https://main--bacom--adobecom.hlx.page/be_nl/fragments/emea-customisations/emea-summit-grey-promo

ADOBE EXPERIENCE CLOUD VOOR BEDRIJVEN

De bedrijfstechnologie die digitale ervaringen definieert.

Schroef je digitale ervaringen op met een end-to-end-pakket met digitale marketingtools op basis van het enige platform dat is ontworpen voor grootschalige personalisatie. Adobe Experience Cloud biedt naadloos contentmanagement en één-op-één-activatie dankzij generatieve AI en real-time inzichten. Daarom is Adobe de motor van de ervaringen die ondernemingen bieden.

Overzicht bekijken

https://main--bacom--adobecom.hlx.page/fragments/emea-customisations/eml-grey-banner-2023

https://main--bacom--adobecom.hlx.page/be_nl/fragments/homepage/max-edge-delivery-banner

https://main--bacom--adobecom.hlx.page/media_12379a218d22ae867a9999ded77a5276242b4d698.mp4#_autoplay

Adobe Sensei GenAI:
welkom bij de toekomst van marketing.

Adobe Sensei GenAI is de enige generatieve AI in de branche die is ontwikkeld om end-to-end-marketing aan te sturen. Marketeers kunnen een AI-assistent en opdrachten in natuurlijke taal gebruiken om assets te creëren en te wijzigen, tekst te personaliseren, workflows te koppelen, data samen te vatten en effectiever te communiceren met klanten.

 • Werk sneller en doe meer. Genereer goed presterende, merkspecifieke content en geoptimaliseerde doelgroepen en trajecten die elke klantervaring verbeteren.
 • Perfectioneer en lever je content. Benut de strategische en creatieve capaciteiten van je team om de output van Sensei GenAI te sturen en te verrijken, zodat marketeers elke 'volgende klantinteractie' kunnen verbeteren.
 • Optimaliseer de prestaties. Benut inzichten op basis van AI om te kijken wat het beste presteert en breng voortdurend verbeteringen aan met behulp van Sensei GenAI.

Meer informatie

Ontdek alle Adobe Experience Cloud-producten.

 1. Adobe GenStudio
 2. Contentbeheer
 3. Customer Data Platform
 4. Campagnebeheer
 5. Analytics
 6. Commerce
 7. Workflowbeheer
active tab

Creëer, lever en optimaliseer content op efficiënte wijze

Adobe GenStudio is een geïntegreerde oplossing voor generatieve AI waarmee elk bedrijf zijn toevoerketen voor content kan verbeteren en vereenvoudigen. Adobe GenStudio biedt marketeers essentiële tools voor het hele proces: van ideeën ontwikkelen tot content creëren, produceren en activeren.

 • Creëer snel content met de generatieve AI van Adobe Firefly en Adobe Express in een gebruiksvriendelijke interface die is gekoppeld aan de data en workflows van je bedrijf.
 • Creëer zakelijke content en hergebruik content in één bedrijfsportal die Adobe Workfront, Adobe Experience Manager en Adobe Creative Cloud omvat.
 • Activeer content op verschillende kanalen en krijg direct inzicht in de contentprestaties via Adobe Experience Cloud.

Meer informatie

Door AI aangestuurd content- en assetmanagement

 • Adobe Experience Manager Assets. Een schaalbare, cloud-native DAM-oplossing (Digital Asset Management) waarmee contentcreatie en -levering veel efficiënter wordt. En dankzij native integraties in Adobe Express en Adobe Firefly kunnen teams nu de kracht van generatieve AI benutten, zodat ze snel assets kunnen openen, bewerken en hergebruiken om gepersonaliseerde klantervaringen te creëren. Meer informatie
 • Adobe Experience Manager Sites. Het toonaangevende contentmanagementsysteem (CMS) biedt een moderne, samengestelde architectuur en stelt je in staat voor elk klantcontactpunt de juiste content te leveren. Marketeers en ontwikkelaars kunnen snel content creëren en samenstellen met tools die ze goed kennen en waarmee ze graag werken. Meer informatie

Real-time klantprofielen, real-time ervaringen

Adobe Real-Time Customer Data Platform (CDP) voegt niet-verbonden online en offline data in real-time samen om actiegerichte, geïntegreerde klantprofielen te maken waarmee je gepersonaliseerde B2C- en B2B-interacties kunt creëren gedurende de hele levenscyclus van de klant.

 • Door AI/ML aangestuurde workflows. Speciaal ontwikkeld om marketeers in staat te stellen verkoopkansen bij doelgroepen te identificeren en de resultaten te verbeteren.
 • Vertrouwd governanceframework. Importeer, beheer en activeer op een veilige manier data uit de eerste, tweede en derde hand.
 • Native verbonden. Profiteer van native integraties met andere applicaties voor analytics, orkestratie en nog veel meer.

Meer informatie

Automatisering van B2B- en B2C-marketing

Of je nu een nieuw account wilt benaderen of marketingactiviteiten op je trouwe klanten wilt richten, met de automatisering van Adobe bereik je iedereen door op het juiste moment relevante, aansprekende ervaringen te bieden.

