Lever high-tech met nog meer waarde

Opvallen in high-tech betekent consistent en voortdurend waarde blijven leveren. In deze omgeving hebben de klanten veel know-how, is de concurrentie meedogenloos en is de druk om te presteren altijd aanwezig.

High-tech

Ga efficiënt te werk op het gebied van digitale marketing

Ga voor volledige vernieuwing en verfijn je ervaring zodat deze voor tech-klanten niet slechts waardevol is, maar onvervangbaar. We kunnen je helpen bij het ontsluiten van je data om betekenisvolle klantervaringen te creëren, digitale ervaringen via verschillende kanalen te orkestreren, en autonome real-time marketing te stimuleren met AI en ML.

Lever sneller digitale klantervaringen.

Lees in het rapport 2022 Digital Trends – B2B In Focus hoe een digitaal gerichte mentaliteit je klanten de ervaringen geeft die ze zoeken.

Digital Trends 2022 Retail

Je martech-stack moderniseren

High-techbedrijven moeten meer doen met minder en ze zoeken naar nieuwe efficiënte oplossingen en manieren om de kosten in de hand te houden. Veel ondernemingen hebben groot succes door de consolidatie en standaardisatie van hun marketingtech-stack.

Je martech-stack moderniseren
Slagen met eCommerce in een high-tech wereld

Slagen met eCommerce in een high-tech wereld

Vorig jaar kende de high-tech-industrie meer verstoringen dan ooit tevoren. Ontdek wat er veranderde en hoe bedrijven digitale tools gebruiken om in één dag targetcampagnes te lanceren in How eCommerce Grows Revenue in High Tech.

Meer informatie over de marketingsuccessen van onze technische klanten

Bied high-techklanten hoogwaardige technologie.


In high tech, heb je marketingtechnologie nodig die krachtig genoeg is om een grote hoeveelheid data uit meerdere kanalen te interpreteren, flexibel genoeg om je de data in real-time te laten optimaliseren en geavanceerd genoeg om de klantervaring via kunstmatige intelligentie en machine learning te verbeteren. We kunnen je bij dit alles ondersteunen. Bekijk wat Adobe Experience Cloud de high-techmarketeer biedt door onze resourcepagina voor de high-techindustrie te bezoeken.

Wat kan Adobe nog meer doen voor jouw bedrijf?