Vergroot je impact met moderne, mensgerichte webervaringen.

Het is tijd om digitale ervaringen beter af te stemmen op burgers, bedrijven en ambtenaren. Met geavanceerde analytics, contentmanagement en tools voor multichannel communicatie kan je instantie haar impact vergroten. Kijk hoe het National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC) het heeft aangepakt.


Krachtige, betekenisvolle en actiegerichte digitale ervaringen.

Bied je burgers en werknemers gepersonaliseerde, contentgestuurde ervaringen met Adobe Experience Manager, een combinatie van digital asset management en de kracht van een contentmanagementsysteem.Creëer kansen voor je mensen.

Geef je contentauteurs toegang tot ons toonaangevende contentmanagementsysteem (CMS). Daarmee creëren, beheren en leveren ze effectieve, moderne webervaringen op alle kanalen. En dankzij automatiseringstools wordt de schaalbaarheid verbeterd, zijn snellere reacties mogelijk en wordt de betrokkenheid van burgers vergroot.

Creëer kansen voor je mensen.

Veilige services die in de cloud worden beheerd.

Benut de flexibiliteit van de cloud om sneller innovaties te lanceren en eenvoudig de schaal af te stemmen op de vraag. Cloud Manager voor Adobe Experience Manager biedt ook de beveiliging (ISO 27001, SOC-2) en naleving (FedRAMP, GLBA, HIPAA) die je nodig hebt voor databeveiliging en -privacy.

Veilige services die in de cloud worden beheerd.

Aanpassen en schalen.

Ontwikkel met de flexibiliteit en schaalbaarheid van een open platform en schaal met de ondersteuning en beveiliging van een COTS-oplossing (commercial-off-the-shelf) die de toekomstige groei van je instantie ondersteunt en interoperabiliteit mogelijk maakt.

Aanpassen en schalen.

Vertaal inzicht in actie.

Vanaf één plek meet, analyseer en optimaliseer je geïntegreerde data van alle online initiatieven op meerdere marketingkanalen. Je instantie kan grote stromen webdata omzetten in inzichten over interesses van burgers voor toekomstige communicatie.

Vertaal inzicht in actie.


Bronnen voor de overheidBronnen voor de overheid

Het ROI van moderne ervaringen.

Overheidsinstanties die mensgericht opereren met tools zoals Adobe Experience Manager hebben twee keer zoveel kans om hun doelen te overtreffen en 2,7 keer zoveel kans om directe kosten te besparen.

Het onderzoek lezen

De erfenis van de toekomst.  

Als leider in Gartner's 2022 Magic Quadrant for Digital Experience Platforms heeft Adobe technologieën geïntegreerd om een consistent, veilig platform te bieden voor een groot aantal digitale contactpunten. Voorzie in je behoeften van vandaag en de toekomst.

Rapport lezen
De bouwstenen van mensgerichte ervaringen. 

Speel in op de behoeften van burgers en geef je werknemers meer mogelijkheden met ervaringen die persoonlijk en efficiënt zijn – en dat allemaal vanaf een flexibel, AI-gedreven webplatform.


Adobe Experience Manager Sites

Adobe Experience Manager Sites

Van geauthenticeerde portalen tot intranetten voor werknemers, creëer sneller content met het enige CMS waarmee je al je content kunt beheren op een veilige, flexibele en slagvaardige manier.

Adobe Target

Adobe Target

Lever gepersonaliseerde ervaringen via elk kanaal en voer A/B- en multivariate testen uit om vervolgens je werk te automatiseren en op te schalen met kunstmatige intelligentie.

Adobe Analytics

Adobe Analytics

Reken niet alleen de cijfers door, maar krijg echte inzichten met toonaangevende technologie voor webanalytics, zodat je slimmere beslissingen kunt nemen.Extra bronnen

Boek succes met een vertrouwde partner voor bewezen oplossingen die innovatie in de openbare sector blijft stimuleren.


Adobe I/O

Adobe I/O

Bezoek Adobe I/O als je meer wilt weten over open source bij Adobe en de manier waarop Adobe-ontwikkelaars onze producten tot leven brengen.

Wetgeving en beleid

Wetgeving en beleid

Wetgevers en beleidsmakers bepalen nieuwe normen voor de digitale overheid en digitale diensten. Ontdek welke de gevolgen beleid zoals de 21st Century Integrated Digital Experience Act heeft voor je organisatie.

Meer informatie

Beveiliging

Beveiliging

We zetten ons in om klantgegevens te beschermen. Bekijk de protocollen die wij volgen om te zorgen dat de gebruikerservaring wordt beveiligd.Laten we kijken wat Adobe voor jouw organisatie kan betekenen.