Data-analytics

 

Strategie en technologie werken samen.


Data wordt nu gebruikt voor het bepalen van commerciële strategie.Blijf op de hoogte van de veranderende rol van IT in het rapport 2020 Technology Trends.

 
 

Het effectief beheren van data betekent dat je problemen dient op te lossen.

Het correct interpreteren van je data is geen geringe taak. Zonder eerste-klas DMP, kun je aanzienlijke problemen tegenkomen.
Databeveiliging en toegangsbeheer.
Databeveiliging en toegangsbeheer.
Data in silo's aan elkaar koppelen.
Data in silo's aan elkaar koppelen.
Geen mogelijkheid om data actiegericht te maken.
Geen mogelijkheid om data actiegericht te maken.
Data op schaal beheren.
Data op schaal beheren.
 

Verbind de data en ontdek het menselijke aspect in je gegevens.

Door databeheer centraal te stellen binnen je marketing worden contactpunten omgezet in intelligence.

Gecentraliseerd, gestructureerd databeheer
Gecentraliseerd, gestructureerd databeheer.
Een DMP voegt data uit de eerste hand samen vanuit verkooppunt, CRM, web, e-mail en andere bronnen, zodat je een consistente messaging kunt bieden op al je kanalen. Een DMP waarborgt dat al je teams met dezelfde doelgroepmodellen werken en een consistente ervaring bieden.
Identiteitbeheer binnen teams.
Identiteitbeheer binnen teams.
Je kunt naadloos identiteiten beheren voor verschillende apparaten, waardoor je een diepere personalisatie kunt bieden. Via een DMP kun je profielen koppelen aan apparaten, zodat je beschikt over een 360-gradenoverzicht van je klanten en van de apparaten die ze gebruiken voor interactie met je merk.
Doelgroepmodellering voor nieuwe mogelijkheden.
Doelgroepmodellering voor nieuwe mogelijkheden.
Vind overeenkomsten tussen cohorten waarmee je ‘lookalike’-doelgroepen kunt ontdekken en nieuwe klanten kunt bereiken door gebruik te maken van de inzichten en gedragingen van je beste klanten.
Datamonetisatie.
Datamonetisatie.
Het verzamelen, ordenen en verkopen van doelgroepdata uit de eerste hand voegt waarde toe aan je onderneming, doordat je investering in analytics wordt omgezet in extra inkomstenstromen.
Data Management Platform (DMP)
Adobe kan je helpen.
Identificeer, segmenteer en activeer doelgroepen nauwkeurig, dankzij Adobe Audience Manager. Dankzij inzichten die je verwerft binnen kanalen, systemen en teams, kun je eenvoudig en snel ervaringen en campagnes verbeteren en uitbreiden, terwijl je je bedrijfsdoelen ondersteunt.

 

Overschakelen op betere doelgroeptargeting met Adobe's data management platform.

Toonaangevende merken benutten data met behulp van Audience Manager, om ervaringen te verbeteren en campagnes te optimaliseren.
Shelley Wise, Director of Brand Marketing, Princess Cruises

“We hebben een groot aantal teams dat gebruik wil maken van data. Het biedt zoveel meer mogelijkheden wanneer we [ons DMP] kunnen koppelen aan ons webteam en onze e-mailteams.”
— Shelley Wise,
Director of Brand Marketing, Princess Cruises

Een nieuwe kijk op DMP. Dit keer is het persoonlijk.

Is jouw Data Management Platform (DMP) intelligent en flexibel genoeg om mee te veranderen met de trends op het gebied van personalisatie en doelgroepprofilering? Lees Evolution of the DMP en zie hoe DMP’s jou kunnen helpen om bij te blijven met de klantverwachtingen – en hoe je de concurrentie voor kunt blijven.
 
 

Veelgestelde vragen Data Management Platform (DMP)

Welk team binnen mijn organisatie zou het DMP moeten beheren?
Dit zal per organisatie verschillen, maar vaak wordt het DMP beheerd door een marketingteam, in nauwe samenwerking met cross-functionele stakeholders. Het data management platform kan onder andere IT, klantinzichten, productbeheer en bedrijfsontwikkelingsteams omvatten.
Integreert Adobe's DMP met oplossingen van derden?
Ja. Adobe Audience Manager biedt krachtige ‘server-to-server’-integraties met toonaangevende oplossingen, inclusief dataproviders en data-activeringspartners.
Kan een DMP helpen je doelgroep-targeting uit te breiden?
Ja. Via ‘lookalike’-modellering, kun je extra prospects identificeren die zouden moeten worden benaderd als zeer waardevolle klanten.
Moeten we een datamanagementbeleid opstellen voordat we een DMP-oplossing implementeren?
Ja. Om het beste uit je investering te halen, is het van belang om datamanagement-richtlijnen op te stellen, voorafgaand aan, of tegelijk met, het implementeren van een DMP. Dit waarborgt afstemming tussen stakeholders, zodat de juiste data wordt gebruikt door Audience Manager.
Hoe ontdek ik doelgroepen met behulp van Adobe Analytics?
Adobe Audience Manager biedt ongeëvenaarde integraties met Adobe Experience Cloud met behulp waarvan je zeer waardevolle doelgroepdata naar het DMP kunt sturen ter verrijking en die verrijkte data kunt delen voor activering binnen al je kanalen.
Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten met betrekking tot beveiliging voor een DMP?
Je wilt volledige zichtbaarheid en volledig beheer wanneer je data verwerkt en activeert, en wanneer je machtigingen voor gebruikers beheert.
Zie contentmanagement in actie en zie hoe je aan de slag kunt.
Leg een solide digitale basis.
De juiste technologie, framework en resources zijn de hoekstenen van boeiende ervaringen.
 
Krijg een totaalbeeld van je klanten
Breng je data op één plaats samen en krijg echt inzicht in wie je klanten zijn en wat ze willen.
 
Orkestreer een campagne.
Consumenten bewegen zich probleemloos tussen de online en offline omgevingen en verwachten dat hun ervaring consistent en relevant is. In deze cross-channel wereld, ondersteunt Adobe je bij het integreren, uitvoeren en meten van omni-channel campagnes.
Zie contentmanagement in actie en zie hoe je aan de slag kunt.

Meer weten?


Ontdek hoe Adobe jou en je onderneming vooruit kan helpen.
Bel +31-20-6511-271
of