Vervang pen en papier door e-handtekeningen.

Elektronische handtekeningen maken het leven van burgers en overheidspersoneel gemakkelijker. Wij zorgen dat elektronische ondertekening rechtsgeldig, veilig en digitaal is – van begin tot eind. Zie hoe de staat Hawaï USD 5 miljoen bespaart en burgers een betere toegang tot zijn diensten geeft.

Verhoog de tevredenheid van burgers én je eigen efficiëntie met papierloze ondertekening

Met elektronische handtekeningen hoef je geen documenten af te drukken, te ondertekenen en te scannen, en hoef je de voortgang niet handmatig bij te houden. Dat scheelt veel gedoe en tijd. Met onze oplossingen kun je kosten besparen en de snelle, mobielvriendelijke services bieden die je burgers graag willen.

Geschikt voor elke taak

E-handtekeningen verhogen de efficiëntie op alle afdelingen van je organisatie – van aanvragen voor vergunningen, bouwplannen of gezondheidsdiensten tot en met interne activiteiten zoals personeelszaken, inkoop en IT.

Meer details

Automatiseer het

Door werknemers aangestuurde en selfservice-workflows maken het eenvoudig om ondertekeningsprocessen in gang te zetten en te volgen, deadlines af te dwingen en automatisch definitieve documenten, compleet met controlesporen, te archiveren.

Meer details

Zorg dat iedereen zijn handtekening zet

Bij rechtsgeldige e-handtekeningen kun je de identiteit van de ondertekenaar op verschillende manieren controleren, bijvoorbeeld aan de hand van ID's van de overheid en op certificaten gebaseerde werknemers-ID's, zoals personeelspasjes.

Meer details

Waarborg compliance

Processen voor elektronische ondertekening beschermen gevoelige informatie, waarborgen de rechtsgeldigheid en toegankelijkheid, en dwingen automatisch wettelijke en beleidsregels af, zodat je kunt voldoen aan de vereisten voor onder andere FedRAMP, HIPAA en AVG.

Meer details

Informatiebronnen voor elektronische handtekeningen

Haal meer uit je investering in Microsoft en andere bedrijfssystemen

Integreer elektronische handtekeningen eenvoudig in de systemen en applicaties die je al gebruikt met onze vooraf gebouwde integraties voor onder andere Microsoft, Salesforce, ServiceNow en Workday. Toegang tot onze krachtige API's is al inbegrepen, zodat je investering het meeste rendement oplevert.

Meer details

Vijf belangrijke redenen om over te stappen op elektronische handtekeningen

Met e-handtekeningen werk je sneller, gemakkelijker en veiliger, maar het kan lastig zijn om te beslissen ermee aan de slag te gaan. Lees dit e-book om precies te weten wat de voordelen zijn, zodat je de transformatie van je processen kunt bepleiten.

Meer details

 

Ministerie van Vervoer van Colorado

Ministerie van Vervoer van Colorado


Lees in ons blogbericht hoe het Ministerie van Vervoer van Colorado het proces voor bouwplannen heeft getransformeerd met e-handtekeningen van Adobe.

Ministerie van Vervoer van Colorado
Sonoma County

Sonoma County


Dankzij Adobe Sign wist Sonoma County jaarlijks USD 209.000 te besparen door de beoordelingstijden te verkorten en vergoedingsaanvragen sneller goed te keuren.

Sonoma County

Een complete oplossing om papierloos te gaan werken

Transformeer je organisatie met complete digitale document- en formulierprocessen met behulp van eenvoudige en rechtsgeldige handtekeningen.

Teken op de digitale lijn

Automatiseer rechtsgeldige en veilige elektronische ondertekeningsprocessen met Adobe Sign.

Meer details

Maak documentworkflows efficiënter

Combineer Adobe Acrobat  met workflow-automatisering en e-handtekeningen om je documentprocessen te transformeren.

Meer details

Bied buitengewone formulierervaringen

Gebruik Adobe Experience Manager Forms om cross-channel inschrijvings- en onboardingtrajecten te ontwikkelen die zich kunnen meten met ervaringen in de particuliere sector.

Meer details

Beoordeling van documenten en formulieren

Doe de quiz om na te gaan hoe goed je document- en formulierprocessen de snelle, gebruiksvriendelijke digitale ervaring bieden die burgers verwachten.

Doe de quiz

United States Census Bureau

Beoordeling van documenten en formulieren


Doe de quiz om na te gaan hoe goed je document- en formulierprocessen de snelle, gebruiksvriendelijke digitale ervaring bieden die burgers verwachten, en krijg een gedetailleerd rapport met aanbevelingen.


Extra bronnen


Rechtsgeldigheid van e-handtekeningen

Rechtsgeldigheid van e-handtekeningen

Adobe Sign is 's werelds meest vertrouwde oplossing voor elektronische ondertekening, die aan het breedste scala van wettelijke vereisten voldoet om ultieme compliance te waarborgen.

Transformeer processen

Transformeer processen

Bekijk deze infographic om te ontdekken hoe je je document- en ondertekeningsprocessen kunt stroomlijnen om zo je burgers beter van dienst te zijn, tijd te besparen en de beveiliging te verbeteren.

21st Century IDEA

21st Century IDEA

Adobe Sign helpt instanties om te voldoen aan de Amerikaanse 'Wet geïntegreerde digitale ervaringen voor de 21e eeuw' (21st Century Integrated Digital Experience Act, 'IDEA') om moderne ondertekeningservaringen te bieden.


Snellere dienstverlening

Snellere dienstverlening

Versnel ondertekeningsprocessen en verleen kosteneffectieve digitale services met vertrouwde, rechtsgeldige elektronische handtekeningen.

Integratie met Microsoft

Integratie met Microsoft

Voeg workflows voor elektronische handtekeningen toe aan alle applicaties en systemen die je teams dagelijks gebruiken – waaronder Microsoft.

Beveiliging en naleving

Beveiliging en naleving

Vertrouw op Adobe Document Cloud om te voldoen aan standaarden zoals FedRAMP, HIPAA, SOC 2 Type 2 en U.S. Section 508.Laten we kijken wat Adobe voor jouw organisatie kan betekenen.