Adobe Summit

The Digital Experience Conference is terug, 8-9 juni 2023 – Londen en virtueel.

Digitaal fundament

Creëer een digitaal fundament met Adobe.

Creëer een digitaal fundament met Adobe.

We helpen je bij het realiseren van een klantgerichte digitale transformatie op basis van content, data en AI, zodat je op schaal afzonderlijke klantervaringen kunt creëren.

Schermafbeelding Silicon Labs-video met afspeelknop

Het voordeel van een krachtig fundament

Een robuust digitaal fundament stelt je in staat om content en data te koppelen, zodat je de ervaringen kunt leveren die je klanten verwachten. Het bestaat uit krachtige basistechnologieën, waaronder een CMS (content management system), een analytics-engine en AI. Dit is waarom een digitaal fundament zo belangrijk is:

Evalueer en vergroot de snelheid van je content

snelheid

Uniforme technologie

Het is ontwikkeld met producten die met elkaar zijn geïntegreerd, zodat marketingteams van begin tot eind kunnen samenwerken aan klantinteracties en deze kunnen volgen.

Krachtige personalisatie.

Het doorbreekt barrières en maakt het makkelijker om meer te leren over doelgroepen en interesses, zodat je klanten via alle kanalen kunt boeien met relevante ervaringen.

Cloudgebaseerde architectuur

Het opereert in de cloud, ondersteunt traditionele en nieuwe kanalen en versnelt implementatie met vooraf gebouwde connectoren en frameworks.

De blauwdruk voor een krachtig digitaal fundament

Of je nu begint aan je digitale transformatietraject of klaar bent om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen, wij hebben de technologie ontwikkeld waarmee je jouw doel bereikt. 

Content maken en beheren

Content maken en beheren

Starten met contentmanagement

Creëer, publiceer en beheer snel content met een CMS waarmee je content kunt leveren voor verschillende kanalen, en data kunt verzamelen om het proces te verfijnen.


Evolueren met schaalmogelijkheden

Creëer individuele ervaringen voor elke klant, ongeacht hoe complex je doelgroep is, met behulp van een cloud-native oplossing die schaalbaarheid, beveiliging en flexibiliteit biedt.


Customer Analytics Technology, Q2 2022

Ontdek waarom een headless CMS essentieel is voor het leveren van ervaringen waardoor je bedrijf kan groeien.

Data integreren

Data integreren

Aan de slag met consolidatie

Verzamel data uit al je multichannel en apparaatoverschrijdende analytics, dankzij een krachtige analytics-engine die interacties volgt zodat je relevante ervaringen kunt bieden aan elk doelgroepsegment.


Actiegericht evolueren

Ontdek verborgen patronen in je klantdata met een tool voor trajectanalytics waarmee je jouw data op schaal kunt transformeren in inzichten, zodat je een duidelijker beeld krijgt van wat je vervolgens moet doen.


Customer Analytics Technology, Q2 2022

Stop meer in de klantervaring en haal er meer uit.

We vieren 10 jaar analytics met 10 voorspellingen voor de toekomst.
Nu lezen

Optimaliseren en personaliseren

Optimaliseren en personaliseren

Aan de slag met personalisatie

Verbeter klantervaringen voor websites, single-page apps, mobiele apparaten, e-mail, aanbiedingen of meer met een geoptimaliseerde tool waarmee je ervaringen kunt testen en perfectioneren om hogere conversiepercentages te realiseren.


Evolueren met personalisatie

Lever elke klant de beste ervaring met een personalisatietool voor alle kanalen waarmee je automatisch en op schaal kunt testen en targeten.


Customer Analytics Technology, Q2 2022

Ga aan de slag met contentpersonalisatie op schaal.

Schaal

Schaal

Schalen met integratie

Koppel je marketingsystemen met een krachtig dataplatform dat alle data uit al je bronnen samenvoegt, om uniforme profielen te creëren waarop je in real-time actie kunt ondernemen.


Evolueren met een enkel systeem

Combineer je marketing- en IT-teams binnen dezelfde technologie en op hetzelfde platform, om je digitale fundament te versterken met een geïntegreerd front dat voldoet aan de behoeften van miljoenen klanten.


Schermafbeelding Forrester-rapport
Forrester-logo

We zijn een leider op het gebied van platforms voor digitale ervaringen

Download het rapport en lees waarom Adobe Experience Platform door Forrester is uitgeroepen tot een leider.

Deze klanten ontwikkelden hun digitale fundamenten met Adobe

Wat kan Adobe nog meer doen voor jouw bedrijf?