Documenten en formulieren moderniseren voor een efficiëntere overheid.

Dankzij digitale documenten, moderne formulieren en elektronische handtekeningen besparen burgers en ambtenaren duizenden uren per jaar, vallen de kosten lager uit en wordt de dienstverlening versneld. Ontdek hoe we instanties beter in staat stellen pleegouders te vinden, te trainen en te ondersteunen met behulp van digitale documenten en formulieren.

Fedramp

Adobe is expanding its FedRAMP solutions.

To help your agency deliver on its digital vision, Adobe Sign is In Process for FedRAMP Moderate authorization, which will allow your agency to use e-signatures in processes that include the collection of more personal information.


Zorg dat mensen optimaal gebruikmaken van overheidsdiensten.

Overheidsinstanties bevinden zich vaak in verschillende stadia van het moderniseringsproces voor documenten en formulieren. Als vertrouwde technologieaanbieder voor alle overheidsniveaus hebben we oplossingen ontwikkeld die voorzien in de behoeften van elke instantie. Ontdek hoe je de productiviteit verhoogt en de betrokkenheid van burgers vergroot.Digitale documenten

Bied burgers en werknemers een eenvoudige manier om veilige online documenten en formulieren te vinden en in te vullen, die vervolgens elektronisch of per post kunnen worden verzonden.

Digitale documenten

Elektronische handtekeningen

Met processen voor rechtsgeldige elektronische handtekeningen worden je activiteiten gestroomlijnd. Dus geen vertragingen en rompslomp meer vanwege handmatige processen voor afdrukken, ondertekenen, scannen en bijhouden van de voortgang.

Elektronische handtekeningen

Geïntegreerde online formulieren

Versnel de adoptie van digitale services met ervaringen die zijn geoptimaliseerd voor het web en mobiele apparaten, en data-integraties die tot minder fouten leiden en de verwerking en dienstverlening versnellen.

Geïntegreerde online formulieren

Meting en optimalisatie

Gebruik gedetailleerde analytics om de efficiëntie van processen en de ervaringen van burgers te meten en continu te verbeteren met bedrijfskritieke services.

Meting en optimalisatie

Geavanceerde personalisatie om burgers te bereiken en te betrekken

Personaliseer de communicatie met burgers op alle apparaten en verstrek tijdig relevante informatie.

Geavanceerde personalisatie om burgers te bereiken en te betrekken

Beveiliging en naleving

Gebruik FedRAMP-geautoriseerde oplossingen om betere digitale ervaringen te creëren, de interne efficiëntie te verbeteren, de privacy van je burgers te beschermen en de naleving van voorschriften en standaarden te waarborgen.

Beveiliging en naleving


Vergroot de betrokkenheid en zorg dat mensen minder tijd kwijt zijn aan formulieren.

IDC heeft een uitgebreide analyse uitgevoerd op organisaties die digitale formulieren van Adobe hebben gebruikt. Uit het onderzoek blijkt dat het mobiele verkeer was verdubbeld, formulieren 61% sneller werden ingediend en de zelfservice met 113% was gestegen. Dit geeft aan dat dankzij Adobe-formulieren het algehele gebruik van formulieren is toegenomen. Lees het volledige rapport en ontdek hun andere bevindingen.

San Francisco

“Het integreren van Adobe Experience Manager Forms helpt ons om de klantenservice te verbeteren door tijdige, geautomatiseerde communicatie te verzenden naar belastingbetalers over de status van hun verzoeken.”

Tajel Shah, Chief Assistant Treasurer, Office of the Treasurer & Tax Collector, San Francisco
Een totaaloplossing om het verzamelen van data te digitaliseren.

Versnel de processen van je instantie met digitale formulieren die eenvoudig te maken en in te vullen zijn. Help burgers sneller op weg en bied tijdige, gepersonaliseerde communicatie op elk kanaal.Responsieve formulieren

Responsieve formulieren

Vergroot de betrokkenheid van mensen. Met responsive design kunnen burgers eenvoudig formulieren invullen op elk apparaat.

Elektronisch

Elektronische handtekeningen

Teken op de digitale lijn. Leg juridisch geldige en veilige elektronische handtekeningen vast.

Meer informatie over Adobe Sign
Analytics voor formulieren

Analytics voor formulieren

Houd gegevens bij op documentniveau. Bekijk data en meet resultaten in real time met ingebouwde analytics voor formulieren.

Adobe Document Cloud

Adobe Document Cloud

Maak efficiënte digitale documenten. Verander handmatige documentprocessen in efficiënte digitale taken.
Overige bronnen


Marin County

KLANTVERHAAL

Marin County

Met behulp van Adobe Experience Manager Forms heeft Marin County de formulieren en processen gestroomlijnd en betere online ervaringen gecreëerd.

Beveiliging en naleving

WEBPAGINA

Beveiliging en naleving

We zetten ons in om te zorgen dat je data veilig zijn en voldoen aan federale beveiligingsvereisten, waaronder FedRAMP-standaarden en meer.

Experience League

WEBPAGINA

Experience League

Maximaliseer je digitale modernisering met begeleide instructies en online tutorials in Experience League.
Laten we kijken wat Adobe voor jouw organisatie kan betekenen.