Adobe Summit

The Digital Experience Conference is terug, 8-9 juni 2023 – Londen en virtueel.

Adobe Sensei verrijkt digitale ervaringen met de kracht van AI.

Profiteer in Adobe Creative Cloud, Adobe Document Cloud en Adobe Experience Cloud van honderden mogelijkheden die zijn aangestuurd door AI en machine learning. Dankzij de geavanceerde inzichten, voorspellingen en kennis die ons Customer Data Platform je biedt, lever je in slechts een fractie van een seconde miljoenen mensen een gepersonaliseerde ervaring.

Marquee

Services voor kunstmatige intelligentie en machine learning

Het bouwen, beheren en operationaliseren van datawetenschap hoeft niet meer ingewikkeld te zijn. Lever in één geïntegreerde ervaring informatie aan voor geavanceerde attributie, klanttrajectbeheer en content en versterk en standaardiseer dit alles.

Meer informatie over AI-services


AI-oplossingen van Adobe

Vereenvoudigde AI

Met services voor AI en machine learning kun je aan de hand van data beslissingen nemen zonder dat je datawetenschapper hoeft te zijn.

AI voor klantervaringen

Lever met de kracht van AI gepersonaliseerde klantervaringen in alle kanalen.

Vertrouwde AI

AI gebruikt transparante en verklaarbare data om gepersonaliseerde, zinvolle en langdurige ervaringen te stimuleren.


Esri-logo

"Het is alsof het licht aangaat wanneer onze klanten zich realiseren dat we echt om hen geven. En wanneer onze boodschap bij klanten aanslaat, geven zij ook om wat wij doen."

Steve Schultz
,
hoofd marketingtechnologie bij Esri

Het verhaal van Esri bekijken

Partners

Adobe Sensei maakt kunstmatige intelligentie (AI) toegankelijker.

De AI-services van Adobe, aangestuurd door Adobe Sensei, helpen bij het oplossen van een aantal van de grootste uitdagingen van nu op het gebied van digitale ervaringen. Ontdek waarom ruim 80 procent van de Adobe Experience Manager-klanten onze AI-mogelijkheden gebruiken om hun digitale modernisering te versnellen.

Adobe Analytics

Ga sneller van data naar inzichten met AI.

Je klanten genereren elke dag grote hoeveelheden data. Je moet dus machine learning inzetten die kan bepalen wat het belangrijkst is. Adobe Sensei in Adobe Analytics kan je daarbij helpen, zodat je je data grondig kunt analyseren en waardevolle klantinzichten kunt blootleggen. En op basis van die inzichten kun je actie ondernemen.

Scheid het signaal van de ruis en bepaal welke statistische schommelingen belangrijk zijn en welke niet.

 

Signaleer mogelijke oorzaken of bijdragende factoren voor significante wijzigingen in trenddata en afwijkingen.

 

Identificeer en prioriteer de belangrijkste meldingen voor al je data.

 

Vind automatisch overlappingen en overeenkomsten tussen bestaande segmenten, zodat je de advertentie-uitgaven en het ROI kunt optimaliseren.

 

Breng op intelligente wijze afzonderlijke, actiegerichte groepen waardevolle klanten en prospects in kaart.

 

Voorspel welke klanten en prospects het meest geneigd zijn een bepaalde actie uit te voeren, zoals converteren, overstappen of reageren.

 

Stel objectief het effect vast van elk marketingcontactpunt in het klanttraject naar conversie.

Adobe Audience Manager

Intelligenter datamanagement.

Het beheren van doelgroepen is een hele opgave, vooral wanneer je met grote hoeveelheden klantdata werkt. Adobe Sensei in Adobe Audience Manager stroomlijnt het hele proces en helpt je om unieke doelgroepprofielen samen te stellen, zodat je je waardevolste segmenten in kaart kunt brengen. Vervolgens kun je die op elk kanaal gebruiken.

Vind nieuwe waardevolle doelgroepen door gebruikers, sites en categorieën te koppelen op basis van algoritmische segmenten om clusters van gebruikers die lijken op ‘seedgebruikers’ in kaart te brengen.

 

Haal real-time doelgroepdata op uit online en offline bronnen om bereikprognoses te maken voor versnelde campagneplanning op doelgroepsegmentniveau.

 

Haal vergelijkbare eigenschappen in real-time op, zodat klanten hun doelgroepen snel kunnen uitbreiden.

Adobe Campaign

Laat AI je klanttrajecten aansturen.

Klanten verwachten gestroomlijnde, gepersonaliseerde trajecten, van de allereerste interactie met je merk tot de conversie. Zo’n ervaring kun je alleen bieden met behulp van campagnemanagement dat wordt aangestuurd door AI. Via Adobe Sensei in Adobe Campaign kom je te weten waarop klanten reageren, zodat je de effectiviteit van je campagnes kunt verbeteren.

Beveel content voor onderwerpregels aan om de e-mailprestaties te verbeteren op basis van voorspelde openingspercentages voor e-mails.

Adobe Experience Manager

Slimmere contentmanagement en -aanlevering voor betere ervaringen.

Om geweldige ervaringen te bieden, moet je strategisch plannen, creatief denken en alles foutloos uitvoeren. En dat proces is nu nog efficiënter. Adobe Sensei stuurt verschillende functies in Adobe Experience Manager aan, zodat je intelligente, gepersonaliseerde ervaringen kunt bieden via al je kanalen. Bovendien haal je meer rendement uit je uitgaven aan assets. Je vindt sneller wat je zoekt, speelt in op de vraag naar gepersonaliseerde ervaringen en werkt efficiënt met verschillende doelgroepen, apparaten en kanalen.

