Adobe Experience Cloud voor bedrijven

Maak het altijd persoonlijk. Met Adobe Experience Cloud.

Wat is Adobe Experience Cloud? Het is technologie die je bedrijf helpt om voor iedere klant gepersonaliseerde ervaringen te creëren. Eerst worden data-inzichten gegenereerd om ieder individu echt te leren kennen. Dan wordt speciaal voor hen content gecreëerd. En tot slot worden die ervaringen aangeleverd, ongeacht het scherm. Met Adobe ben je er klaar voor.

Adobe Summit 
8–9 juni 2023 | Londen en virtueel  

Meld je aan vóór 30 april 2023 en bespaar GBP 200/EUR 300 op een persoonlijke pas.

Maak kennis met de bedrijfsoplossingen van Experience Cloud.

Adobe Experience Cloud-oplossingen voorzien in behoeften op het gebied van data-inzichten, contentmanagement, marketingworkflows en meer. Laten we jouw oplossing vinden voor zinvollere B2C- en B2B-klantervaringen.

Gepersonaliseerd klantcontact op elke schaal

Hoe groot je bedrijf ook is, je kunt iedere klantervaring een persoonlijk tintje geven. Of je bedrijf nu al vergevorderd is of pas aan het begin van het personalisatietraject staat, wij hebben de bouwstenen die je nodig hebt om de relaties met je klanten te transformeren.

Gedetailleerde, relevante data-inzichten en doelgroepen

Gebruik onze CDP-technologie (Customer Data Platform) om in elk kanaal real-time personalisatie mogelijk te maken op basis van online en offline data-inzichten binnen je hele bedrijf.

Snel en flexibel contentmanagement

Benut onze marketingworkflowtechnologie, ons open-source contentmanagementsysteem (CMS) en ons DAM-systeem (Digital Asset Management) om websites, apps, formulieren en andere marketing- en bedrijfscontent voor je bedrijf te maken en te beheren.

Gepersonaliseerde klanttrajecten

Creëer een contentmarketingstrategie voor je bedrijf om via alle kanalen gepersonaliseerde content aan te leveren. De klantervaring wordt in real-time bijgewerkt op basis van de interessehistorie van de klant. En lever die ervaring nu op schaal aan al je klanten aan.

Maak kennis met de Adobe Experience Cloud-producten.

De Experience Cloud-familie van geïntegreerde producten – aangestuurd door het Adobe Experience Platform – helpt B2C- en B2B-merken klanten te begrijpen en hun ervaringen op grote schaal te personaliseren via onze voorzieningen voor onder andere projectbeheer, analytics, e-commerce en contentmanagement.

Uitgelicht: Adobe Real-Time CDP

Zie klanten haarscherp met ons toonaangevende CDP.

Krijg een glashelder, real-time beeld van je doelgroepen. Of je je nu richt op B2B, B2C of een combinatie daarvan, Adobe Real-Time CDP helpt je in te spelen op de actuele voorkeuren van je klant, met totaalprofielen die al je klantervaringensystemen aansturen.

Adobe Experience Manager Sites

Publiceer sneller en eenvoudiger geweldige content met ons op AI gebaseerde contentmanagementsysteem, waarmee je voor je volledige doelgroep op elk scherm gepersonaliseerde ervaringen kunt creëren en implementeren.

Adobe Experience Manager Assets

Lever de juiste assets op het juiste moment aan met behulp van ons robuuste, cloud-native DAM. Beheer op een efficiënte manier duizenden assets om op grote schaal gepersonaliseerde klantervaringen te creëren, te beheren, aan te leveren en te optimaliseren.

Adobe Marketo Engage

Creëer gepersonaliseerde trajecten voor B2B- en B2C-klanten en lever hoogwaardige leads aan verkoop met dit marketingautomatiseringsplatform dat meetbare resultaten levert en klanten geïnteresseerd houdt.

Adobe Workfront

Onze werkbeheeroplossing centraliseert de samenwerking voor multidisciplinaire teams, zodat zij het werk kunnen visualiseren en uitvoeren binnen de methodologie van hun keuze, waaronder Agile, Kanban, Scrum, Waterfall en Gantt.

Adobe Customer Journey Analytics

Verzamel aan de hand van analytics-data en een inventarisatie van het klanttraject alle klantinteracties en breng ze in individuele klantprofielen onder. Zorg ervoor dat elk traject naadloos verloopt en dat iedere klant zich gewaardeerd voelt. 

Adobe Commerce

Creëer de e-commerce-ervaringen die klanten terug laten komen. Deze multitouch attributie-app helpt je om B2B- en B2C-klanten te bedienen met de juiste assets en de beste aanbevelingen.

Gartner Quadrant Q3

Zie hoe wij het voortouw nemen in zakelijke marketingpakketten.

Om exact te bieden wat klanten wensen, moet je alles hebben wat ze zoeken. Ontdek waarom Adobe tot leider is uitgeroepen in "The Forrester Wave™: Enterprise Marketing Suites, Q3 2022".

Zakelijke Adobe-klanten en Experience Cloud.

Bij uiteenlopende merken en sectoren creëren zakelijke klanten van Adobe Experience Cloud herhaaldelijk het soort inventieve en gepersonaliseerde ervaringen die klanten laten terugkomen.

Logo IBM
Logo Marriot
Logo Ben & Jerry's
Logo Helly Hansen
Logo Wallgreens
Logo Bridgestone
"We hadden een volledig beeld nodig van iedereen die bij ons bankiert, van hun geschiedenis tot en met hun behoeften en hoe ze het klanttraject doorlopen. Daarvoor moesten we onze data op één platform onderbrengen."

Mike Gamble

Director of Analysis and Design

TSB Bank IBM

Ontdek het volledige potentieel van Adobe Experience Cloud voor je bedrijf.