Consultingservices

Verbeter je digitale ervaringen met een dynamische strategie.

Onze service voor klantervaringenstrategieën helpt je om een geprioriteerd stappenplan op te stellen om je beheermogelijkheden voor klantervaringen uit te breiden op basis van doelstellingen, KPI's en bedrijfsprocessen die we samen ontwikkelen.

Aan de slag

Hoe onze service voor klantervaringenstrategieën werkt

Waardetoekenning

We stellen een stappenplan met best practices op waarbij je organisatie wordt afgestemd op het klanttraject.

Waardegereedheid

We voeren een hiatenanalyse van je technologie, data en processen uit en stemmen vervolgens je mogelijkheden af op je strategie.

Trajecttoewijzing

We beoordelen je klantenstromen en stellen vast op welke punten je de ervaring kunt verbeteren op basis van klantpersona's.

Vergelijkende beoordeling

Aan de hand van een vergelijking met de concurrentie laten we zien hoe je organisatie op digitale KPI's presteert.

Ontmoet enkele van onze belangrijkste consultants

Adobe's consultants zijn brancheleiders met een bewezen staat van dienst. Dit zijn een paar van de teamleden die je bedrijf kunnen ondersteunen:

Melissa Webber,
Principal Digital Strategist

Melissa is een bekroonde, resultaten boekende digitale-strategieleider met een grondige kennis van digitale transformatie, teamleiderschap, optimalisatie en personalisatie. Zij heeft een sterke ondernemingsgeest en een buitengewone staat van dienst wat betreft het opstellen en uitvoeren van strategische, multidisciplinaire projecten om het netto-resultaat van 's werelds belangrijkste bedrijven te verbeteren.

Adam Canissario,
Principal Digital Strategist

Adam is een datagestuurd, digitaal strateeg met ruime leidinggevende ervaring bij nationale en wereldwijde projecten op het gebied van digitale transformatie, data en analytics en personalisatie. Zijn grondige, op samenwerking gerichte benadering bij het inventariseren van behoeften en het bedenken van oplossingen staat garant voor robuuste digitale strategieën die zinvolle resultaten opleveren voor enkele van 's werelds grootste marketing- en reclameprojecten.

Jaime Vasquez, Principal Digital Strategist en Experience Architect

Jaime legt zich toe op digitale marketing, de koers van gebruikerservaringen en oplossingen voor cross-cloud reclameworkflows. Door zijn nadruk op UX-leiderschap, merkgerichtheid en bedrijfsstrategie heeft

Jaime keer op keer innovatie gestimuleerd en waarde gerealiseerd voor klanten in uiteenlopende sectoren.

Resources

https://main--bacom--adobecom.hlx.page/fragments/products/cards/experience-manager