Leverera de bästa upplevelserna. Och skapa de bästa minnena.

 
Om ni är verksamma inom resor och turism säljer ni inte bara en flygresa, en måltid eller en hotellövernattning. Ni säljer tidlösa minnen. Så tänk bortom bokningen och ge era kunder vad de verkligen letar efter: underbara minnen, mervärde och bekvämlighet.
 

Resor och turism

 

Företag inom besöksnäringen går ett steg längre.

Företag inom besöksnäringen skräddarsyr upplevelsen för att uppfylla kundernas allt högre förväntningar. Ta reda på mer i 2020 Digital Trends: Travel & Hospitality in focus.
 

Leverera personliga och mätbara upplevelser.

För att locka till er kunder bör ni tänka på vilken upplevelse ni levererar ur varje perspektiv. Fundera över hur ni kan göra den mer meningsfull, spännande, hjälpsam eller angenäm. Vi ger er de verktyg ni behöver för att kunna vägleda kunderna på en idealisk resa med ert varumärke, och se till att de återvänder. Och i vår upplevelsemakarpodd hjälper vi dig att gå igenom bergen av data som era kunder producerar – så att du kan använda dem för att snabbt komma igång med kundresan genom att påbörja reseupplevelser tidigare, omdefiniera personalisering och tillämpa data på alla aspekter av resande.

Vi hjälper er skapa de upplevelser kunderna vill ha inom resor och turism.

Se till att ni bygger er verksamhet på en stabil digital grund.

Era kunder är digitalt kunniga och de känner på sig när företag inte uppfyller deras behov. Vår teknologi är utformad för att ni ska få ut det mesta av era mätbara kundinteraktioner genom att implementera rätt system, använda de bästa arbetsflödena och agera utifrån rätt insikter.

Få en mer djupgående förståelse för era kunder.

Ingen enskild datasamling kan ge er en övergripande bild av vilka era kunder är och vad som motiverar dem. Samla data från alla era källor – både online och offline – och integrera dem för att få en helhetsbild av era kunder över tid, i alla kanaler och enheter.

Attrahera de rätta kunderna. Och se till att de kommer tillbaka.

Långsiktig framgång handlar inte om att betjäna så många kunder som möjligt. Det handlar om att förstå hur era idealiska kunder ser ut och sälja till fler målgrupper som liknar dem. Ni kan lära er vad som motiverar dem, var ni hittar dem och hur de vill uppleva ert varumärke.

Leverera en enhetlig upplevelse mellan kanaler.

Oavsett om ni erbjuder en gourmetmåltid på en restaurang eller övernattning på ett femstjärnigt hotell bör ni se till att ni levererar sömlösa och harmoniska upplevelser mellan kanaler – från er webbplats till er app och er kundtjänst.


Företag inom resor och turism lyckas tack vare Adobe Experience Cloud.

 

 


Airbus mäter flerkanalsdata för att förstå kunderna, fånga deras intresse och visa på värdet av digitala satsningar.


Lär dig mer om hur det europeiska flygbolaget har förbättrat den totala kundupplevelsen genom att effektivisera och automatisera sina kanaler på nätet.


Med datadrivna kampanjer fortsätter det globala hotell- och fritidsföretaget att ligga före sina konkurrenter.
 

Se vårt synsätt på de senaste resetrenderna.

Utforska Adobe Insights och se varför vi anser att skapande av tidlösa reseupplevelser är absolut nödvändigt för framgång, och hur du kan komma igång redan idag.

 

Gör mer med marknadsföringen.

Leverera relevanta och vältajmade upplevelser.
Leverera relevanta och vältajmade upplevelser.
Ge resenärerna erbjudanden i realtid.
Ge resenärerna erbjudanden i realtid.