Vraagmarketing

Verbind ervaringen en vergroot de vraag met Adobe.

Verbind ervaringen en vergroot de vraag met Adobe.

We helpen je om silo's af te breken, om te innoveren met nieuwe technologie en om de klantrelaties te verdiepen. Dit doen wij met behulp van doeltreffende vraagmarketing die op kunstmatige intelligentie is gebaseerd en real-time personalisatie stimuleert om de klantbetrokkenheid te cultiveren en de omzet te verhogen.

Schermafbeelding Silicon Labs-video met afspeelknop

Het voordeel van een ervaringsgestuurde vraag

Vraagmarketing speelt een belangrijke rol bij de ruimere klantervaring; je kunt prospects en kopers targeten die enthousiast zijn over je merk en meer vraag naar je producten genereren. Dit is waarom het zo belangrijk is.

Lees onze gids voor meer informatie over marketingautomatisering.

Gepersonaliseerde koperservaringen

Personaliseer consequent content voor potentiële kopers in alle kanalen – van het eerste anonieme contactmoment tot en met het moment dat ze ambassadeur van je merk zijn.

Efficiënte marketingactiviteiten

Schaal en versnel marketingprocessen met behulp van automatisering, intelligentie, sjablonen en workflows.

Geef verkoopteams meer mogelijkheden

Vergroot de betrokkenheid, de kansen en de omzet met geprioriteerde leads en accounts, real-time intentiesignalen en aanbevolen content.

Bewezen marketingimpact

Breng de marketing- en verkooppunten bijeen om te zien welke kanalen en campagnes de omzet verhogen en de impact op het bedrijf vergroten.

Hoe boek je succes met vraagmarketing?

In welke fase van je vraagmarketing je ook zit: wij hebben de technologie die je op weg helpt, je activiteiten naar een hoger niveau tilt en al het andere daartussenin doet.

Spreek je hele doelgroep aan

Spreek je hele doelgroep aan

Verhoog de betrokkenheid met marketingautomatisering

Automatiseer veelvoorkomende marketingprocessen om in elk kanaal – zoals e-mail, display, mobiel, search en offline – prospects en kopers te bereiken en op het juiste moment aansprekende ervaringen aan te leveren.


Lees wat je nodig hebt om complexe kooptrajecten te beheersen.
Nu lezen

Content beheren en ervaringen personaliseren

Content beheren en ervaringen personaliseren

Begin met gecombineerde content

Breng al je content op één plek samen met een beheerfunctie voor digitale assets die is verbonden met je marketingautomatiseringstool, zodat je eenvoudig en snel toegang krijgt tot consistente merkassets om relevante ervaringen te genereren.


Evolueren met personalisatie

Gebruik een krachtige optimalisatie-engine, compleet met regels, gedragsgegevens en AI-besluitvorming, om op grote schaal voorspellende, gepersonaliseerde ervaringen aan te bieden die de klantbetrokkenheid met je merk bevorderen.


De impact aantonen en verbeteren met data

De impact aantonen en verbeteren met data

Begin met inzichten waarop je actie kunt ondernemen

Verzamel data uit alle kanalen in één analytics-systeem om van eenvoudige gedragsgestuurde inzichten over te stappen op door AI gestuurde kansen die op een totaalbeeld van de klant zijn gebaseerd en zo relevantere aanbiedingen mogelijk te maken.


Ga verder met verbonden real-time data

Breng al je bekende en onbekende data uit alle bronnen samen in één real-time profiel om de waardevolste, krachtigste inzichten te ontsluiten die voor de meest aansprekende ervaringen en de grootste zakelijke impact zorgen.


Schermafbeelding Gartner-rapport

Wij zijn leider op het gebied van CRM Lead Management

Gartner heeft Adobe (Marketo) tot een van de leiders uitgeroepen in hun 2019 Magic Quadrant voor CRM Lead Management. Download het rapport en lees waarom.

Deze klanten hebben hun vraagmarketing versterkt met Adobe

Wat kan Adobe nog meer doen voor jouw bedrijf?