Programmatische TV

Programmatische tv-reclame maakt gebruik van datagestuurde, geautomatiseerde biedingen. Hierdoor kun je bij de aankoop van tv-advertenties gebruik maken van doelgroepdata voor het leveren van gepersonaliseerdere en relevantere advertenties aan kijkers.

Overstappen op programmatische tv is niet eenvoudig.

 

Media-aankopen kunnen gecompliceerd zijn wanneer je te maken hebt met meerdere technologische uitdagingen.

Gebrek aan data-integraties.

Gebrek aan data-integraties.

Geen uniforme campagne op verschillende apparaten en kanalen.

Geen uniforme campagne op verschillende apparaten en kanalen.

Problematische targeting van doelgroepen.

Problematische targeting van doelgroepen.

Geen mogelijkheid om workflows en optimalisatie te automatiseren.

Geen mogelijkheid om workflows en optimalisatie te automatiseren.

Bij programmatische tv komen de kijkers op de eerste plaats.

 

Door de overstap naar een programmatische strategie worden de klantervaringen verbeterd en wordt waarde voor je merk opgebouwd, doordat je beter inzicht krijgt in je doelgroepen en hen van relevantere, consistentere advertenties kunt voorzien.

Meer informatie ›

Meting op meerdere schermen voor een uniform overzicht.

Meting op meerdere schermen voor een uniform overzicht.

Je kunt advertentiecampagnes voor search, social media, video, display en tv combineren en op een holistische manier rapporteren over metrieken, zodat je de belangrijkste contactpunten kunt identificeren en volledige campagnes kunt optimaliseren vanuit een enkel dashboard.

Uniform campagnebeheer.

Uniform campagnebeheer.

Een enkel demand-side platform (DSP) biedt uitgebreide controle in een uniform dashboard voor het plannen, kopen, meten en beheren van al je online en tv-reclamecampagnes.

Datagestuurde doelgroeptargeting.

Datagestuurde doelgroeptargeting. 

Dankzij nauwe integraties tussen DSP, tools voor analytics en databeheer, kun je klantprofielen verrijken en activeren met behulp van vertrouwde data uit eerste, tweede en derde hand.

Verbeterde flexibiliteit met real-time planning en uitvoering.

Verbeterde flexibiliteit met real-time planning en uitvoering.

Door het plannings- en aankoopproces voor tv-advertenties te automatiseren, kun je de complexiteit reduceren, de kosten verlagen en betrouwbare data naadloos benutten binnen één platform.

Adobe kan je helpen.

 

Adobe Advertising Cloud past de kracht van programmatische advertentie-aankoop toe op tv-campagnes. Hierdoor kun je campagnes plannen en uitvoeren op elk scherm, terwijl je over de flexibiliteit beschikt om snel uitgaven te verplaatsen en ervaringen te optimaliseren voor een maximaal aantal conversies.

Veelgestelde vragen over programmatische tv.

Wat zijn de voordelen van het kopen van tv-inventory via Adobe Advertising Cloud?
Adobe's advertentieplatform biedt je een geautomatiseerde, datagestuurde oplossing voor het plannen, aankopen en meten van tv-advertenties in één dashboard. Je kunt nationale, lokale, VOD-, adresseerbare en verbonden tv-campagnes uitvoeren terwijl je diepere doelgroepdata benut om consumenten op een effectievere manier te bereiken.

Kan ik laagsgewijs data toevoegen voor een meer strategische targeting?
Ja. Je kunt een planning maken op basis van elk willekeurig digitaal doelgroepsegment (first-party of third-party) via onze uitgebreide datapartnerschappen, inclusief Adobe Audience Manager. En je kunt specifieke huishoudens targeten met behulp van set-top box data, en attributie-inzichten verkrijgen via data van tv-fabrikanten.

Is Adobe's programmatische tv-oplossing beperkt tot een enkel kanaal?
Nee.  Met onze software kunnen adverteerders hun meest waardevolle tv-doelgroepen bereiken binnen lineaire, adresseerbare, VOD- en verbonden tv-omgevingen, met bereik- en frequentiebeheer.

Kunnen jullie een toenemend bereik helpen stimuleren voor mijn tv-aankopen?
Ja. Onze oplossing identificeert netwerken en dagdelen die niet worden bereikt door je basisplan. Hierdoor wordt gewaarborgd dat je investering onderbelichte of unieke kijkers toevoegt.

Hoe kunnen we met jullie tv-oplossing de concurrentie voorblijven?
Met de oplossing van Adobe kun je strategieën en plannen ontwikkelen waarmee je de competitie met je concurrenten met succes kunt aangaan. Je kunt op een holistische manier campagnes plannen voor elk scherm, terwijl je de flexibiliteit hebt om de uitgaven te verplaatsen en het bereik en de frequentie te optimaliseren.

Biedt Adobe Advertising Cloud voordelen met betrekking tot inventory?
Je beschikt over een ongeëvenaarde voorraad met betrekking tot een nationale, lokale, on-demand en adresseerbare inventory, en met een bereik van meer dan 100 miljoen huishoudens.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.