#f5f5f5

Eindig als eerste in de race om polishouders over de streep te trekken.

Je moet een flinke sprint trekken om de digitale ervaringen te creëren waar polishouders vandaag de dag om vragen. Lees hoe je succes boekt in de nieuwe schadeverzekeringswereld.

Maak een vliegende start

Vraag je trainingsschema aan

Investeer in digitale ervaringen die polishouders aanspreken.

Houders van schadeverzekeringspolissen hebben hoge verwachtingen als het gaat om hun verzekeringservaring. Ze willen een verbonden claimomgeving, virtuele ondersteuning en proactieve communicatie. Als verzekeraars niet aan deze verwachtingen voldoen, zal 80% van de polishouders waarschijnlijk van verzekeraar veranderen.1

Blijf de concurrentie voor en haal polishouders binnen – en houd ze vast.

Voeg cross-channel ervaringen samen

Bied ondersteuning voor je producten via verschillende kanalen om hechtere, sterkere relaties met polishouders op te bouwen.

Meer informatie

Integreer en stroomlijn contentmanagement

Ontwikkel een gemoderniseerde benadering van contentmanagement die meer flexibiliteit en marketing-ROI oplevert.

Meer informatie

Digitaliseer de end-to-end claimprocessen

Creëer een soepel, 'digital-first' claimproces dat zorgt voor lagere kosten, meer efficiëntie en betere ervaringen van polishouders.

Meer informatie

Neem de leiding met je gepersonaliseerde trainingsschema.

Accenture verwacht dat innovatieleiders in de verzekeringssector tegen 2023 een omzetvoorsprong van 37% zullen hebben op hun concurrenten.2 Ontdek hoe je een voorsprong kunt nemen in de race door vandaag de digitale ervaringen voor polishouders van morgen te creëren.

Vraag je trainingsschema aan

Voeg cross-channel ervaringen samen

Bouw sterkere relaties op.

45% van de polishouders gebruikt nu minimaal drie kanalen tijdens hun zoektocht naar de ideale verzekeraar.3

Polishouders gebruiken tegenwoordig digitale tools om verzekeraars te vinden, te evalueren en met hen te communiceren. En sinds het begin van de pandemie verwachten ze meer virtuele interacties met verzekeraars. Maar het is moeilijk om kanalen te vinden die voldoen aan de unieke voorkeuren van elke polishouder.

Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen en hun marktaandeel te vergroten, moeten verzekeraars real-time klantdata verzamelen en centraliseren. Brancheleiders moeten precies weten hoe de verschillende kanalen en contactpunten samenwerken, zodat ze uniforme, naadloze ervaringen kunnen creëren voor huidige en toekomstige polishouders.

Haal meer polishouders binnen

INTEGREER EN STROOMLIJN CONTENTMANAGEMENT

Verbeter de flexibiliteit en ROI.

Online winkelen met productvergelijking voor autoverzekeringen is bijna verdubbeld tussen 2019 en 2021, en online winkelen voor woonverzekeringen is met 30% gestegen ten opzichte van 2019.4

Zonder een toolset waarmee je kunt concurreren via gepersonaliseerde, omnichannel marketing loop je het risico achterop te raken bij de concurrentie.

De implementatie van een intelligent contentmodel is misschien wel de belangrijkste stap die verzekeraars kunnen zetten om verder te groeien. En omdat bijna de helft (40%) van de ondervraagde consumenten nu bereid is om data te delen in ruil voor meer personalisatie,5 is er eigenlijk geen reden om daar niet van te profiteren.

Als je prioriteit geeft aan investeringen in technologie die de klantervaring verbetert, ontdek je nieuwe mogelijkheden om meer gepersonaliseerde, duurzame relaties op te bouwen.

Verbeter de flexibiliteit

DIGITALISEER END-TO-END CLAIMPROCESSEN

Zorg voor betere ervaringen en meer efficiëntie.

Het aantal polishouders dat alleen offline actief is, zal naar verwachting afnemen tot slechts 2 op de 10 mensen in 2024.

Een verbonden omgeving waarin voorzieningen zoals dataverzameling, documentbeheer en betalingen zijn geïntegreerd, kan de procesresultaten voor iedereen verbeteren.

Gedigitaliseerde claims stroomlijnen processen en verbeteren de efficiëntie – 41% van de agenten en makelaars vindt het belangrijk te beschikken over geautomatiseerde tools voor het vastleggen en vooraf invullen van data om een superieure klantervaring te bieden.7

Polishouders geven de voorkeur aan handige digitale ervaringen en willen geen claims meer indienen via verouderde systemen die omslachtig werken. 71% van de respondenten van 55 jaar en ouder zegt zelfs dat ze een modern online verzekeringsclaimproces met chats en video's willen in plaats van de traditionele afspraak op kantoor.8

Til je ervaringen naar een hoger niveau

#F5F5F5

Word de schadeverzekeraar die andere maatschappijen graag willen zijn.

Verzekeraars moeten investeren in hun digitale ervaringen als ze polishouders willen binnenhalen en vasthouden. De pandemie heeft een moeilijk probleem alleen maar moeilijker gemaakt: meer dan 60% van de leidinggevenden in de verzekeringssector zei dat COVID-19 van invloed was op hun acquisitie en ongeveer 40% gaf aan dat het van invloed was op het behoud van polishouders.9

Voor schadeverzekeraars is dit het moment om moderne tools te implementeren die handige en moderne ervaringen mogelijk maken. We willen verzekeraars graag helpen om te bepalen hoe, wanneer en waar ze uitzonderlijke digitale services kunnen bieden waarmee ze nieuwe polishouders binnenhalen – en vasthouden.

Hoor je dat? Dat zijn miljoenen tevreden polishouders.

Zet even flink aan om polishouders aan te trekken en vast te houden met een gids die speciaal voor jou is samengesteld.

Vraag je gids aan

https://main--bacom--adobecom.hlx.page/fragments/solutions/contact-footer/property-casualty-contact