Campagnebeheer

Het beheren van onafhankelijke campagnes voor e-mail, social media, mobiele apparaten, het web en overige kanalen werkt niet meer. Consumenten verwachten vloeiende, naadloze ervaringen. Met behulp van de juiste strategie en tools voor campagnebeheer, kun je doelgroepen de verbonden, relevante en boeiende ervaringen bieden die ze verdienen.

Campagnebeheer kan gepaard gaan met vele uitdagingen.

 

Marketeers hebben te maken met technologische belemmeringen wanneer ze marketingoplossingen combineren.

Een gebrek aan een uniform klantprofiel.

Een gebrek aan een uniform klantprofiel.

Geen centrale hub voor het beheren van campagnes.

Geen centrale hub voor het beheren van campagnes.

Geen mogelijkheid om het leveren van een campagne te automatiseren.

Geen mogelijkheid om het leveren van een campagne te automatiseren.

Een gebrek aan cross-channel campagnemeting.

Een gebrek aan cross-channel campagnemeting.

Consistentie en personalisatie kunnen eenvoudiger worden gerealiseerd met behulp van uniform campagnebeheer.

 

Ervaar de voordelen van het orkestreren van campagnes binnen een enkel marketingplatform.

Meer informatie ›

Betere personalisatie via een volledig klantprofiel.

Betere personalisatie via een volledig klantprofiel.

Integratie van analytics met je oplossing voor campagnebeheer biedt je een 360-gradenoverzicht van je klanten. Hierdoor kun je de personalisatie verbeteren voor verschillende kanalen, wat leidt tot een grotere betrokkenheid en hogere conversiepercentages. 

Een sterker campagnebeheer en een grotere consistentie.

Een sterker campagnebeheer en een grotere consistentie.

Werk binnen een uniform platform om ervaringen te leveren die je klanten op elk moment stimuleren, en op elk kanaal. Teams kunnen eenvoudig samenwerken om een naadloos, relevant en verbonden klanttraject te bieden.

Een vereenvoudigde campagne-uitvoering via automatisering.

Een vereenvoudigde campagne-uitvoering via automatisering.

Je kunt eenvoudig aangepaste cross-channelcampagnes automatiseren met behulp van functionaliteit voor slepen en neerzetten, de time-to-market versnellen en waardevolle resources vrijmaken.

Slimmere campagnemeting.

Slimmere campagnemeting.

Met geïntegreerde analytics als basis voor je campagnes, kun je de KPI’s kiezen die van belang zijn voor je bedrijf. Ontdek de messaging, aanbiedingen en content die conversies stimuleren, zodat je actie kunt ondernemen om de resultaten te verbeteren.

Adobe kan je helpen.

Adobe kan je helpen.

 

Met Adobe Campaign heb je volledige controle over je marketinginitiatieven. Creëer consistente, boeiende ervaringen met geïntegreerde profielen, cross-channelorkestratie, contextuele e-mailmarketing, en meer..


 

Campagnebeheer in actie.

 

Toonaangevende merken vergroten de prestaties door op een uniforme manier ervaringen te orkestreren.

 

Adobe is echt een strategische partner.

“Adobe is echt een strategische partner. Een platform dat niet alleen voldoet aan je onmiddellijke behoeften, maar dat met je meegroeit, biedt grote mogelijkheden.”
— Amanda Cichon,
IT Manager, Garmin

“Wat ons bevalt aan het partnerschap van Sydney Opera House en Adobe is dat onze merken beide zijn gebaseerd op creativiteit en uitmuntendheid.”
— Anna Reid,
CMO, Sydney Opera House

Veelgestelde vragen over campagnebeheer.

 

Hoe kunnen we voorkomen dat we onze klanten overspoelen met verschillende aanbiedingen en berichten?
Creëer een holistisch overzicht van je klanten, om de risico's van marketingmoeheid te minimaliseren. Stel vermoeidheidsregels op voor kanalen, segmenten en stadia van het klanttraject. Oplossingen van Adobe Analytics en Adobe Campaign kunnen je ondersteuning bieden.

Kan ik offline, mass-media en in-venue campagnes combineren met e-mail- en andere digitale campagnes?
Ja. Met een toonaangevend platform zoals Adobe Experience Cloud, kun je op een flexibele manier online en offline campagnes beheren en actie ondernemen op data vanuit een breed kanaalspectrum, inclusief massamedia, in-venue schermen, callcenters, en meer.

Hoe kan ik op schaal interactief communiceren met mijn klanten?
Adobe Experience Cloud verzamelt en combineert real-time interactiedata van klanten tijdens de uitbreiding van je doelgroepen. Hierdoor kun je de meest relevante, beste aanbieding doen, ongeacht het kanaal of apparaat dat je klant gebruikt voor interactie met je merk.

We willen dat campagnes mobile-gericht zijn. Kan Adobe ons hierbij helpen?
Ja. Dankzij Adobe Experience Cloud, dat Adobe Campaign omvat, kun je apparaten targeten met ervaringen die in de juiste context worden aangeboden, op het juiste moment en op een locatie waar je klanten onmiddellijk actie kunnen ondernemen.

We zijn een wereldwijd merk. Hoe kunnen we al onze campagnes gezamenlijk beheren?
Door gebruik te maken van een flexibel campagnebeheer dat is afgestemd op de wereldwijde vereisten van je organisatie. Dankzij geautomatiseerde validatiebesturing kunnen onze productie-activiteiten bijvoorbeeld wereldwijd worden gestroomlijnd, wat nuttig kan zijn voor gedistribueerde teams. Adobe Experience Cloud biedt de flexibiliteit en het beheer die je nodig hebt voor het overal leveren van campagnes.

Kan campagnebeheer me helpen beter te anticiperen op de volgende stap van een klant?
Ja. Met Adobe Experience Cloud, dat wordt aangestuurd door predictive analytics, kun je met meer vertrouwen toekomstige ervaringen bouwen. Benut prestatiegegevens van cross-channelcampagnes voor toekomstige contentontwikkeling en nieuwe productaanbiedingen.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.