Wetgeving en beleid voor het moderniseren van de overheid.

We helpen de overheid om de efficiëntie te vergroten en de ervaringen van burgers en werknemers te verbeteren met ons end-to-end-platform voor klantervaringen voor de overheid.

 

Aankondiging van de Adobe Government Creativity Awards

Dien je inzending voor 's werelds belangrijkste creativiteits- en ontwerpwedstrijd voor overheidsprofessionals uiterlijk op 3 juli in.

De uitdaging aangaan om je instantie te moderniseren.

De overheid ondergaat een transformatie. Leidinggevenden spannen zich in om de efficiëntie te vergroten en de ervaringen van burgers en werknemers te verbeteren.

Wetgevers hebben belangrijke beleidsinitiatieven uitgerold die mensgerichte services voor het digitale tijdperk stimuleren en instanties een welkome impuls geven om te vernieuwen:

• De 21st Century IDEA Act (Public Law 115-336) versnelt de digitalisering van burgergerichte en interne services en pleit voor afstemming van de programma's voor klantervaringen door de CIO.

• De Connected Government Act pleit voor betere toegang tot en meer functionaliteit van overheidswebsites door te zorgen dat ze mobielvriendelijk zijn.

• De doelen van de President's Management Agenda en de Cross-Agency Priority (CAP) vragen instanties om burgergerichte ervaringen te creëren die vergelijkbaar zijn met die in de particuliere sector.

• De OMB-circulaire A-11 Section 280 Managing Customer Experience and Improving Service Delivery stelt een kader voor klantervaringen voor de federale overheid in en bevat richtlijnen om effectief verbeteringen door te voeren.

• Vorig jaar is via de Modernizing Government Technology (MGT) Act financiering beschikbaar gesteld om projecten voor digitale dienstverlening te ondersteunen.

De uitdaging aangaan om je instantie te moderniseren.

Thought leadershipThought leadership

De overheid in de 21e eeuw.

De overheid wil moderne services bieden die voldoen aan de steeds hogere verwachtingen van burgers en werknemers. Kijk hoe nieuwe digitale platforms je instantie kunnen helpen om in te spelen op nieuwe verwachtingen.  Meer informatie

Digitale services versnellen met de
21st-Century IDEA.

De nieuwe wet stelt hogere standaarden en biedt instanties belangrijke richtlijnen voor modernisering. Lees de blog

Afbeelding van de staat Hawaï

“Dankzij ons hechte partnerschap met Adobe transformeren we de manier waarop de overheid werkt om burgers snellere, effectievere services te bieden.”

Todd Nacapuy, Chief Information Officer van de staat Hawaï

De staat Hawaï geeft werknemers meer mogelijkheden en verbetert de ervaringen van burgers met Adobe-oplossingen, waardoor ze in twee jaar tijd USD 5 miljoen hebben bespaard. Ze besparen 24.000 pagina's per dag en hebben het goedkeuringsproces teruggebracht van twee weken tot twee dagen.
Gebruiksscenario'sModernisering van websites

GEBRUIKSSCENARIO

Modernisering van websites

Geef je contentauteurs toonaangevende tools om de efficiëntie te vergroten en de ervaringen van burgers, bedrijven en ambtenaren te verbeteren.

Modernisering van formulieren

GEBRUIKSSCENARIO

Modernisering van formulieren

Versnel en verbeter de nauwkeurigheid van bedrijfskritieke services van je instantie met mobielvriendelijke formulieren, workflow-automatisering en digitale documenten.Elektronische handtekeningen

GEBRUIKSSCENARIO

Elektronische handtekeningen

Accepteer met een gerust gevoel veilige online handtekeningen. Burgers, bedrijven en werknemers kunnen documenten met één muisklik ondertekenen en jij kunt dit proces op een veilige manier stroomlijnen.

Bereik en betrokkenheid

GEBRUIKSSCENARIO

Bereik en betrokkenheid

Met schaalbare, tijdige en gepersonaliseerde communicatie kun je je uitgaande communicatie via alle kanalen centraliseren op één platform.
Extra bronnen


Adobe I/O

Adobe I/O

Bezoek Adobe I/O als je meer wilt weten over open source bij Adobe en de manier waarop Adobe-ontwikkelaars onze producten tot leven brengen.

Adobe-blog — Overheidsinstellingen

Adobe-blog — Overheidsinstellingen

Blijf voorop lopen door kennis te maken met de nieuwste trends op het gebied van naleving en de modernisering van de digitale overheid.

Beveiliging

Beveiliging

We zetten ons in om klantgegevens te beschermen. Bekijk de protocollen die wij volgen om te zorgen dat de gebruikerservaring wordt beveiligd.Laten we kijken wat Adobe voor jouw organisatie kan betekenen.