Een partnerschap dat steeds meer partners aantrekt.

Bekijk de providers die oplossingen en services voor Adobe- en Microsoft-integraties bouwen.

Het Adobe- en Microsoft-partnernetwerk biedt oplossingen en services op maat voor een breed scala aan technologieën, verticale oplossingen en op maat gemaakte gebruiksscenario’s. Samen halen we het maximale uit je investeringen en brengen we je digitale transformaties tot leven.

De alliantie tussen Accenture, Avanade, Adobe en Microsoft biedt je de unieke combinatie van een haarscherp inzicht in de branche, technologische expertise van wereldklasse, voorzieningen voor wereldwijde levering en toonaangevende technologieën. De afgelopen 11 jaar zijn Accenture en Avanade uitgeroepen tot Microsoft Alliance SI Partner of the Year en winnaar van Adobe’s Excellence in Digital Foundation-award. Ze kunnen je helpen om snel innovatieve digitale bedrijfsoplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

Meer informatie over Accenture en Avanade

Cognizant is constant op zoek naar nieuwe manieren die je helpen om gepersonaliseerde klantervaringen en gedifferentieerde producten te leveren, zodat je relevant blijft in de snel evoluerende digitale economie van vandaag. Cognizant is in 2018 door Ad Age uitgeroepen tot een van de beste netwerken van digitale bureaus en brengt gedifferentieerde producten en ervaringen van wereldklasse op de markt. Dankzij de samenwerking met Adobe en Microsoft kan Cognizant nu voorzien in alle behoeften in het traject naar digitale transformatie – van creatie tot commerce en van adoptie tot ambassadeurschap. Door hun ecosysteem van CX-platforms en AI-oplossingen te combineren met de focus op klantbetrokkenheid van Adobe en de platforms voor digitale en cloudtransformatie van Microsoft, kan Cognizant je helpen om snel en op grote schaal aansprekende klantervaringen te leveren.

Meer informatie over Cognizant

EY en Adobe bundelen hun strategie, design, infrastructuur en inzichten om je te helpen disruptieve groei te stimuleren met unieke digitale ervaringen. De alliantie van EY en Adobe verenigt alle onderdelen die nodig zijn om een succesvolle digitale transformatie te realiseren, zodat klanten naadloze, gepersonaliseerde ervaringen kunnen creëren.

Meer informatie over EY

Hitachi Solutions America, Ltd. kan je helpen om de concurrentie aan te gaan met de grootste internationale ondernemingen dankzij krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare sectorspecifieke oplossingen de zijn gebouwd op Microsoft Cloud. Voor deze oplossingen zijn ook geavanceerde implementatie, advies, technische ontwikkeling, beheerde services en meer beschikbaar.

Meer informatie over Hitachi

blue Acorn iCi

Blue Acorn iCi maakt gebruik van Adobe Experience Cloud om op grote schaal een optimale klantervaring te bieden. Als partner van zowel Adobe als Microsoft is Blue Acorn iCi gespecialiseerd in cloudimplementaties van Adobe Experience Manager (AEM) op Azure, cloudmigraties en migraties van on-premise naar Adobe Managed Services (AMS) op Azure. Dankzij hun expertise op het gebied van AEM-architectuur, infrastructuur en DevOps zorgt Blue Acorn iCi ervoor dat AEM-bedrijvenplatforms, contentaanlevering en data-integraties kunnen worden gebruikt om gepersonaliseerde klantervaringen op mondiale schaal te leveren.

Meer informatie over Blue Acorn iCi

Perficient levert end-to-end geïntegreerde Adobe Experience Manager-oplossingen om je te helpen alles te halen uit je Adobe-investering voor Microsoft Azure. Samen met Adobe- en Microsoft-experts op het gebied van cloudtechnologie vormen ze een full-service digitaal bureau dat front- en back-endservices biedt.

Meer informatie over Perficient

Als toonaangevende bedrijven op het gebied van digitale ervaringen hun krachten bundelen, wordt alles anders. Publicis.Sapient maakt gebruik van Microsoft Azure en Adobe Experience Cloud om je in staat te stellen je klanten betere ervaringen te bieden via intelligence, personalisatie en automatisering. Met onze voorzieningen voor deep data kunnen we je data op effectieve wijze aan elkaar koppelen, waarbij we de kracht van Adobe Experience Platform benutten om aansprekende, cognitieve en gepersonaliseerde ervaringen te bieden op alle contactpunten.

Meer informatie over Publicis.Sapient

Klaar om aan de slag te gaan?

Adobe Campaign en Microsoft

Integreer verkoop en marketing om een compleet klanttraject te bieden.

Meer informatie

Adobe Analytics en Microsoft

Geef elke medewerker de mogelijkheid om inzichten op te doen en actie te ondernemen door overal CRM-data beschikbaar te stellen.

Meer informatie

Adobe Experience Manager en Microsoft

Geef je klanten een persoonlijke ervaring door op basis van CRM-data inzichten op te doen en actie te ondernemen.

Meer informatie

Adobe Acrobat en Microsoft

Stimuleer de productiviteit met Adobe Sign, Microsoft’s voorkeursoplossing voor elektronische handtekeningen.

Meer informatie

Laten we kijken wat Adobe + Microsoft voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Laten we kijken wat Adobe + Microsoft voor jouw bedrijf kunnen betekenen.