Reclame zou verbonden moeten zijn.

 

Verbinding met je klanten tot stand brengen, is moeilijk. Met duizenden verschillende interesses, passies en personaliteiten, is het niet eenvoudig om voor elke klant de juiste benadering te vinden. En als je doelgroepinzichten zijn gebaseerd op een gefragmenteerde inventory en gefragmenteerde kanalen, verspil je kosten voor je media doordat je moet raden naar wat je klanten willen. Om een effectieve klik met je klanten te hebben, moet je de data intern met elkaar verbinden. Wanneer je data, marketing en reclame met elkaar verbindt, leiden campagnes tot langdurige, in plaats van eenmalige, ervaringen.

Reclame zou verbonden moeten zijn.

Adobe wordt een leider genoemd in Gartner’s Magic Quadrant for Ad Tech, 2019.

Rapport lezen ›

Als je een verbinding met je klanten wilt realiseren, dien je je strategie te optimaliseren.

 

Consumenten meer keuzes dan ooit. Dit houdt in dat het pad naar elke conversie verre van lineair is — en dat maakt het moeilijker voor je om je merk te laten opvallen en de interesse van je klanten te winnen met behulp van efficiënte reclame. Om deze doelstellingen te realiseren is een sublieme reclamestrategie vereist. Een strategie die is je reclame centraal stelt. Die allereerst is gericht op personen. Een strategie die je helpt om data, mediakanalen en advertentiemateriaal te integreren. Daarnaast wordt je reclame gekoppeld aan je marketing. Je klanten zullen enthousiast zijn.

Koppel doelgroepgegevens aan elkaar.

Koppel doelgroepgegevens aan elkaar.

Beheer je doelgroepdata om je reclame te activeren en een groter rendement op je advertentiekosten te realiseren. Maak gebruik van diepgaande inzichten in je doelgroep voor het stimuleren van een grotere conversie via een slimmere, meer strategische mediaplanning en aankoopbeslissingen.

Verbind alle mediakanalen.

Verbind alle mediakanalen.

Implementeer uitgebreide advertentiestrategieën voor search, display, digitale video en social media – allemaal vanaf één platform. Echte cross-channel mediaplanning biedt je meer controle over doelgroepbereik en exposure-frequentie.

Verbind creative met media

Verbind creative met media.

Creëer en lever op een efficiëntere manier gepersonaliseerde advertentie-ervaringen in het proces voor mediaplanning en inkoop. Werk samen, maak snelle bewerkingen en deel creatieve assets, zodat je gepersonaliseerde advertenties kunt implementeren op verschillende mediakanalen — alles op schaal.

Het hele reclameplaatje bekijken
 

Het kiezen van de juiste technologie om toe te voegen aan je marketing-stack is een van de belangrijkste beslissingen die je kunt nemen. Maar dit kan ook lastig zijn. Met verschillende leveranciers die verschillende mogelijkheden aanbieden, is het moeilijk om een holistisch overzicht te krijgen. Daarom hebben we een kopershandleiding samengesteld waarin je alles vindt wat je nodig hebt om een gefundeerde beslissing te nemen bij je zoektocht naar advertentietechnologie.

Hoe topmerken succes boeken met programmatisch adverteren.

Reclame is constant in beweging. Zo kun je het tempo bijhouden.

Advertising in the Experience Era

Keith Eadie, VP en GM Adobe Advertising Cloud, behandelt de staat van de advertentiebranche en houdt een pleidooi voor meer focus op de consument nu het ervaringentijdperk is aangebroken.

Advertising in the Experience Era.

Verbondenheid heeft een naam. Adobe Advertising Cloud.

 

Als het grootste onafhankelijke reclameplatform kan Adobe Advertising Cloud je helpen om je waardevolste klanten te targeten, schitterende aangepaste advertenties in real-time aan te bieden en advertentie-uitgaven voor al je digitale en traditionele reclamemedia te beheren. En wanneer de advertentiesoftware is verbonden met het Adobe Experience Cloud-ecosysteem, is je volledige marketing-stack geïntegreerd en verbonden met je doelgroep — voor superieure bedrijfsresultaten.

De beste klanten aantrekken.

Bekijk hoe je meer klanten kunt vinden en werven, door hen beter te begrijpen.

Meer informatie ›

De beste klanten aantrekken.

Bekijk hoe Adobe reclame- en marketingstrategieën synchroniseert om reclame tot een verbonden ervaring te maken.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.