Retailbanking. Klanten voor het leven krijgen.

Klanten willen realtime, gepersonaliseerde ervaringen via elk kanaal ontvangen en bankdiensten moeten in een dergelijke structuur worden aangeboden. Samengevoegde gegevens zijn cruciaal om de klant de gewenste ervaringen te bieden. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om gepersonaliseerde ervaringen te creëren voor bankdiensten.

Video bekijken

Bronnen voor retailbanken

Drie tips voor retailbanken om te voldoen aan de nieuwe verwachtingen van klanten.

Een toenemend aantal klanten verwacht hun financiële taken digitaal en makkelijk te kunnen uitvoeren. Het goede nieuws: 81% van de financiële dienstverleners zegt dat te beseffen, volgens een onderzoek uit 2018 dat Adobe en Ovum hebben uitgevoerd. Maar zeggen en doen zijn twee verschillende dingen.

Meer informatie

Wat de digitale generatie verwacht van financiële dienstverleners.

Millennials zijn een waardevolle groep voor financiële dienstverleners om zich op te richten, maar bedrijven weten nog niet precies wat een financieel merk aantrekkelijk maakt voor deze groep. In dit artikel ontvang je vijf tips over de manier waarop financiële merken millennials kunnen aantrekken.

Meer informatie

Financiële instellingen zetten in op ervaringen om hun ROI te verhogen.

Forrester heeft vastgesteld dat financiële dienstverleners die investeren in transformatie van ervaringen beduidend beter presteren dan de concurrentie. Lees hoe je de klantloyaliteit verbetert door de klant centraal te stellen in het bedrijf en de gepersonaliseerde ervaringen te leveren waar klanten naar op zoek zijn.

Meer informatie over rendement op investeringen voor financiële dienstverlening

#FFFFFF

“Om werkelijk klaar te staan voor onze klanten, moeten we zo snel reageren als zij verwachten. Bij onze bank streven wij ernaar om de zaken steeds beter te maken voor onze klanten. En ons marketingpersoneel kan aan de data zien dat dit werkt.”

Giles Richardson, Head of Analytics, RBS

Toen de Royal Bank of Scotland zijn marketingstrategie aanpaste en gerichte content aan terugkerende bezoekers ging aanbieden, steeg de kans dat mensen hun producten gingen gebruiken met 70–80%.

Video bekijken

#f5f5f5

Krijg een volledig beeld van je klanten.

Hoe beter je je doelgroep kent, hoe beter het klikt. Je moet al je data op één locatie combineren, zodat je de waardevolste segmenten voor elk kanaal in kaart kunt brengen en je je klanten individueel kunt aanspreken.

Lees het gebruiksscenario voor customer intelligence

Meer gebruiksscenario's