Tag afbeeldingen automatisch om de vindbaarheid te verbeteren, zodat je assets in een mum van tijd worden gevonden.

 

Creëer een kortere versie van een hoofdtekst om snel variaties voor verschillende marketingkanalen te maken en de contentsnelheid te verhogen.

 

Breng de actiefste en deskundigste contentmakers in kaart die een belangrijke bijdrage leveren aan een online community, zodat je contact kunt opnemen om hen te belonen. Zo kun je eindgebruikers optimaal motiveren.

 

Het centrale punt in een afbeelding of video wordt automatisch gedetecteerd en uitgesneden, zodat het belangrijkste onderdeel wordt vastgelegd, ongeacht het schermformaat.

 

Zoek naar vergelijkbare assets in de opslagplaats, waardoor de vindbaarheid binnen de opslagplaats wordt vergroot.

Adobe Experience Platform

Machine learning gaat aan de slag met klantdata.

Veel platforms voor klantdata schieten tekort en bieden geen aansprekende, intelligente ervaringen. Dankzij Adobe Sensei kan Adobe Experience Platform wat de meeste platforms voor klantdata kunnen – en nog veel meer. Op basis van machine-learningmodellen die worden aangestuurd door Adobe Sensei in Experience Platform Data Science Workspace kun je inzichten en voorspellingen weergeven. Zo kun je sneller beslissingen nemen en betere ervaringen bieden.

Gebruik Adobe Sensei-modellen voor tijdreeksgegevens om prognoses uit te voeren. Zo kun je systeembronnen schalen op basis van het verwachte gebruik, veranderingen in gedragspatronen signaleren en de omzet voorspellen.

Met behulp van statistische modellering en machine learning worden automatisch onverwachte afwijkingen in je data gevonden. Grote hoeveelheden data worden uitgekamd en factoren die van invloed zijn op je bedrijf, worden onmiddellijk geïdentificeerd.

Meer informatie

Marketo Engage

Klantinteresse voorspellen met krachtige AI.

B2B-marketing wordt steeds slimmer en sneller. Adobe Sensei speelt daarop in door voorspellende voorzieningen in Marketo Engage aan te sturen, waardoor marketeers intelligente, innovatieve ervaringen kunnen bieden.

Bij predictive content worden machine learning en predictive analytics gebruikt om automatisch de juiste content aan de juiste prospect aan te bevelen op basis van firmografische, bezoekers- en gedragsprofielen voor het web en e-mail.

Bij predictive doelgroepen voor evenementen worden firmografische, bezoekers- en gedragsprofielen gebruikt om te bepalen van welke personen het waarschijnlijk is dat ze zich inschrijven, deelnemen of on-demand content bekijken als onderdeel van je evenementenstrategie. Hierdoor kun je zowel vóór als tijdens de campagne resultaten voorspellen.

Adobe Target

Authentieke personalisatie is beter met AI.

Grootschalige personalisatie vereist toonaangevende technologie en krachtige AI. Adobe Sensei in Adobe Target laat niets aan het toeval over, zodat jij je personalisatiedoelen nog scherper kunt stellen, in de wetenschap dat je elke keer weer de best mogelijke ervaring biedt.

Combineer berichten of aanbiedingen en koppel verschillende variaties aan afzonderlijke bezoekers op basis van hun individuele klantprofiel, zodat je optimaal gepersonaliseerde content kunt aanleveren.

 

Bepaal de beste ervaring van twee of meer ervaringen die worden getest en wijs automatisch meer verkeer aan deze ervaring toe. Daardoor stijgt het aantal conversies. Zolang de test loopt, blijft deze bijleren en wordt het verkeer dynamisch aangepast om de winst te maximaliseren.

 

Creëer snel een onbeperkt aantal gepersonaliseerde klantervaringsvariaties voor al je digitale objecten door de beste ervaring voor elke klant te bepalen en die ervaring continu te optimaliseren op basis van acties die klanten uitvoeren.

 

Geef producten of content weer die voor klanten interessant zouden kunnen zijn op basis van eerdere gebruikersactiviteiten, zoals eerdere weergaven of aankopen, om cross-sell- en upsell-mogelijkheden te creëren.

 

Biedt meer informatie over hoe de Target-personalisatiemodellen achter Automated Personalization- en AutoTarget-activiteiten bezoekersverkeer personaliseren.  Automated Segments toont hoe verschillende geautomatiseerde segmenten die zijn gedefinieerd met behulp van de personalisatiemodellen van Target reageerden op de aanbiedingen of ervaringen in de activiteit. Important Attributes toont de belangrijkste kenmerken die van invloed waren op het model, plus hun relatieve belang.

Gerelateerde content

ARTIKELEN

Nooit meer de naald in een hooiberg

De tijd is gekomen om de strijd aan te gaan met slechte targeting, inefficiënte kanalen en suboptimale strategieën. Nu AI alles aanstuurt, kun je dat en nog meer doen — en tegelijkertijd gepersonaliseerde ervaringen leveren.

ARTIKELEN

AI-Powered Personalization – Above Expectation, Beyond Imagination

Om de beste gepersonaliseerde ervaringen te bieden, moet je je klanten goed kennen. Met behulp van krachtige AI leer je ze door en door kennen.

ARTIKELEN

Delivering the Volume, Variety, and Velocity of Content You Need

Om elke keer weer de juiste hoeveelheid content aan te leveren, heb je robuuste machine learning nodig die het zware werk voor je doet.

Laten we kijken wat Adobe Experience Cloud kan betekenen voor jouw bedrijf

Portret