 • Adobe Marketo Engage. Een alles-in-één B2B-marketingplatform waarmee je de juiste campagnes aan je doelaccounts presenteert en leads beheert om je verkoopteam succes te laten boeken. Meer informatie
 • Adobe Journey Optimizer. Eén canvas voor het beheren van omnichannel campagnes en één-op-één-aanbiedingen voor miljoenen klanten. Meer informatie

Analytics voor elk team

Met de AI-gestuurde analytics van Adobe heeft elk team toegang tot geavanceerde analyses. Of je nu een marketeer, productmanager of IT-professional bent, Adobe geeft je meer inzicht in je bedrijf.

 • Adobe Analytics. Combineer, koppel en analyseer data van elk digitaal contactpunt in het klanttraject om inzicht te krijgen in wat er gebeurt in je digitale kanalen. Meer informatie
 • Adobe Customer Journey Analytics. Verbind en standaardiseer alle klantdata voor een compleet beeld van de trajecten van je klanten op al je online en offline interactiekanalen. Gebruik AI om sneller inzichten te ontdekken, zodat je direct datagestuurde beslissingen kunt nemen. Meer informatie
 • Adobe Product Analytics. Geef productteams de tools om gemakkelijk diepgaande inzichten bloot te leggen op basis van geïntegreerde data en klantprofielen, zodat ze snel betere productervaringen kunnen bieden. Meer informatie

End-to-end digitale commerce voor B2B en B2C

Adobe Commerce is een flexibel en schaalbaar e-commerceplatform waarmee je vanaf één plek relevante winkelervaringen kunt bieden voor al je B2B- en B2C-merken.

 • Eén interface. Beheer meerdere storefronts, merken, valuta's en bedrijfsmodellen via één interface.
 • Eindeloze groei en flexibiliteit. Speel snel in op bedrijfseisen en klantverwachtingen met een API-centrisch cloudplatform voor ondernemingen met krachtige ontwikkeltools.
 • Native AI. Gebruik geïntegreerde AI om nauwkeurigere zoekresultaten en productaanbevelingen te genereren en meer conversies te realiseren.

Meer informatie

Meer dan projectmanagement

Adobe Workfront biedt samenwerkingsgerichte en vereenvoudigde workflows die multifunctionele teams in staat stellen sneller projecten af te ronden, campagnes te lanceren en meer content te leveren.

 • Schroef de capaciteit op. Werk sneller met sjablonen, productoverschrijdende geautomatiseerde workflows en real-time overzichten.
 • Stem projecten af op bedrijfsdoelen. Definieer bedrijfsdoelen, koppel taken aan strategieën en analyseer binnenkomende verzoeken aan de hand van prioriteiten.
 • Digitale reviews van stakeholders. Dankzij ondersteuning voor samenwerking kunnen stakeholders projecten reviewen, van opmerkingen voorzien en goedkeuren met online tools.

Meer informatie

Weet je niet welk Adobe-product het meest geschikt is voor je team?

Met een paar klikken kunnen wij je helpen.

Product zoeken

Bedrijfsoplossingen van Adobe – de leider op het gebied van digitale ervaringen.

In de oplossingen van Adobe zijn onze eersteklas producten geïntegreerd, zodat je beschikt over alle tools om urgente zakelijke uitdagingen aan te pakken.

Ervaringsgestuurde groei

Vandaag de dag vertalen naadloze klantervaringen zich in hogere conversiecijfers, betere retentie en waardevollere transacties. Adobe Experience Cloud geeft je de inzichten en de tools om de individuele en aansprekende ervaringen te creëren die klanten willen – ervaringen die de groei van je B2B- of B2C-bedrijf stimuleren.

Meer informatie

Toevoerketen voor content

De vraag naar gepersonaliseerde content blijft groeien. Het goede nieuws is dat je met behulp van Adobe GenStudio een schaalbare en efficiënte toevoerketen voor content kunt creëren. Deze krachtige oplossing biedt de beste voorzieningen om ideeën te ontwikkelen en content te creëren, produceren en activeren, in combinatie met de kracht van generatieve AI.

Meer informatie

Grootschalige personalisatie

Klanten verwachten dat hun ervaringen met een merk relevant zijn en op het juiste moment worden aangeboden. Met Experience Cloud kun je elke klant bereiken met aansprekende, gepersonaliseerde ervaringen – precies op het moment dat ze die nodig hebben. Onze technologie biedt real-time geïntegreerde data en inzichten, verbonden klanttrajecten en AI-ondersteunde workflows voor één-op-één-momenten en geplande campagnes.

Meer informatie

B2B-marketing

Met Experience Cloud bied je accountgebaseerde ervaringen waarmee je merk zich kan onderscheiden. Geavanceerde functies zoals real-time data en accountprofielen en AI-gestuurde workflows maken elke klantinteractie relevant en zorgen voor een naadloos digitaal traject dat direct is geïntegreerd met het verkoopproces.

Meer informatie

#F5F5F5

Adobe opnieuw tot leider uitgeroepen in het 2023 Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Experience Platforms.

We zijn er zeer trots op dat we de afgelopen zes jaar in elk Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Experience Platforms als leider zijn beoordeeld.

Rapport lezen

Adobe Experience Cloud transformeert 's werelds grootste merken.

"We hadden een volledig beeld nodig van iedereen die bij ons bankiert, van hun geschiedenis tot en met hun behoeften en hoe ze het klanttraject doorlopen. Daarvoor moesten we onze data op één platform onderbrengen."

Mike Gamble

Director of Analysis and Design

TSB Bank IBM

Meer lezen

Form as a Service - Offer Form for a.com - Global (79) - Thursday, October 5, 2023 at 21:33