Betere samenwerking en beveiliging bij het Ministerie van Defensie.


Met onze geavanceerde digitale oplossingen kunnen defensie-instellingen voorzien in de behoeften van het militaire personeel, hun gezinnen en het burgerpersoneel – van werving tot pensionering en daarna. Zie hoe het Ministerie van Defensie militair personeel verbindt om het leerproces te versnellen.

Krachtige digitale oplossingen geven het wereldwijde personeelsbestand meer mogelijkheden
 

Om zijn doelen te bereiken, moet het Ministerie van Defensie personeel werven en trainen, en communiceren met belangrijke stakeholders over de hele wereld. Daarvoor zijn oplossingen nodig die bedrijfskritieke data beveiligen, real-time samenwerking mogelijk maken en complexe informatie aan de doelgroepen overbrengen. Zo pakken ze dat aan.

Integreer analytics en doelgroeptargeting om meer relevante en gepersonaliseerde berichten te creëren om de gebruikerservaring en de resultaten te verbeteren.

Implementeer datagerichte beveiliging met DRM (Digital Rights Management), zodat digitale assets altijd veilig zijn, waar ze ook worden opgeslagen of verzonden.

Zorg dat interne en publieksgerichte content op consistente wijze en op het juiste moment, op de juiste manier, aan de juiste mensen wordt aangeboden op alle apparaten en kanalen met een FedRAMP-geautoriseerd contentmanagementsysteem.

Beheer content via XML-documentatie, zodat content gemakkelijk kan worden hergebruikt, gedeeld en gevonden, multichannel levering mogelijk is en de dienstverlening voor alle doelgroepen optimaal is.

Faciliteer ervaringsgestuurd leren (Experience-Driven Learning of EDL) om trainers een intuïtief platform te bieden om trainingen te beheren en intranetten te transformeren in een verbonden trainingscommunity.

Een verbonden digitale ervaring creëren


Het Ministerie van Defensie is de grootste werkgever in Amerika, met een civiel en militair personeelsbestand van 2,87 miljoen mensen. We helpen Defensie om op grote schaal te communiceren en hun missie uit te voeren, of het nu gaat om het bereiken van de juiste rekruut of het faciliteren van een lange, succesvolle loopbaan. Leer hoe het Ministerie van Defensie de digitale communicatie kan versnellen voor troepen in binnen- en buitenland.

Betere samenwerking en beveiliging bij het Ministerie van Defensie realiseren

Modernisering van websites

Vereenvoudig het dienstverleningstraject met moderne, gepersonaliseerde webervaringen die aanslaan bij de doelgroepen. En gebruik tools om documenten te beheren, online training aan te bieden en kritieke informatie aan sleutelpersoneel over te brengen.

Meer details

Bereik en betrokkenheid

Breng doelgroepen in kaart, stem berichten af en houd de communicatieprestaties bij op één gecentraliseerd platform. Zo kun je berichten via meerdere kanalen naar buiten brengen, en de werving en algehele betrokkenheid verbeteren.

Meer details

Modernisering van formulieren en documenten

Gebruik FedRAMP-geautoriseerde oplossingen om veilige online documenten en formulieren te maken. Zo kun je workflows automatiseren, informatie beveiligen en bedrijfskritieke services van je instantie sneller en nauwkeuriger maken.

Meer details

Digital rights management

Bied een uitgebreidere bescherming, die niet beperkt blijft tot netwerken en apparaten. Bij contentgericht Digital Rights Management (DRM) wordt data beschermd op documentniveau, zodat je gevoelige informatie beschermd blijft, waar deze ook heengaat.

Meer details

Creative Cloud voor ondernemingen

Creëer assets voor multichannel campagnes, ontwerp prototypen voor gebruikerservaringen op alle apparaten en produceer grootschalige videocontent voor je doelgroepen.

Meer details

Elektronische handtekeningen

Met processen voor rechtsgeldige elektronische handtekeningen worden je activiteiten gestroomlijnd. Dus geen vertragingen en rompslomp meer vanwege handmatige processen voor afdrukken, ondertekenen, scannen en bijhouden van de voortgang.

Meer details

De Adobe Joint Enterprise Licensing Agreement (JELA)

Met de Adobe JELA kunnen defensie-instellingen de kosten verminderen, de interoperabiliteit versterken, de samenwerking uitbreiden, de documentservices verbeteren en voorzieningen voor publicaties en creative uitbreiden.

Gerelateerde content

Artikel

Grenzen verleggen en geschiedenis schrijven

Lees hoe we hebben geholpen om een aantal belangrijke momenten in de geschiedenis van de luchtmacht te transformeren in een inspirerende posterserie.

Artikel

Een nieuwe digitale ervaring definiëren voor leermateriaal

Leer hoe je grote hoeveelheden digitaal leermateriaal snel, efficiënt en goed beveiligd vanuit elke locatie kunt beheren.

Artikel

Beheer van technische documentatie

Ontdek hoe XML-documentatie in Adobe Experience Manager je kan helpen content samen te voegen om al je doelgroepen betere ervaringen te bieden.


Laten we kijken wat Adobe voor jouw organisatie kan betekenen.