Een ervaring moet persoonlijk zijn. De rest is niet relevant.

Lees "The Winning Playbook for Experience Personalization". Nu lezen ›

 

De online activiteit is hoger dan ooit en consumenten willen gepersonaliseerde, relevante ervaringen. Met behulp van Experience Cloud-applicaties, zoals Target en Analytics, kunnen merken cross-channel data verzamelen om doelgroepen en contextuele informatie vast te stellen. Vervolgens kunnen ze AI-automatiseringen gebruiken om ervaringen te testen en te optimaliseren, en zo voor iedere consument het optimale gepersonaliseerde klanttraject creëren. Dit hoeft ook geen maanden meer te duren: merken kunnen dit allemaal op grote schaal in een paar uur doen.

 

Meer informatie over door AI gestuurde personalisatie ›

Progrexion

Progrexion verleent kredietdiensten aan honderdduizenden consumenten in de Verenigde Staten. Ze moeten dus flexibel en toegankelijk zijn. En met Adobe Marketing Cloud hebben ze dat voor elkaar gekregen: ze hebben de time-to-market voor gerichte content versneld.

Personalisatie en rendement op investering gaan hand in hand.

Personalisatie en rendement op investering gaan hand in hand.

Je wilt een hoog rendement op je investering behalen en je weet dat personalisatie van je content belangrijk is. Maar dat is een ingewikkeld proces en je durft er niet goed aan te beginnen. Eerst moet je een plan hebben. En een groot deel van dat plan bestaat uit een test- en optimalisatieproces dat als basis dient voor je personalisatiestrategie.

 

Adobe kan je helpen. Met Adobe Target kun je eenvoudig testen opzetten en uitvoeren om de beste aanbiedingen, berichten en content te bepalen. Met Target lever je gepersonaliseerde content op basis van een combinatie van op regels gebaseerde en zelflerende benaderingen die behavioral, contextuele en offline variabelen bevatten.


Betere analyses, betere personalisatie.

Hoe meer je weet, hoe persoonlijker de ervaring die je kunt bieden.

Je marketingplan werkt alleen als je je klanten kent. Dus moet je alles weten over hun voorkeuren en verwachtingen. Je moet weten hoe je waardevolle klantsegmenten in kaart kunt brengen via analytics om te bepalen welke variabelen je moet gebruiken voor personalisatie.

 

Adobe kan je helpen. Met Adobe Analytics verzamel je data over klanten en krijg je inzicht in de klantinteracties op mobiele apparaten, op het internet en in andere marketingkanalen. Alle contactpunten met klanten worden op een intelligente manier geanalyseerd, zodat je een beter inzicht in het klanttraject krijgt. Met Analytics kun je je klanten op het perfecte moment van de meest relevante content voorzien.


Als je platforms niet op elkaar aansluiten, doet je marketing dat ook niet.

Als je platforms niet op elkaar aansluiten, doet je marketing dat ook niet.

Om gepersonaliseerde content via al je marketingkanalen te leveren, moet je beschikken over een contentplatform dat aansluit op je andere oplossingen. En je moet ervaringen kunnen creëren zonder dat je programmacode hoeft te schrijven en zonder dat je van anderen afhankelijk bent om je plannen te implementeren.

 

Adobe kan je helpen. Met Adobe Experience Manager worden al je content en assets op een centrale locatie samengebracht om je personalisatiestrategie te voeden. Met Experience Manager kun je eenvoudig, op één plek, content voor desktops, tablets en mobiele apparaten creëren, zonder programmacode te schrijven. Je hoeft geen aparte pagina's voor elk type apparaat te maken. Experience Manager past elke ervaring automatisch aan op basis van je content.


Alles bij elkaar.

Alles bij elkaar.

Je hebt een grote hoeveelheid klantdata, maar die is verspreid. Om inzicht in je klanten te krijgen zodat je de meest relevante ervaringen kunt bieden, moet je al je databronnen aan elkaar koppelen. Je hebt een oplossing nodig waarmee je krachtige klantprofielen en -segmenten kunt samenstellen op basis van al je inzichten – online en offline.

 

Adobe kan je helpen. Met Adobe Campaign kun je campagnes personaliseren en uitvoeren via al je online en offline kanalen. Met Adobe kun je je klanten nauwkeurig segmenteren en benaderen. Campaign verzamelt al je data in één geïntegreerd klantprofiel. Je kunt datasegmenten beheren om e-mailcampagnes uit te voeren die automatisch worden geactiveerd. Vervolgens kun je op één plek de resultaten van al je cross-channel-campagnes monitoren.


Volledig gepersonaliseerde content. Met volledig geïntegreerde oplossingen.

Volledig gepersonaliseerde content. Met volledig geïntegreerde oplossingen.

Marketing heeft heel wat ontwikkelingen doorgemaakt in de loop der tijd. Vroeger moest je verschillende losse oplossingen combineren om een uniform digitale-marketingplan te creëren. Adobe heeft daar verandering in gebracht met Adobe Experience Cloud.

Waarom Adobe.

 

Nu brengt Adobe Experience Cloud al je marketingtools samen in één geïntegreerde oplossing. Geen enkele andere oplossing biedt zo’n diepgaande integratie met voorzieningen voor analytics, datamanagement, optimalisatie en personalisatie. Dat betekent dat je nu eenvoudig relevante, persoonlijke content kunt creëren die van invloed is op je nettoresultaat.

 

Uitzonderlijke klantervaringen vereisen uitzonderlijke tools.

Adobe is toonaangevend als leider in platforms voor de optimalisatie van ervaringen. Lees meer in het rapport The Forrester Wave™: Experience Optimization Platforms, vierde kwartaal 2020.

Forrester-rapport

Lees meer over doeltreffende personalisatie.


In elke sector kun je data benutten om klanten aan te spreken. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.

Personaliseer adverteren in context
Voorspellen wat je klanten nodig hebben
Conversiepercentages verhogen met testen

Laten we kijken wat Adobe Experience Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.