Adobe voor de high-techsector

Creëer slimme ervaringen met een persoonlijk tintje.

Hyperpersonalisatie geeft vorm aan de toekomst van hightechsectoren én de toekomstige klantverwachtingen. Om te voorzien in de toenemende vraag naar handige, geïndividualiseerde koopervaringen, heeft je bedrijf allereerst een toekomstbestendige technologiebasis nodig.

Ontdek de digitale trends voor 2023.

Lees in het rapport 2023 Adobe Digital Trends waarom en hoe je met een creatieve benadering in de steeds veranderende klantbehoeften kunt voorzien.

De toekomst van klantervaringen is grootschalige personalisatie.

Voor technologiekopers is een zinvolle aankoopervaring niet alleen waardevol, maar onvervangbaar. Adobe-oplossingen ontsluiten je bedijfsdata, zodat je consequent op grote schaal relevante ervaringen in interessekanalen kunt aanleveren.

2022 Digital Trends – B2B in Focus.

Download de digitale trends van 2022 voor B2B-merken. Lees hoe leiders in de high-tech- en productiesector de invoering van online oplossingen versnellen om de kopersverwachtingen te overtreffen.

Het 2022 Adobe Trust Report.

Dit is hoe je in de digitale economie vertrouwen opbouwt. Lees in het 2022 Adobe Trust Report hoe de ontwikkelingen binnen data- en personalisatietechnologieën helpen om het vertrouwen van klanten te winnen.

Haal meer voordeel uit je e-commerce in een digitale economie.

In alle sectoren blijft verstoring een drijvende kracht achter digitale transformatie. Lees in How Ecommerce Grows Revenue in High Tech hoe marktleiders nieuwe technologieën en strategieën omarmen om munt te slaan uit beslissende kansen.

Voor jou aanbevolen

Please make sure that the "dexter.base.react.umd" and "dexter.base.consonantcardcollection" clientlibs have been added to the template's Page Policy

Verhalen van klanten

Please make sure that the "dexter.base.react.umd" and "dexter.base.consonantcardcollection" clientlibs have been added to the template's Page Policy

Anticipeer op en overtref de behoeften van high-tech-klanten.

Binnen een geslaagde digitale-transformatiestrategie staat grootschalige hyperpersonalisatie centraal. Daarvoor moet je echter wel een technologiebasis hebben die deze transformatie ondersteunt, van analysetools voor data en inzichten tot en met multichannel contentmanagement- en marketingautomatisering. Bezoek onze informatiepagina voor high-tech-sectoren om te zien hoe Adobe Experience Cloud je kan helpen om in real-time gepersonaliseerde klantervaringen te creëren en aan te leveren.