Adobe Experience Cloud voor bedrijven

Welkom bij generatieve AI.

Adobe komt met nieuwe generatieve AI-services. Bereid je bedrijf voor op het nieuwe tijdperk van efficiëntie en productiviteit.

Adobe Experience Cloud voor bedrijven

Maak het altijd persoonlijk. Met Adobe Experience Cloud.

Wat is Adobe Experience Cloud? Het is technologie die je bedrijf helpt om voor iedere klant gepersonaliseerde ervaringen te creëren. Eerst worden data-inzichten gegenereerd om ieder individu echt te leren kennen. Dan wordt speciaal voor hen content gecreëerd. En tot slot worden die ervaringen aangeleverd, ongeacht het scherm. Met Adobe ben je er klaar voor.

Grijp de kans om een voorsprong op de concurrentie te nemen, winstgevende groei te realiseren, je vaardigheden te vergroten en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Groei komt voort uit ervaringen.

Klanten verwachten ervaringen die elke keer weer relevant, actueel en moeiteloos zijn. Met behulp van Experience Cloud en Adobe Sensei GenAI maak je trouwe fans van je klanten.

Ervaringsgestuurde groei​ 

In de digitale wereld van nu zijn hogere conversiecijfers, betere retentie en waardevollere transacties het resultaat van naadloze cross-channel ervaringen waarbij de klant altijd centraal staat. Met behulp van personalisatietechnologie en generatieve AI – zoals Sensei GenAI – kunnen merken grootschalige ervaringen bieden en toch elke ervaring uniek laten aanvoelen voor elke gebruiker.

Sensei GenAI

Generatieve AI heeft het vermogen om elk aspect van marketing te transformeren en te verbeteren – van planning en uitvoering tot analyse. Met generatieve AI als copiloot bij je marketingprojecten gaan processen sneller en kunnen klantervaringsteams op nog grotere schaal relevantere, gepersonaliseerde klantervaringen creëren.  

Adobe kent je zakelijke behoeften en biedt daar zakelijke oplossingen voor.

Van personalisatie en commerce tot workflowbeheer, Adobe Experience Cloud bevat elke oplossing die je bedrijf nodig heeft om uitzonderlijke klantervaringen te bieden. 

Perfecte personalisatie. Elke keer weer. Op elke schaal.

Combineer data met klantgestuurde inzichten om telkens weer precies op het juiste moment het juiste bericht bij je doelgroep te krijgen. We laten je graag zien met welke bouwstenen je de affiniteit van je klanten flink kunt opschroeven.

Gedetailleerde, relevante data-inzichten en doelgroepen.

Gebruik onze CDP-technologie (Customer Data Platform) om in elk kanaal real-time personalisatie mogelijk te maken op basis van online en offline data-inzichten binnen je hele bedrijf.

Snel en flexibel contentmanagement.

Benut onze marketingworkflowtechnologie, ons open-source contentmanagementsysteem (CMS) en ons DAM-systeem (Digital Asset Management) om websites, apps, formulieren en andere marketing- en bedrijfscontent voor je bedrijf te maken en te beheren.

Gepersonaliseerde klanttrajecten.

Creëer een contentmarketingstrategie voor je bedrijf om via alle kanalen gepersonaliseerde content aan te leveren. De klantervaring wordt in real-time bijgewerkt op basis van de interessehistorie van de klant. En lever die ervaring nu op schaal aan al je klanten aan.

Maak kennis met de Adobe Experience Cloud-producten.

De Experience Cloud-familie van geïntegreerde producten – aangestuurd door het Adobe Experience Platform – helpt B2C- en B2B-merken klanten te begrijpen en hun ervaringen op grote schaal te personaliseren via onze voorzieningen voor onder andere projectbeheer, analytics, e-commerce en contentmanagement.

Uitgelicht: Adobe Real-Time CDP

Zie klanten haarscherp met ons toonaangevende CDP.

Krijg een glashelder, real-time beeld van je doelgroepen. Of je je nu richt op B2B, B2C of een combinatie daarvan, Adobe Real-Time CDP helpt je in te spelen op de actuele voorkeuren van je klant, met totaalprofielen die al je klantervaringensystemen aansturen.

Adobe Experience Manager Sites

Publiceer sneller en eenvoudiger geweldige content met ons op AI gebaseerde contentmanagementsysteem, waarmee je voor je volledige doelgroep op elk scherm gepersonaliseerde ervaringen kunt creëren en implementeren.

Adobe Experience Manager Assets

Lever de juiste assets op het juiste moment aan met behulp van ons robuuste, cloud-native DAM. Beheer op een efficiënte manier duizenden assets om op grote schaal gepersonaliseerde klantervaringen te creëren, te beheren, aan te leveren en te optimaliseren.

Adobe Marketo Engage

Creëer gepersonaliseerde trajecten voor B2B- en B2C-klanten en lever hoogwaardige leads aan verkoop met dit marketingautomatiseringsplatform dat meetbare resultaten levert en klanten geïnteresseerd houdt.

Adobe Workfront

Onze werkbeheeroplossing centraliseert de samenwerking voor multidisciplinaire teams, zodat zij het werk kunnen visualiseren en uitvoeren binnen de methodologie van hun keuze, waaronder Agile, Kanban, Scrum, Waterfall en Gantt.

Adobe Customer Journey Analytics

Verzamel aan de hand van analytics-data en een inventarisatie van het klanttraject alle klantinteracties en breng ze in individuele klantprofielen onder. Zorg ervoor dat elk traject naadloos verloopt en dat iedere klant zich gewaardeerd voelt. 

Adobe Commerce

Creëer de e-commerce-ervaringen die klanten terug laten komen. Deze multitouch attributie-app helpt je om B2B- en B2C-klanten te bedienen met de juiste assets en de beste aanbevelingen.

Adobe is er trots op dat we opnieuw zijn uitgeroepen tot leider in het 2023 Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Experience Platforms.

We zijn er zeer trots op dat we de afgelopen zes jaar in elk Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Experience Platforms als leider zijn beoordeeld.

Zakelijke Adobe-klanten en Experience Cloud.

Bij uiteenlopende merken en sectoren creëren zakelijke klanten van Adobe Experience Cloud herhaaldelijk het soort inventieve en gepersonaliseerde ervaringen die klanten laten terugkomen.

Logo IBM
Logo Marriot
Logo Ben & Jerry's
Logo Helly Hansen
Logo Wallgreens
Logo Bridgestone
"We hadden een volledig beeld nodig van iedereen die bij ons bankiert, van hun geschiedenis tot en met hun behoeften en hoe ze het klanttraject doorlopen. Daarvoor moesten we onze data op één platform onderbrengen."

Mike Gamble

Director of Analysis and Design

TSB Bank IBM

Ontdek het volledige potentieel van Adobe Experience Cloud voor je bedrijf.