Breakouts

Alloy.js maakt een einde aan tags voor eVars of Mbox

Corey Spencer, Brandon Pack – Adobe

In de loop der jaren heeft Adobe door zelf ontwikkelde of aangeschafte nieuwe technologie heel veel JavaScript-bibliotheken verzameld, zoals AppMeasurement.js, mbox.js, at.js, DIL.js en Visitor.js, om er maar een paar te noemen. Elk daarvan heeft zijn eigen sterke punten, functies, geschiedenis, schema, eigenaardigheden en onderlinge afhankelijkheden. Hoewel Adobe Experience Platform Launch het zo eenvoudig mogelijk maakt om al deze bibliotheken te beheren, vragen klanten ons al jaren waarom we niet gewoon één JavaScript-tag en -bibliotheek hebben. 

Dat moment is nu aangebroken. Maak kennis met het nieuwe Alloy.js. Ons team heeft het hele jaar hard gewerkt om de beste voorzieningen uit onze huidige bibliotheken te halen en een nieuwe bibliotheek te bouwen die Adobe Experience Platform, Adobe Analytics, Adobe Audience Manager en Adobe Target ondersteunt. Er is één bibliotheek en één beacon, dat naar één bestemming wordt gestuurd en dat vervolgens wordt toegewezen en naar al je Adobe-oplossingen aan de serverkant wordt verstuurd. En dat is nog maar het begin.

Gerelateerde content bekijken

Verkennen


Bekijk de keynotes, toekomstige innovaties en belangrijkste aankondigingen van Summit Live.

Innovatietrajecten


Volgende stappen


Ontdek Adobe Experience Cloud.

Alles wat je nodig hebt voor geweldige klantervaringen – van door AI gestuurde analytics tot en met grootschalige contentoptimalisatie.

CXM-DRAAIBOEK

Stel een draaiboek samen voor de klantervaring.