Laat je doelgroep versteld staan met personalisatie.

Trends variërend van streaming tot 5G hebben de visie op en het gebruik van media enorm veranderd. Ontdek hoe digitale marketeers technologische verbeteringen kunnen benutten en verbonden blijven met klanten door in real-time soepele, gepersonaliseerde een-op-een-ervaringen te leveren.

Orchestrating Customer Journey

Maak een einde aan verloop van leden met de beste klanttrajecten.

Lees Orchestrating Customer Journeys in Telco Media and Entertainment en ontdek hoe je met gepersonaliseerde klanttrajecten kijkers, fans en leden kunt werven.

Weet waar je telecomklanten heen gaan, zodat jij klaar staat wanneer ze daar aankomen.

Of je klanten nu draadloos, bedraad of beide zijn, je moet inzicht in je data hebben om te weten wat ze willen en je bedrijfsvoering moet flexibel zijn, zodat je hen kunt bedienen via hun voorkeurskanaal. Wanneer je elke stap van het traject duidelijk voor ogen hebt, kun je overgaan op de conversie.  

Klanten verplaatsen zich, maar verwachten van jou continuïteit.

Presenteer klantervaringen die in alle kanalen persoonlijk en consistent overkomen, om de frustratie bij de klant te verminderen. Tegelijkertijd verlaag jij de servicekosten, verbeter je de acquisitie en verhoog je de omzet.

Zorg dat je je boodschap via elk kanaal levert.

Maak omnichannelcampagnes om je klanten te volgen waar ze ook heengaan. Optimaliseer trajecten om te leren van interacties en deze te verbeteren, en bied krachtige, gepersonaliseerde ervaringen om te zorgen dat je klanten terugkomen. 

Ga één-op-één met iedereen.

Niets is beter voor de loyaliteit — en retentie — dan klanten het gevoel geven dat ze worden gezien. Als je trajecten maakt die elke klant aangepaste, gepersonaliseerde interacties bieden op elk contactpunt, komen ze altijd terug.

Ontdek hoe onze telecomklanten succes boeken door uitstekende klantervaringen te creëren.

Please make sure that the "dexter.base.react.umd" and "dexter.base.consonantcardcollection" clientlibs have been added to the template's Page Policy

Ontdek wat Adobe nog meer voor jouw bedrijf kan betekenen.