TELEKOM

Tydlighet är A och O i all kommunikation.

Utmaningen inom telekommarknadsföring är att förbli enhetlig och relevant när kunderna förflyttar sig mellan online- och offlinekanaler. Vi hjälper er att ge kunderna en meningsfull flerkanalig upplevelse, samtidigt som branschens integritetskrav tillgodoses.

 

Telekomföretag förnyar verksamheten.

Allt fler telekomföretag använder kundupplevelsen för att bli mer än bara ett serviceföretag. Ta reda på mer i 2020 Digital Trends: Telecommunications in focus.
 

Data ni kan se är data ni kan använda.

Få en komplett bild av kunderna med hjälp av big data. Samla information från alla era kanaler – webben, callcenter, mobiler och butiker – och ta ett helhetsgrepp för att hitta nya möjligheter.

Kunderna är ombytliga, men väntar sig stabilitet av er.

Presentera kundupplevelser som känns personliga och enhetliga oavsett kanal för att minska deras frustration och era servicekostnader samt öka kundvärvningarna och intäkterna.

Bättre service beror på er förmåga att förändras.

Reagera snabbt på förändringar i affärslandskapet för att hålla kostnaderna nere och minska time-to-market för nya tjänster.

Experimenterande är grunden för i stort sett all innovation.

Analysera snabbt och lätt nya erbjudanden och affärskanaler, som mobilen, och experimentera med och testa dem för att omvandla innovationer till vinster.

Läs mer om våra framgångsrika kunder inom telekombranschen.

Adobe Marketing Cloud gav 11 % ökad orderingång och 23 % högre klickfrekvens för världens största kabelföretag.
Det välkända telekommunikationsföretaget förenar e-post med Adobe-teknologi för att återta förlorade nätförsäljningsmöjligheter.
Schweiz största internetleverantör använder Adobe Target för att kontinuerligt optimera kundupplevelserna.