HIGH-TECH

Lever high-tech met nog meer waarde.

Effectieve high-tech heeft te maken met het onafgebroken en op een consistente manier leveren van waarde. In deze omgeving hebben de klanten veel know-how, is de concurrentie meedogenloos en de druk om te presteren altijd aanwezig. 

Bekijk hoe we marketeers in de high-techindustrie ondersteunen ›

De toekomst is gebaseerd op technologie.

Ontdek hoe de technologiesector bedrijven helpt om zich aan te passen aan een veranderende wereld. Download het 2021 High Tech Trends Report en ontdek nieuwe inzichten.

Ga efficiënt te werk op het gebied van digitale marketing.

We helpen je volledig te vernieuwen en je ervaring te verfijnen, zodat deze niet slechts waardevol is voor tech-klanten, maar onvervangbaar. We doen dit door je te helpen een solide digitaal basissysteem aan te leggen, beslissingen te nemen op basis van customer intelligence en een persoonlijke en relevante klantervaring te presenteren op elk kanaal.

We helpen je de marketingmogelijkheden te benutten die uniek zijn voor de high-techsector.

Vernieuwing begint met de juiste basis.

Vernieuwing begint met de juiste basis.

Als je een vernieuwende ervaring gaat samenstellen voor je klanten, begin dan met de juiste fundering — een krachtig digitaal basissysteem. Voer alle data en content in binnen één enkel platform, zodat je ervaringen op een efficiënte manier kunt delen binnen je organisatie, waarna iedereen ervan kan profiteren. Maak tot slot gebruik van technologie en partners om alles te automatiseren wat je kunt benutten om de klantervaring te verbeteren.

Lees meer over hoe je een digitale basis aanlegt ›
Lees ons artikel Unlocking a Future-Proof Digital Foundation

Bied waarde omdat data altijd actueel is.

Het bieden van waarde is een continu proces, niet een eenmalige prestatie. Ongeacht of je onderneming B2B of B2C is, je hebt altijd te maken met echte personen. Mensen en omstandigheden veranderen gaandeweg. Daarom wil je dat hun profielen die wijzigingen weerspiegelen, zodat je beschikt over de meest actuele informatie voor het genereren van de relevantste aanbevelingen en ervaringen.

Lees meer over het gebruik van customer intelligence ›
Lees ons artikel In High Tech, The Real Innovation is Real Value

Bied waarde omdat je data altijd actueel is.
Het traject van elke klant is anders. Bied iedereen een persoonlijke service.

Het traject van elke klant is anders. Bied iedereen een persoonlijke service.

De aankoopervaring in tech omvat een groot aantal kanalen. Van het web tot mobiele apparaten, van social media tot e-mail en van search tot display, tech-klanten maken op verschillende manieren gebruik van al deze media. We kunnen je helpen een volledig overzicht te maken van het traject van elke persoon, we kunnen je data, content en kanalen synchroniseren en je bieden wat je nodig hebt voor het aanpassen en personaliseren van de ervaring van elke klant.

Lees meer over het orkestreren van campagnes voor alle kanalen ›
Lees ons rapport Digital Marketing in the High Tech Industry

Meer informatie over de marketingsuccessen van onze technische klanten.

Garmin

Met behulp van Adobe Marketing Cloud kan Garmin op schaal aangepaste ervaringen creëren voor zijn wereldwijde doelgroep.

Bekijk de video ›

Informatica

Met behulp van Adobe Marketing Cloud, levert Informatica gepersonaliseerde ervaringen aan zijn klanten.

Meer informatie ›

Synopsys

Synopsys maakt gebruik van Adobe Experience Cloud voor het verbeteren van zijn websiteprestaties en het creëren van content.

Meer informatie ›

Bied high-techklanten hoogwaardige technologie.


In high tech, heb je marketingtechnologie nodig die krachtig genoeg is om een grote hoeveelheid data uit meerdere kanalen te interpreteren, flexibel genoeg om je de data in real-time te laten optimaliseren en geavanceerd genoeg om de klantervaring via kunstmatige intelligentie en machine learning te verbeteren. We kunnen je bij dit alles ondersteunen. Bekijk wat Adobe Experience Cloud de high-techmarketeer biedt door onze resourcepagina voor de high-techindustrie te bezoeken.


Laten we kijken wat Adobe voor jouw organisatie kan betekenen.