Succesverhalen van verzekeraars

"De evolutionaire verandering heeft effect gesorteerd. Op werkgebied zijn we van reageren via organiseren naar opschalen gegaan. Nu kunnen we het werk gaan optimaliseren om volledige operationele uitmuntendheid te realiseren. Workfront geeft ons een concurrentievoordeel – niet alleen in de VS, maar wereldwijd."

Mary Ann Erickson, SA Workflow Systems Engineer, Allianz Partners

Een van de grootste verzekeraars ter wereld heeft gekozen voor Adobe om hun media-uitgaven te maximaliseren en zich te richten op klanten die op zoek zijn naar een verzekering – en die nieuw zijn bij Allianz.

Het verhaal van Allianz Australia bekijken

"Vroeger duurde het een dag om een papieren polisblad te versturen en moesten we een week of langer wachten voordat we het formulier weer terugkregen, maar tegenwoordig ontvangen we 70% van de geretourneerde formulieren binnen 24 uur. Bij Unum staan de klanten op de eerste plaats, dus we wilden een eenvoudigere manier bieden om deze formulieren in te vullen."

Kristina Welke, Assistant Vice President for Shared Services bij Unum

Levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Unum wilde de samenwerking met zijn klanten versnellen. Unum implementeerde een oplossing voor elektronische ondertekening die geweldige resultaten oplevert op het gebied van snelheid, elektronische tracering en – het allerbelangrijkste – klantenservice.

Lees het verhaal van Unum

“Door de samenwerking met Adobe, haalden we onze go-live-datum en begonnen we meteen met het leveren van betere digitale ervaringen voor onze klanten.”

Sophie Bellemare, AVP Strategic Digital Initiatives bij Manulife

Lees hoe Manulife het contentmanagement voor hun website snel wist te schalen om zo een klantgerichte ervaring te bieden.

Lees het verhaal van Manulife