Digitale modernisering die federale civiele instanties verbindt met de mensen.

Overheidsinstanties richten zich steeds meer op online ervaringen waarbij mensen centraal staan. Door digitale oplossingen te upgraden, kunnen instanties hun dienstverlening verbeteren, langetermijnkosten verminderen en processen voor medewerkers vereenvoudigen.

Kijk hoe dat in praktijk wordt gebracht bij de Amerikaanse volkstelling van 2020.

Fedramp

Adobe is expanding its FedRAMP solutions.

To help your agency deliver on its digital vision, Adobe Sign is In Process for FedRAMP Moderate authorization, which will allow your agency to use e-signatures in processes that include the collection of more personal information.

Creëer digitale ervaringen die het publiek aanspreken en je helpen om je missie te realiseren

De mensen die van je diensten gebruikmaken, verwachten dat hun digitale interacties met de overheid persoonlijk, eenvoudig en veilig zijn. Dat kun je realiseren door mensen op effectieve wijze te leiden naar wat ze nodig hebben, wanneer ze dat nodig hebben. Daarnaast kun je je medewerkers helpen om hun deskundige diensten op efficiënte wijze te verlenen.

Voeg afzonderlijke websites en systemen samen in één consistent platform voor klantervaringen, waarvoor afdelingen zelfstandig de authoring kunnen uitvoeren.

Vermijd technische schuld, haal datasilo's neer en schaal op voor de toekomst met een veilig open-standaardplatform.

Verbind, voorspel en personaliseer interacties via het web, e-mail en mobiele apparaten voor een continue klantervaring.

Stroomlijn en optimaliseer complexe digitale interacties op alle apparaten met gepersonaliseerde, veilige, standaardconforme formulieren en digitale handtekeningen.

Verminder overbodige werkzaamheden, automatiseer complexe workflows en creëer, beheer en lever snel geoptimaliseerde content op alle klantcontactpunten.

United States Census Bureau

 

"De website 2020census.gov heeft overkoepelende navigatie die mensen direct naar de taken leidt die ze willen uitvoeren. Je ziet aantrekkelijke afbeeldingen, video's en andere elementen die je uitnodigen om direct aan de slag te gaan. Je ziet een grote actieknop."

Stephen Buckner, Assistant Communications Director, U.S. Census Bureau

Bij de volkstelling van 2020 accepteert het U.S. Census Bureau voor de allereerste keer online reacties. Naar schatting zullen 180 miljoen mensen de enquête voor de volkstelling online invullen. En elke 1% van de bevolking die de enquête online invult, is naar schatting goed voor een besparing van USD 15 miljoen voor de belastingbetalers.

United States Census Bureau

Overheidsdiensten integreren voor het digitale tijdperk

Modernisering van websites

Geef je contentauteurs toonaangevende weboplossingen waarmee ze hun workflow beter kunnen beheren en het publiek betere digitale ervaringen kunnen bieden.

Meer details

Bereik en betrokkenheid

Bereik het publiek beter met vitale informatie op meerdere apparaten, automatiseer interacties om handmatige processen te beperken en toon gepersonaliseerde berichten die de betrokkenheid vergroten.

Meer details

Formuliermodernisatie

Vergroot de toegankelijkheid van informatie en services, beperk handmatige documentverwerking en zorg dat mensen gemakkelijker online formulieren kunnen invullen en transacties kunnen uitvoeren.

Meer details

Elektronische handtekeningen

Het publiek, je medewerkers en bedrijven kunnen met één klik snel en veilig elektronische documenten ondertekenen.

Meer details

Verhalen van klanten

Overheid

Marin County optimaliseert mobiele formulieren met Experience Manager

Experience Manager

Reizen

AAA Northeast heeft de tevredenheid van de leden vergroot met Adobe Experience Cloud door feedback te verzamelen en toekomstige digitale ervaringen te beïnvloeden.

Overheid

De staat Hawaï transformeert de dienstverlening met Adobe Sign

Adobe Sign

Aanvullende informatiebronnen voor overheden op staats- en lokaal niveauLaten we kijken wat Adobe voor jouw organisatie kan betekenen.