helpen.

Adobe kan je helpen.


Adobe Experience Manager is een flexibele oplossing waarmee je snel aanpasbare ervaringen kunt orkestreren, leveren en schalen voor het web en voor mobiele contactpunten tijdens het klanttraject. 


Contentmanagementsystemen van Adobe stimuleren uitmuntende ervaringen.

 

Bekijk hoe toonaangevende merken Adobe Experience Manager gebruiken voor het optimaliseren van hun ervaringen.

"We moeten ons kunnen ontwikkelen, volwassen kunnen worden. Het platform moet ook onze groeiende behoeften kunnen ondersteunen. Adobe biedt echt wat we nodig hebben."
— Amanda Cichon,
IT Manager, Garmin

Het op een digitale manier vertellen van verhalen biedt ons een echt voordeel. Doelgroepen hebben behoefte aan verschillende ervaringen en snelle content.

"Het op een digitale manier vertellen van verhalen biedt ons een echt voordeel. Doelgroepen hebben behoefte aan verschillende ervaringen en snelle content."
— Matt Ladner,
Senior GUI Developer, ALSAC

Veelgestelde vragen over contentmanagementsysteem.

Hoe ondersteunt een CMS ons bij het leveren van meer verkoopleads?
Wanneer je een consumentgerichte contentstrategie ontwikkelt met behulp van je contentmanagementsysteem, leg je voorkeuren, interesses en behoeften bloot die kunnen worden getarget voor het opbouwen van vertrouwen en merkloyaliteit. Door content beschikbaar te maken die relevanter, interessanter en boeiender wordt, stuur je meer leads naar sales.

We zijn een wereldwijde onderneming. Hoe beheren we content op schaal en voor verschillende regio's?
Een contentmanagementsysteem biedt wereldwijde ondernemingen een beter contentmanagement en een beter toegangsbeheer terwijl je schaalt. Je kunt contextueel relevante content opslaan, taggen, bekijken en doorzoeken vanuit een uniforme interface die eenvoudig kan worden geïmplementeerd voor verschillende teams.

Is voor een CMS een grote IT-investering vereist?
Dit is afhankelijk van wat het CMS voor je moet doen, en van de manier waarop je je oplossing samenstelt. Adobe biedt een aanzienlijke ondersteuning en expertise om te waarborgen dat je beschikt over een architectuur die zo min mogelijk afhankelijk is van IT.

Kan ik contentmanagement automatiseren?
Je kunt verschillende activiteiten automatiseren door gebruik te maken van een contentmanagementsysteem, inclusief contentoptimalisatie en -levering, responsieve display, goedkeuringsworkflows, vertaling, en meer.

Wat is gelokaliseerd, gecentraliseerd en federatief contentmanagement?
Een gelokaliseerd model biedt contentmanagement aan degenen die het dichtst bij de creatie van de content staan. Een gecentraliseerd model biedt beheer in een enkele contenthub. Bij federated beheer wordt content gedeeld binnen meerdere opslagplaatsen.

Heb ik afzonderlijke strategieën nodig voor web, mobile, in-venue en Internet of Things?
Niet als je beschikt over de juiste CMS-oplossing. Door gebruik te maken van een contentfragment-structuur met onafhankelijke tekstuele, visuele en rich-media-elementen kun je gebruikerservaringen eenvoudig afstemmen op elke indeling.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.