Advertentiesoftware

Dankzij advertentiesoftware kun je wereldwijde media-aankopen automatiseren en geoptimaliseerde advertenties aanbieden op meerdere kanalen. Hierdoor kun je consistente, gepersonaliseerde en boeiende ervaringen creëren die hogere opbrengsten en een grotere merkloyaliteit stimuleren. 

Campagnes werken pas nadat je problemen met betrekking tot advertentiesoftware hebt opgelost.

 

Ondernemingen hebben te maken met significante technologische belemmeringen bij hun inspanningen om succesvolle reclame te stimuleren.

Geen mogelijkheid om te werken met een uniform klantoverzicht.

Geen mogelijkheid om te werken met een uniform klantoverzicht.

Slechte merkbeveiliging en mediatransparantie.

Probleem bij het maximaliseren van advertentie-uitgaven en rendement op investeringen.

Probleem bij het maximaliseren van advertentie-uitgaven en rendement op investeringen.

Beperkte cross-channelmogelijkheden.

Beperkte cross-channelmogelijkheden.

Met de juiste advertentiesoftware beschik je over alles-in-één-functionaliteit.

 

Maak campagnes succesvoller door de voordelen te benutten van een geïntegreerd reclameplatform.

Meer informatie ›

Verbonden kanalen voor consistente ervaringen.

Verbonden kanalen voor consistente ervaringen.

Met toonaangevende advertentiesoftware kun je campagnes voor search, display, tv en mobile advertising uitvoeren, allemaal vanuit hetzelfde dashboard, zodat je consistentere en relevantere ervaringen kunt creëren.

Grotere uitgavencontrole Hoger rendement op investeringen.

Grotere uitgavencontrole. Hoger rendement op investeringen.

Een geïntegreerde reclameoplossing, zoals Adobe Experience Cloud, brengt je doelgroepdata, media-inventory en prestatieresultaten samen in een enkel, duidelijk overzicht van advertentie-activiteit en investeringen, zodat je beter budgetten kunt toewijzen en het rendement op je investeringen in advertenties aanzienlijk kunt vergroten.

Grote merkveiligheid en verminderde risico's.

Grote merkveiligheid en verminderde risico's. 

Je kunt risicovolle advertentieplaatsing minimaliseren, dankzij grotere transparantie en een beter beheer in je programmatische mediabieding en ad-servingpraktijken. Stimuleer de gewenste resultaten zonder concessies te doen aan merkveiligheid en mediakwaliteit.

Grotere kennis van doelgroepen.

Grotere kennis van doelgroepen.

Wanneer je analytics en databeheer combineert met advertentiesoftware, kun je campagnes uitvoeren met behulp van een uniform klantoverzicht door, onder andere, interacties, eigenschappen en transacties samen te voegen. Op deze manier kun je je beslissingen beter onderbouwen en hogere conversiepercentages stimuleren.

Adobe kan je helpen.

Adobe kan je helpen.

 

Dankzij Adobe Advertising Cloud, het eerste end-to-end platform in de industrie voor het beheren van advertenties voor tv-, video- en display-indelingen, kun je snel en eenvoudig consistente reclame aanbieden voor elk scherm, en in elke indeling.

Veelgestelde vragen over advertentiesoftware.

Kan reclamesoftware advertenties dynamisch aanbieden?
Nee. Dynamische ad serving is een personalisatievoorziening die afhankelijk is van datagestuurde besluitvorming die alleen kan zijn gebaseerd op een volledig geïntegreerde oplossing die databeheer en analyticsfunctionaliteit omvat.

Kan ik de manier waarop we creatieve assets optimaliseren versnellen, om betere resultaten te bereiken?
Ja. Met de Adobe Advertising Cloud, worden advertentierelevantie en personalisatie in recordtijd verbeterd met integraties die creatief design, digitaal assetbeheer, testen en real-time optimalisatie met elkaar verbinden, zodat je op het juiste moment de meest boeiende en lonende advertenties biedt.

Kunnen we onze overige kanaalcampagnes, zoals mobile, koppelen aan onze campagnes voor digitale reclame?
Ja. Met oplossingen van Adobe kun je ervaringen op digitale en offline kanalen met elkaar combineren op een manier die door weinig andere marketingplatforms wordt geëvenaard. Wat dit betreft, is Adobe meerdere malen erkend als leider door gerenommeerde analysebedrijven zoals Forrester en Gartner.

Hoe kan advertentiesoftware onze time-to-market verbeteren?
Je kunt je programmatische advertentiecampagnes plannen, kopen, meten en optimaliseren binnen een enkel overzicht in Adobe Advertising Cloud. Hiermee kun je je workflows versnellen van strategie tot uitvoering, zodat je campagnes sneller kunt implementeren en de resultaten snel kunt verbeteren.

Op welke manier verbetert je advertentiesoftware onze mogelijkheid om resultaten te meten?
Met Adobe Advertising Cloud kun je rijke prestatiedata automatiseren en gebruiken voor zoekdoeleinden, display-advertenties en advertentiecampagnes voor media die kunnen worden benut voor het verbeteren van betrokkenheid en conversies.

We willen ons richten op remarketing. Kunnen jullie ons helpen?
Ja.  Adobe Advertising Cloud, ons demand-side platform (DSP), biedt de mogelijkheid remarketing-lijsten te genereren en advertenties te retargeten voor levering wanneer je klanten zich niet meer op je site bevinden.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.