Beveiligingscommunity's versterken om toekomstige ordeverstoringen het hoofd te bieden


Met onze technologische oplossingen zijn nationale veiligheids- en wetshandhavingsgroepen perfect gepositioneerd om ordeverstoringen efficiënt het hoofd te bieden via strategische communicatie en samenwerkingstools. Leer hoe deze instanties met Adobe de aanpak van digitale-ervaringsmanagement en -levering kunnen vernieuwen.

wetshandhaving en nationale veiligheid

Coördineer het creëren, bewerken en opslaan van digitale assets in een gecentraliseerde en gecontroleerde omgeving.

Stap over van oudere intranetten naar een geavanceerder platform dat is gepersonaliseerd en betrokkenheid stimuleert.

Bescherm documenten en informatie op alle apparaten overal ter wereld, en zorg tegelijkertijd voor betere bruikbaarheid van data en betere beveiliging van documentworkflows.

Stroomlijn assetmanagement met één veilig platform

In het digitale tijdperk moeten wetshandhavings- en nationale veiligheidsinstanties data beschermen, automatisering inzetten en intuïtieve gebruikerservaringen creëren om te zorgen dat teams hun land op een veilige en efficiënte manier kunnen dienen. Het is van essentieel belang om de toenemende omvang, verscheidenheid en snelheid van data in goede banen te leiden.

Stroomlijn assetmanagement met één veilig platform.

 De digitale ervaring in de nationale-veiligheidscommunity verbeteren

Leer hoe de nationale-veiligheidscommunity digitale ervaringen verbetert door content sneller te creëren, een gebruikersgerichte data-ervaring te bieden en over te stappen op een Zero-Trustarchitectuur.

 

De digitale ervaring transformeren

Modernisering van websites

Investeer in de nieuwe standaard voor modernisering van websites en laat je instantie floreren dankzij grotere betrokkenheid, betere contentcreatie en efficiëntere samenwerking tussen medewerkers en teams.

Meer details

Formuliermodernisatie

Slimme workflows faciliteren processen voor dynamische formulieren die door meerdere partijen kunnen worden ondertekend, terwijl ingebouwde beveiligingsfuncties ervoor zorgen dat gevoelige data veilig is.

Meer details

Digital asset management

Tag, bewaar en doorzoek je content snel met ons geautomatiseerde DAM-systeem Adobe Experience Manager Assets.

Meer details

XML-documentatie

Gebruik ons componentgebaseerde contentmanagementsysteem op ondernemingsniveau voor het beheren van documentatie – van creatie tot levering.

Meer details

 Content voorbij de bedrijfsgrenzen beschermen: De ultieme handleiding voor overheidsinstanties voor de beveiliging van digitale content

Lees welke stappen instanties hebben genomen om content te beschermen en verken de voordelen van snelle digitale transformatie.

 

Resources

Overheid

Het NCMEC creëert digitale ervaringen die meer kinderen weer veilig thuis brengen.

Experience Manager

Overheid

Leer beveiligingsstrategieën die op één lijn liggen met je nalevingseisen.

Adobe Sign

Overheid

The Police ICT Company vermindert de gemiddelde tijd voor processen-verbaal.

The Police ICT Company

Extra bronnen

Zorg dat al je informatie veilig is

Zorg dat al je informatie veilig is

Van FedRAMP-naleving tot back-endintegraties, we bieden je alle beveiligingstools die je nodig hebt om je content te beschermen.

Evalueer de naleving van beveiligingsvereisten

Evalueer de naleving van beveiligingsvereisten

Of het nu gaat om de toevoerketen of andere waardevolle assets, we helpen je om alles goed te beveiligen, zelfs in 'Zero Trust'-beveiligingsomgevingen.

Zorg dat je beveiligingsvoorzieningen maximaal effect sorteren

Zorg dat je beveiligingsvoorzieningen maximaal effect sorteren

Instanties moeten databeveiliging op elk niveau regelen. Samen met GovLoop hebben we deze praktische gids samengesteld om je te helpen je content optimaal te beveiligen.Laten we kijken wat Adobe voor jouw organisatie kan betekenen.