Met de juiste context komt e-mail echt tot leven.

E-mail is nog even belangrijk als voorheen — misschien zelfs nog belangrijker. Maar voor een succesvolle campagne kun je niet gewoon dezelfde oude e-mailstrategie gebruiken. Vergeet wat e-mail ooit was. Met de technologie achter de e-mailmarketing van morgen kun je vandaag nog de leiding nemen.

Met de juiste context komt e-mail echt tot leven.

Adobe is uitgeroepen tot leider op het gebied van cross-channel-campagnemanagement. Kijk waarom wij eruit springen. Lees Forrester Wave™️: Cross-Channel Campaign Management, Q1 2018.

Rapport lezen ›

Virtueel evenement op 27–28 april.

Supersterren en supersessies die je niet mag missen.

Ontdek best practices en leer van topmerken tijdens twee dagen met keynotes, sessies en voorproefjes.

The Digital Experience Conference

Maak kennis met de toekomst van de klantervaring.

Ontdek de nieuwste innovaties en best practices.

Een gratis virtueel evenement op 28 april

Summit is begonnen — kijk nu.

Ontdek best practices en leer van topmerken met meer dan 200 keynotes, sessies en voorproefjes.

Email-marketing voor vandaag met de technologie van morgen.

In de ervaringgestuurde cultuur van tegenwoordig, verwachten je klanten meer van e-mail dan saaie berichten, slechte timing of onpersoonlijke communicatie. Als je niet kunt bewijzen dat je hen kent en respecteert, belanden je e-mails in de map met ongewenste e-mails. Je hebt een e-mailstrategie nodig voor de huidige verwachtingen, en je hebt de technologie nodig om die verwachtingen te overtreffen.

Klantgerichte strategie.

Klantgerichte strategie.

Maak je klanten enthousiast door je e-mailstrategie te ontwikkelen met hen in gedachten. Laat je prioriteiten vervolgens bepalen door die strategie, zodat je altijd het juiste bericht kunt leveren.

Context met betrekking tot data

Context met betrekking tot data

Krijg de context die je nodig hebt door klantbetrokkenheid, voorkeuren en cross-channeldata te combineren. Gebruik die data vervolgens om er zeker van te zijn dat je e-mails relevant zijn.

Content die persoonlijk is

Content die persoonlijk is

Combineer data met prachtig design voor het creëren van boeiende berichten. Gebruik vervolgens contextuele info op een dynamische manier om deze op een nog betere manier te kunnen benutten.

Levering op het juiste moment.

Levering op het juiste moment.

Verstuur op precies het juiste moment e-mails die zijn afgestemd op de behoeften en gedragingen van klanten. Leg vervolgens contact met je klanten, ongeacht waar ze zich bevinden in het klanttraject.

Hoe topmerken succes boeken met e-mail.

Travelocity verstuurt miljarden gepersonaliseerde e-mails.

Travelocity verstuurt miljarden gepersonaliseerde e-mails.

In een perfecte combinatie van automatisering en personalisatie, maakt de site voor reisaanbiedingen optimaal gebruik van klantvoorkeuren om precies de juiste vakantieaanbiedingen naar hun klanten te versturen.

Bekijk de video ›

Bekijk het praktijkvoorbeeld ›


Nissan verbetert percentages voor openen en klikken met 200%.

Door zich te richten op één-op-één e-mailmarketing met behulp van klantdata, segmentatie en personalisatie kan de autofabrikant zijn percentages voor openen en klikken met 200% verhogen.

Nissan verbetert percentages voor openen en klikken met 200%.

E-mail zelf evolueert niet. Maar wij wel.

 

Met Adobe Marketing Cloud kunnen marketeers cross-channelervaringen orkestreren, personaliseren en optimaliseren, ongeacht of je doelgroep bestaat uit consumenten, andere bedrijven of een combinatie van beide.

Adobe biedt B2B- en B2C-automatiseringsoplossingen. Lees de infographic.Personaliseer je programma's voor e-mails aan klanten eenvoudig met Adobe Campaign.

Meer informatie over Adobe Campaign ›

Gebruik de kracht van e-mail om je beste verkoopmogelijkheden te stimuleren met Marketo Engage.

Meer informatie over Marketo Engage ›

Haal meer uit e-mail.

We weten dat e-mail cruciaal is voor je marketing, maar niet altijd even eenvoudig kan worden opgezet. Adobe kan je ondersteunen door je in staat te stellen consistente, contextueel relevante en meetbare campagnes op schaal te creëren en te leveren.

Meer informatie ›

Haal meer uit e-mail.

Bekijk e-mail in actie, en ontdek hoe je aan de slag kunt gaan.

Orkestreer een campagne.

Orkestreer een campagne.

Consumenten bewegen zich probleemloos tussen de online en offline omgevingen en verwachten dat hun ervaring consistent en relevant is. In deze cross-channel wereld, ondersteunt Adobe je bij het integreren, uitvoeren en meten van omnichannel campagnes.

Lees hier hoe ›

Werk in real-time.

Werk in real-time.

Je wilt één-op-één dynamische content bieden aan elke individuele klant, op alle kanalen. Adobe kan je helpen aanbodbeheer, levering en prestaties te optimaliseren voor elke klant, en omzet en betere klantervaringen te stimuleren.

Meer informatie ›

E-mailmarketing ontwikkelt zich snel — evenals je opties.

Het kiezen van de juiste technologie om toe te voegen aan je marketing-stack is een van de belangrijkste beslissingen die je kunt nemen. Maar dit kan ook lastig zijn. Met verschillende leveranciers die verschillende mogelijkheden aanbieden, is het moeilijk om een holistisch overzicht te krijgen. Daarom hebben we een kopershandleiding samengesteld waarin je alles vindt wat je nodig hebt om een gefundeerde beslissing te nemen bij je zoektocht naar campagnemanagementtechnologie.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.

Let's talk about what Adobe Experience Cloud can do for your business.