Breakouts

Sensei zegt: word een burger-datawetenschapper met augmented analytics

John Bates – Adobe

Nu de hoeveelheid data toeneemt en engagement tijdens het klanttraject complexer wordt, geeft Virtual Analyst, dat onderdeel is van Adobe Analytics, je een manier om omslachtige processen te automatiseren, verborgen inzichten aan het licht te brengen en complexe vragen te beantwoorden. Virtual Analyst, dat wordt aangestuurd door Adobe Sensei, vergroot je unieke perspectief en vaardigheden met de kracht en prestaties van kunstmatige intelligentie en machine learning, waardoor je op een nieuwe, tot nog toe ondenkbare manier kunt gaan denken en werken. 

Tijdens deze sessie:

  • Leer je handige weetjes en best practices voor het maximaliseren van de waarde van anomaliedetectie, contributieanalyse, intelligente meldingen en andere door AI aangestuurde technologieën in Adobe Analytics
  • Leer je hoe je de Virtual Analyst toepast op moeilijke zakelijke problemen en branchespecifieke gebruiksscenario’s
  • Krijg je een framework waarmee je Virtual Analyst meteen waarde kunt laten genereren
  • Krijg je een voorproefje van de prototypen die worden ontwikkeld door Adobe Research Labs, inclusief rechtstreekse toegang om deze technologieën op je eigen data toe te passen en ze zo te verkennen en te beoordelen.

 

Verwante producten

Gerelateerde content bekijken

Verkennen


Bekijk de keynotes, toekomstige innovaties en belangrijkste aankondigingen van Summit Live.

Innovatietrajecten


Volgende stappen


Ontdek Adobe Experience Cloud.

Alles wat je nodig hebt voor geweldige klantervaringen – van door AI gestuurde analytics tot en met grootschalige contentoptimalisatie.

CXM-DRAAIBOEK

Stel een draaiboek samen voor de klantervaring.