Marketingoplossingen voor telecom waarin jouw klant centraal staat.

Marketing voor telecom is veranderd en je klantervaringsplatform moet meegaan met de tijd. Voldoe nu aan de klantverwachtingen en anticipeer op nieuwe ontwikkelingen.

Digital experience

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klantervaringen.

Ontwikkel nieuwe vaardigheden, leer van topmerken en leg contact met collega's.

Weet waar je telecomklanten heen gaan, zodat jij klaar staat wanneer ze daar aankomen.

Of je klanten nu draadloos, bedraad of beide zijn, je moet inzicht in je data hebben om te weten wat ze willen en je bedrijfsvoering moet flexibel zijn, zodat je hen kunt bedienen via hun voorkeurskanaal. Wanneer je elke stap van het traject duidelijk voor ogen hebt, kun je overgaan op de conversie.  

Klanten verplaatsen zich, maar verwachten van jou continuïteit.

Presenteer klantervaringen die in alle kanalen persoonlijk en consistent overkomen, om de frustratie bij de klant te verminderen. Tegelijkertijd verlaag jij de servicekosten, verbeter je de acquisitie en verhoog je de omzet.

Zorg dat je je boodschap via elk kanaal levert.

Maak omnichannelcampagnes om je klanten te volgen waar ze ook heengaan. Optimaliseer trajecten om te leren van interacties en deze te verbeteren, en bied krachtige, gepersonaliseerde ervaringen om te zorgen dat je klanten terugkomen. 

Ga één-op-één met iedereen.

Niets is beter voor de loyaliteit — en retentie — dan klanten het gevoel geven dat ze worden gezien. Als je trajecten maakt die elke klant aangepaste, gepersonaliseerde interacties bieden op elk contactpunt, komen ze altijd terug.

Ontdek hoe onze telecomklanten succes boeken door uitstekende klantervaringen te creëren.

Ontdek wat Adobe nog meer voor jouw bedrijf kan betekenen.