#000000

2023 DIGITAL TRENDS – FINANCIAL SERVICES IN FOCUS

Dit jaar investeren financiële organisaties in betekenisvolle klantrelaties.

In het op uitgebreid internationaal onderzoek gebaseerde rapport 2023 Digital Trends – Financial Services in Focus lees je alles over de actuele trends die bepalen hoe financiële dienstverleners investeren in nieuwe manieren om klanten te binden, te adviseren en te ondersteunen.

Rapport opvragen

https://main--bacom--adobecom.hlx.page/media_173c598356912432bfc18c74c7477642f4fbcf860.mp4

Of het nu gaat om retailbanken of vermogensbeheerders, klanten willen een relatie die gericht is op levenslange financiële gezondheid.

Klanten willen dat financiële dienstverleners niet alleen financiële diensten aanbieden, maar ook als persoonlijke partners en adviseurs fungeren. Succesvolle financiële dienstverleners creëren digitale innovaties die de sterk gepersonaliseerde ervaringen bieden die klanten zowel online als offline willen.

Ons jaarlijkse onderzoek met Econsultancy levert belangrijke bevindingen op, waaronder:

  • Hoewel het voor iets meer dan de helft van de financiële dienstverleners een topprioriteit is om digitale ervaringen aan te bieden die de financiële gezondheid van klanten verbeteren, zegt slechts 28% dat ze ook echt aan de behoeften van klanten kunnen voldoen.
  • Slechts 57% van de marketing- en klantervaringsprofessionals van financiële dienstverleners is ervan overtuigd dat ze klantgedragingen kunnen modelleren en gedetailleerde profielen op individueel niveau kunnen ontwikkelen.
  • Het succes van financiële dienstverleners in 2023 rust op drie transformatiepijlers: waardetoevoegende innovaties, een grotere focus op de werknemerservaring en procesverbeteringen.

Rapport opvragen

https://main--bacom--adobecom.hlx.page/fragments/resources/promos/digital-trends-footer