HÖGTEKNOLOGI

Leverera ännu större värde inom hi-techindustrin.

Att sticka ut inom hi-tech handlar om att kontinuerligt leverera värde. Den här branschen kännetecknas av kunniga kunder, obeveklig konkurrens och en ständig press att överraska.

Leverera ännu större värdet till hi-techindustrin.

Bli överlägsna inom digital marknadsföring.

Vi hjälper er att skapa innovationer från grunden och finjustera upplevelsen så att den blir både värdefull och oumbärlig för era hi-tech-kunder. Det gör vi genom att hjälpa er att bygga en stabil digital grund, fatta beslut utifrån kundanalys och leverera en personlig och relevant kundupplevelse i varje kanal.

Vi hjälper er att ta vara på marknadsföringsmöjligheter som är unika inom högteknologin.

 

Innovation börjar med rätt grund.

Om ni har för avsikt att sätta ihop en innovativ upplevelse för era kunder är det bäst att börja från grunden med en stabil och kraftfull digital bas. Kanalisera data och innehåll till en enda plattform där ni kan leverera upplevelser effektivt och dela insikter inom organisationen till allas fördel. Slutligen kan ni använda teknik och partner för att automatisera och göra er av med sådant som hindrar er från att förbättra kundupplevelsen.
 

Leverera värde tack vare datas aktualitet.

Att erbjuda värde är en pågående process och inte en engångsbedrift. Oavsett om er verksamhet jobbar med B2B eller B2C har ni alltid att göra med verkliga personer. Och personer förändras med tiden och efter situationen. Därför vill ni att deras profiler ska återspegla förändringarna så att ni har tillgång till den aktuellaste informationen och kan generera mer relevanta rekommendationer och upplevelser.
 

 

Varje kunds resa är unik. Leverera något för alla.

En köpupplevelse i tech-sektorn innefattar många kanaler. Från webb till mobilt, socialt till e-post, sökning till webbanonsering – teknikkunder använder allt, och på olika sätt. Låt oss ge dig en fullständig översikt över varje persons resa, hjälpa dig att synkronisera data, innehåll och kanaler, och ge er det ni behöver för att personalisera varje kunds upplevelse.

Läs mer om våra kunders marknadsföringsframgångar inom tech.

Lenovo använder Adobe Marketing Cloud för att få en fullständig bild av företagets säljcykel.
SAP använder Adobe Marketing Cloud för att skapa slagkraftiga upplevelser som ökar konverteringsgraden.
Det globala bioteknikföretaget ökar intäkterna genom att optimera sina strategier för nyckelordssökning.