Demand-side-platform

Een demand-side platform (DSP) kan je ondersteuning bieden bij het maximaliseren van je programmatische reclame-investeringen. Het combineert de mediaplanning-tools en cross-channel aankoopmogelijkheden in een enkel, uniform platform dat uitgebreide metingvoorzieningen biedt voor alle kanalen. 

Reclamecampagnes worden minder effectief zonder het juiste demand-side platform.

 

Programmatische media-aankoop kan falen als gevolg van meerdere technologische uitdagingen.

 

Silocampagnes, technologie en rapportage.

Silocampagnes, technologie en rapportage.

Geen mogelijkheid om doelgroepen effectief te targeten.

Geen mogelijkheid om doelgroepen effectief te targeten.

Geen mogelijkheid om snel te handelen.

Geen mogelijkheid om snel te handelen.

Onvolledige toegang tot ad inventory.

Onvolledige toegang tot ad inventory.

Realiseer een grotere betrokkenheid met een demand-side platform dat alles met elkaar combineert.

 

Ervaar de voordelen van het implementeren van een geïntegreerde DSP in je programmatische mediacampagnes.

Meer informatie ›

Naadloze campagnerapportage aan alle stakeholders.

Naadloze campagnerapportage aan alle stakeholders.

Houd eenvoudig prestaties bij op alle kanalen en rapporteer ze. Toegang tot real-time rapportage met betrekking tot meer dan 60 beschikbare metrieken vanuit een enkel dashboard voor het evalueren van inventory, doelgroep, rendement op investering en creatieve prestaties.

Een uniform doelgroepoverzicht voor targeted campagnes.

Een uniform doelgroepoverzicht voor targeted campagnes.

Segmenteer en verfijn doelgroepen voor een scherpere targeting en een betere advertentiepersonalisatie gedurende het hele klanttraject, waarmee je jouw doelgroepen een echte omnichannel ervaring biedt.

Verbeterde snelheid en flexibiliteit.

Verbeterde snelheid en flexibiliteit. 

Met een gecentraliseerd aankoopplatform, zijn al je programmatische campagnes bij elkaar gebracht, zodat je snel en vol vertrouwen kunt handelen.

Een grote ad inventory binnen handbereik.

Een universum van ad inventory binnen handbereik.

Een toonaangevende oplossing zoals Adobe Advertising Cloud biedt toegang tot alle betaalde reclamekanalen, inclusief search, display, tv, social media en video, via een enkel dashboard.

Adobe kan je helpen.

 

Adobe Advertising Cloud is het eerste end-to-end-platform in de industrie voor het beheren van reclame binnen traditionele tv- en digitale formats. Identificeer en boei de beste doelgroepen met video-, display- en searchreclame voor elk scherm en in elke indeling, dankzij dit onafhankelijke cross-channelplatform.


Overal betere advertentie-ervaringen bieden.

 

Succesvolle merken trekken meer aandacht van klanten wanneer advertenties gepersonaliseerder en relevanter zijn.

Adobe Media Optimizer [nu Adobe Advertising Cloud] verlichtte de werkzaamheden van ons team.

“Adobe Media Optimizer [nu Adobe Advertising Cloud] verlichtte de werkzaamheden van ons team, doordat een groot deel van ons handmatige biedingsproces werd vereenvoudigd.”

— Ottokar Rosenberger,
CMO, Hostelworld Group

Meer en meer consumenten stappen over van televisie op digitale video.

“Meer en meer consumenten stappen over van televisie naar digitale video, en ons marketingbudget moet daarop worden afgestemd. Wat Adobe doet, is ons in staat stellen media in te kopen voor een meetbare impact.”

— Ron Amram,
Senior Marketing Director, Heineken USA

Veelgestelde vragen over Demand Side Platform.

Hoe werkt een demand-side platform?
In eenvoudige bewoordingen automatiseert een DSP media-inkoop met behulp van gelaagde data waarmee de optimale biedingsprijzen worden bepaald, waarna biedingen worden uitgevoerd voor een groot aantal inventorybronnen. Zodra biedingen worden geaccepteerd, worden advertenties naar uitgevers gestuurd.

Moet ik gebruik maken van een wereldwijd datamanagementplatform?
Voor het gebruik van beschikbare inventory in verschillende regio's zijn servers vereist die zich in de buurt bevinden van markten waarvoor je wilt bieden. Als je een wijd gedistribueerde doelgroep wilt bereiken, zou een wereldwijd datamanagementplatform geschikt zijn. Kleinere, regionale hubs kunnen echter effectief zijn als je specifieke populaties target.

Hoe ondersteunt een DSP het schalen van mijn advertentiecampagnes?
Met een DSP in combinatie met een datamanagementplatform, analytics tools en een contentmanagementsysteem, kun je je bereik wereldwijd uitbreiden zonder dat je onsamenhangende campagnes hoeft te beheren. Hierdoor kun je de uitgaven beperken, terwijl je tegelijkertijd waarde toevoegt aan je reclame.

We willen de prestaties op verschillende schermen verbeteren. Op welke manier biedt een oplossing zoals Adobe Advertising Cloud ondersteuning?
Met de cross-screen planningssoftware van Adobe Advertising Cloud, kun je reclame plannen en aankopen voor verschillende schermen en formaten, terwijl je nauwkeurig het bereik, de frequentie en de impact kunt meten op een transparante en effectieve manier.

Kunnen we een volledig overzicht krijgen van ad inventory voor tv, video, social media en overige kanalen? 
Ja! Adobe levert de enige, toonaangevende reclameoplossing die toegang biedt tot de volledige inventory op alle betaalde reclamekanalen.

We willen beter worden in het anticiperen van de volgende stap. Kan Adobe Advertising Cloud ons hierbij helpen?
Ja. Dankzij diepe integraties met Adobe Sensei, ons systeem voor kunstmatige intelligentie, machine learning en deep learning, kun je vol vertrouwen de ad targeting en retargeting verbeteren, met gebruikmaking van onze ingebouwde predictive intelligence.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.