Media- en entertainmentdoelgroepen staan nu in de belangstelling.

Zet een schijnwerper op het leveren van contextuele, relevante ervaringen voor elke doelgroep door je benadering van gebruikersdata en profielmanagement samen te voegen met Adobe Experience Cloud.

Digital experience

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klantervaringen.

Ontwikkel nieuwe vaardigheden, leer van topmerken en leg contact met collega's.

Laat je publiek versteld staan met personalisatie.

Ontdek hoe je de aandacht van publiek, fans en leden trekt en vasthoudt in 2022 Digital Trends – Media and Entertainment in Focus. 

Digital Trends 2022 Media Entertainment

Geef je klanten een gepersonaliseerde ervaring die een staande ovatie waard is.

Maak één overzicht van je leden.

Wanneer het aantal lidmaatschappen sterk toeneemt, worden de bijbehorende databronnen ook gevarieerder. Maak één overzicht van je leden om meer inzicht in hen te krijgen – zodat je vervolgens effectievere marketingcampagnes kunt leveren.

Maak onweerstaanbare, 'digital first' ervaringen en content voor je klanten.

Alles draait om content, maar toch is de productie van content voor veel media- en entertainmentbedrijven te kostbaar en tijdrovend. Technologie kan een antwoord bieden op veel van deze uitdagingen door de waarde van creatieve assets te maximaliseren en de frustraties die creatieve teams beperken weg te nemen.

Cross-channeltrajecten orkestreren.

Klanten benutten je services niet meer via één contactpunt. In plaats daarvan willen ze zelf bepalen hoe en wanneer ze je services gebruiken. Het is belangrijker dan ooit om geweldige ervaringen te leveren – op het juiste moment en de juiste plaats.

Bekijk hoe media- en entertainmentbedrijven uitstekende ervaringen creëren.

Ontdek wat Adobe nog meer voor jouw bedrijf kan betekenen.