Adobe Experience Cloud voor de zorg

Zorgervaringen personaliseren om betrokkenheid te vergroten

Het veranderende gezicht van medische video's

Het veranderende gezicht van de geneeskunde

Lever individuele ervaringen wanneer het er echt op aankomt

De verwachtingen in de zorg zijn aan het veranderen. Huidige consumenten verwachten dat je dezelfde mate van personalisatie levert die ze in andere bedrijfstakken tegenkomen, zoals winkels en horeca. Als je aan deze norm wilt voldoen, heb je een technologische oplossing nodig die consumenten aantrekt door digitale, real-time ervaringen, waarmee ze hun gezondheid en welzijn actief kunnen beheren.

 

Adobe is bezig met een oplossing.

Volgens 49% van de respondenten was een van hun topprioriteiten voor het komende jaar het bieden van nieuwe serviceaanbiedingen die klanten proactief helpen door intelligente voorspelling en preventie van van mogelijke medische problemen.

— DIGITAL TRENDS 2021: FOCUS OP ZORG EN FARMACEUTICA

Wat we bieden

Een oplossing voor digitale ervaringen die voldoet aan de behoeften van de moderne geneeskunde

De mogelijkheden van Adobe Experience Cloud worden uitgebreid voor betere resultaten in de hele zorgsector door medische instellingen te helpen bij het activeren van gezondheidsdata, het creëren van nieuwe serviceaanbiedingen, en het personaliseren van ervaringen voor patiënten, leden en aanbieders.

De belangrijkste kenmerken van onze aanstaande HIPAA-compatibele zorgaanbieding zijn:

Datagestuurde responsiviteit

Het Adobe CDP (Real-time Customer Data Platform) maakt een diepgaande analyse van gezondheidsdata mogelijk waardoor je real-time inzichten boven tafel krijgt en kunt gebruiken om de consumentervaring te blijven verbeteren.

Naleving van industriële standaarden

Adobe Experience Platform biedt eigen mogelijkheden voor privacy, beveiliging en data-governance op basis van wettelijke zorgvoorschriften, wat een gestandaardiseerd gebruik van data mogelijk maakt voor de juiste doelen en op het juiste moment.

Adobe Experience Cloud voor de zorg

Integraties met onze technologiepartners zorgen voor een soepel data- en workflowbeheer, waardoor je patiëntresultaten kunt verbeteren, bedrijfskosten kunt verlagen en de tevredenheid kunt vergroten.

Ontdek de digitale trends voor 2023.

Lees in het rapport 2023 Adobe Digital Trends waarom en hoe je met een creatieve benadering in de steeds veranderende klantbehoeften kunt voorzien.

Je aanpak van consumentenzorg moderniseren

Patiënten en leden verwachten informatie en zeggenschap over hun zorgkeuzes. Door de mogelijkheid om gezondheidsdata te benutten kun je je complete aanpak moderniseren om te voldoen aan hun eisen met betrekking tot ervaringen.

Aanbieders en zorgsystemen

Door real-time updates van consumentendata te gebruiken kun je zorgen voor zinvolle betrokkenheid en verbeterde resultaten door meldingen, herinneringen en aanbevelingen die zijn gepersonaliseerd voor de unieke zorgbehoeften van elk individu.

Betalers

Actiegerichte data en waardevolle inzichten zorgen voor gestroomlijnd ledenbeheer door automatisering, wat leidt tot een gezondere bevolking en lagere zorgkosten.

Biowetenschappen

Van een snellere rekrutering voor onderzoeken en verhoging van retentie tot verbeterde therapietrouw door verbonden zorgprogramma's: de mogelijkheid om data uit de echte wereld te activeren kan leiden tot een transformatie van je aanpak van de betrokkenheid van patiënten en professionele zorgverleners.

Apotheken

Geef je patiënten meer dan ze verwachten door integratie van je online en offline betrokkenheid via alle kanalen, waarbij je automatisering gebruikt om gepersonaliseerde ervaringen aan te sturen zoals programmameldingen en receptherinneringen.

Ontdek andere oplossingen

Oplossing

Wat kan Adobe voor jouw bedrijf betekenen?