FedRAMP en Adobe-ervaringen die verbinden

Het Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP) biedt een gestandaardiseerde aanpak voor de inventarisatie, autorisatie en doorlopende controle van de beveiliging van cloudproducten en -diensten.

Als je wilt weten welke Adobe-oplossingen een FedRAMP-certificering hebben, bekijk je de lijst op deze pagina of klik je hier om naar de FedRAMP-website te gaan. 

Fedramp

Adobe is expanding its FedRAMP solutions.

To help your agency deliver on its digital vision, Adobe Sign is In Process for FedRAMP Moderate authorization, which will allow your agency to use e-signatures in processes that include the collection of more personal information.

Adobe Experience Manager (AEMMS-GC) is een beheerplatform voor content en ervaringen waarmee je digitale cross-channel klantervaringen kunt bieden. Klik hier om deze oplossing op de FedRAMP-website te bekijken.

Adobe Connect Managed Services (ACMS-GC) biedt voorzieningen voor effectieve online vergaderingen die betere samenwerking, grootschalige webinars en virtuele lesruimten mogelijk maken. Klik hier om deze oplossing op de FedRAMP-website te bekijken.

Adobe streeft ernaar de FedRAMP-status Moderate te bereiken voor een beter beveiligde instance van Adobe Sign en heeft de status In Process bereikt. De nieuwe instance wordt gehost op Microsoft Azure Government Cloud. Klik hier om deze oplossing op de FedRAMP-website te bekijken.

Adobe Document Cloud (PDF-services en Adobe Sign) is de enige oplossing voor het moderniseren van digitale documenten waarin Adobe's baanbrekende PDF-technologie met de Acrobat- en Adobe Sign-apps is geïntegreerd om werknemers en burgers een volledig digitale ervaring te geven. Klik hier om deze oplossing op de FedRAMP-website te bekijken

Adobe Creative Cloud biedt de mogelijkheid om op efficiënte wijze te creëren en samen te werken met behulp van verbonden desktop- en mobiele apps. Klik hier om deze oplossing op de FedRAMP-website te bekijken.

Adobe Captivate Prime stelt leer- en ontwikkelingsteams in staat de medewerkers en partners van hun organisatie gepersonaliseerde leerervaringen aan te bieden op meerdere apparaten. Klik hier om deze oplossing op de FedRAMP-website te bekijken.

Adobe Analytics neemt gericht websiteverkeer op en voert krachtige rapportages en analytics uit op basis van aanpasbare configuraties. Klik hier om deze oplossing op de FedRAMP-website te bekijken.

Adobe Campaign stelt klanten in staat e-mailmarketingcampagnes te configureren, te beheren en aan te passen. Klik hier om deze oplossing op de FedRAMP-website te bekijken.

Transformeer de digitale ervaringen van je instantie

Je instantie kan veel tijd, kosten en resources besparen door gebruik te maken van onze FedRAMP-geautoriseerde oplossingen. Veilige, cloudgebaseerde oplossingen bieden de schaalbaarheid en snelheid die je instantie nodig heeft om de digitale en webservices te moderniseren.

Wij lopen voorop als het gaat om FedRAMP-geautoriseerde oplossingen

Adobe Analytics, Adobe Campaign, Adobe Creative Cloud voor ondernemingen en Adobe Document Cloud zijn FedRAMP Li-SaaS-geautoriseerde oplossingen. Managed Services voor Adobe Connect en Adobe Experience Manager zijn FedRAMP-geautoriseerd op het impactniveau Moderate.

Cloudservices zijn de toekomst

Met een FedRAMP-geautoriseerde cloudgebaseerde oplossing kan je instantie kosten besparen via gedeelde services, medewerkers meer mogelijkheden geven en gemakkelijker inspelen op de behoeften van het publiek. Met Managed Services kun je de verwachtingen overtreffen en persoonlijke, efficiënte ervaringen bieden.

FedRAMP SCSP's moeten voldoen aan bepaalde beveiligingsstandaarden en worden gecontroleerd via externe beoordelingen. Dit proces zorgt ervoor dat oplossingen altijd aan de hoogste beveiligingsstandaarden voldoen en de beste kwaliteit bieden. 

Oplossingen worden in de cloud onderhouden met behulp van updates en back-ups om tijd te besparen, en de inzet en kosten van interne IT-resources te beperken.

Cloudoplossingen werken al – in tegenstelling tot lokale oplossingen, waarvan de implementatie maanden kan duren.

Schaal eenvoudig op als je operationele en opslagbehoeften toenemen, en beschik altijd over een bijgewerkte oplossing.


Extra bronnen


Managed Services

Managed Services

Onze door FedRAMP gecertificeerde oplossingen zijn na grondig onderzoek goedgekeurd voor overheidsinstanties. Profiteer nu optimaal van deze oplossingen door gebruik te maken van Managed Services.

Beveiligingsblog

Beveiligingsblog

De bescherming van klantgegevens staat bij ons centraal, te beginnen bij de fysieke laag. Lees alles over de nieuwste tools, training en tips van ons beveiligingsteam op onze blog.

Naleving van de beveiligingsvereisten

Naleving van de beveiligingsvereisten

Bekijk de branchespecifieke beveiligingsstandaarden en wettelijke vereisten waaraan Adobe-oplossingen voldoen, en lees wat we doen om je data te beveiligen.


Laten we kijken wat Adobe voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe voor jouw bedrijf kan betekenen.