Zet mensen op de eerste plaats met persoonlijke overheden op staats- en lokaal niveau.

De dienstverlening van de overheid wordt vertraagd door verouderde, handmatige processen, tot frustratie van het publiek en de medewerkers. Betere digitale ervaringen maken het verschil. Bekijk onze interactieve infographic of lees ons rapport over digitale ervaringen in alle 50 Amerikaanse staten voor meer informatie.

Fedramp

Adobe is expanding its FedRAMP solutions.

To help your agency deliver on its digital vision, Adobe Sign is In Process for FedRAMP Moderate authorization, which will allow your agency to use e-signatures in processes that include the collection of more personal information.

Voeg afzonderlijke websites en systemen samen in één consistent platform voor klantervaringen, waarvoor afdelingen zelfstandig de authoring kunnen uitvoeren.

Vermijd technische schuld, haal datasilo's neer en schaal op voor de toekomst met een veilig open-standaardplatform.

Verbind, voorspel en personaliseer interacties via het web, e-mail en mobiele apparaten voor een continue klantervaring.

Stroomlijn en optimaliseer complexe digitale interacties op alle apparaten met gepersonaliseerde, veilige, standaardconforme formulieren en digitale handtekeningen.

Verminder overbodige werkzaamheden, automatiseer complexe workflows en creëer, beheer en lever snel geoptimaliseerde content op alle klantcontactpunten.

Bied snellere digitale dienstverlening via selfservice voor een overheid die echt verbinding met de burgers maakt

Mensen verwachten dat online en mobiele ervaringen gebruiksvriendelijk en veilig zijn en aansluiten bij hun behoeften. Om aan die verwachtingen te voldoen, moeten alle overheden op staats- en lokaal niveau hun webplatforms moderniseren om te zorgen dat informatie en diensten vanaf elk apparaat beter toegankelijk zijn.

"Adobe Experience Manager helpt ons bij het beheren van het ontwerp, de gebruikerservaring, navigatie, auteurs en problemen of fouten. Het is echt een redder in nood."

Karen Pellegrin, Senior Web Administrator, Denver

De gemeente en de county Denver hebben de ervaring voor burgers vernieuwd met een data-first-aanpak. Met een gestroomlijnd digitaal webplatform is de lokale instantie erin geslaagd de contentcreatie te vereenvoudigen, auteurs te beheren, berichten vóór publicatie te controleren en het aantal servicetickets met meer dan 50% te verminderen.

Burgers centraal stellen bij de digitale overheid

Forrester Consulting onderzoekt in hoeverre overheidsinstanties op staats- en lokaal niveau de klant centraal stellen bij hun digitale initiatieven en evalueert wat de voordelen zijn als de ervaring van burgers centraal staat. Download het rapport voor meer informatie.

Gebruiksscenario's

Modernisering van websites

Geef je contentauteurs toonaangevende weboplossingen die medewerkers helpen om hun workflow te beheren en iedereen betere digitale ervaringen bieden.

Meer details

Bereik en betrokkenheid

Bouw relaties en vertrouwen bij je doelgroep op met onze multichannel end-to-end-communicatietools voor je platform.

Meer details

Elektronische handtekeningen

Burgers, bedrijven en medewerkers kunnen met één klik snel en veilig elektronische documenten ondertekenen.

Meer details

Formuliermodernisatie

Verbeter de toegankelijkheid van informatie en services, beperk handmatige dataverwerking, vergroot de nauwkeurigheid van bedrijfskritieke services van je instantie met mobielvriendelijke formulieren, workflow-automatisering en digitale documenten.

Meer details

Verhalen van klanten

Overheid

Marin County optimaliseert mobiele formulieren met Experience Manager

Experience Manager

Overheid

Het Ministerie van Vervoer van Colorado gaat digitaal met Adobe Sign

Adobe Sign

Overheid

De staat Hawaï transformeert de dienstverlening met Adobe Sign

Adobe Sign

Extra bronnenLaten we kijken wat Adobe voor jouw organisatie kan betekenen.