Creëer ervaringen die perfect bij elkaar passen.


Klanten die gebruikmaken van meerdere kanalen, gedragen zich als surfers. Ze gaan van het ene kanaal naar het andere en krijgen zo talloze kansen om op je merk te reageren. Het is belangrijk dat de juiste boodschap de juiste doelgroep bereikt op elk kanaal. Zorg daarom dat je boodschap consistent is en bied je klanten overal een consistente ervaring.

Campagnes moeten consistent zijn.

Klanten hebben slechts enkele seconden nodig om een gefundeerde beslissing over een merk te nemen. En in dit digitale tijdperk doen die beslissingsmomenten zich constant voor. Om je doelgroepen te helpen de juiste beslissing over je merk te nemen, moet je ze tegemoet komen op die cruciale momenten. Met de juiste tools kun je consistente, relevante ervaringen bieden via elk kanaal. Zo kun je je gebruikers door het klanttraject leiden.

Campagnes moeten consistent zijn

Bouw een duurzame band met je klanten op.

bpost bank

Ontdek hoe bpost bank alle klantinteracties heeft geautomatiseerd om de cross-channel-mogelijkheden uit te breiden.

 

Een boodschap die altijd relevant is.

 

Het is belangrijk dat je klantervaringen biedt die echt relevant zijn. Hoe belangrijk? 96% van de consumenten ontvangt irrelevante marketing. En 94% van de consumenten geeft aan dat dit een reden is om hun relatie met een merk beëindigen. Het probleem is dat klantervaringen vaak onsamenhangend zijn, waardoor het moeilijker wordt de juiste boodschap aan de juiste persoon over te brengen. Daarom is het belangrijk dat je via alle kanalen een relevante ervaring biedt. Zo breng je altijd op het juiste moment de juiste boodschap over.
 

E-mail in context.
 

E-mail is een cruciale tool voor het opbouwen van klantbetrokkenheid. Maar het kan moeilijk zijn om in alle e-mails dezelfde algemene boodschap uit te dragen. Dit heb je nodig om e-mail te optimaliseren voor je cross-channel-strategie:

Een blauwdruk om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen.

De mogelijkheid om data en content van andere kanalen te gebruiken.

Een compleet en dynamisch systeem voor het opstellen en verzenden van e-mail.


Bekijk je klanten door de data heen.

Je klanten door de data heen zien

Als je een helder beeld van je klant wilt krijgen, moeten je data samenwerken. Met een geïntegreerd systeem kun je je data synchroniseren om te zorgen dat je op het juiste moment ervaringen biedt die relevant en consistent zijn. Zo bied je je klanten een unieke ervaring via e-mail, internet, mobiele apps en andere kanalen.

 

Digitale marketing heeft vier elementen.

Een daarvan is cross-channel-marketing.
 

De klantervaring vormt je merk.


Je klanten onthouden hun ervaringen met je merk. Door hun relevante boodschappen te tonen, bouwen ze een relatie met je merk op. En als je via al je kanalen consistente ervaringen biedt, wordt die relatie nog sterker. Daarvoor heb je een systeem nodig dat alle stukjes tot één geheel samenvoegt. Zo zorg je dat je tools aansluiten op de boodschap die je wilt overbrengen.

 

De beste campagne is een consistente campagne.

 

Zie waarom we tot leider zijn uitgeroepen in Gartner’s Magic Quadrant.
 

Vele kanalen. Eén ervaring.


Klanten willen consistente klantervaringen. Ontdek hoe je klantenrelaties naar een hoger niveau tilt met content die relevant is.

Op elk moment de beste aanbieding tonen
Je doelgroep activeren en vergroten
Relevante ervaringen bieden op het juiste moment

Laten we kijken wat Adobe Experience Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.