#F5F5F5

Adobe Microsoft

Verbonden clouds maken verbonden ervaringen mogelijk.

Adobe en Microsoft hebben hun krachten gebundeld om data, content en processen te integreren, zodat jij je bedrijf kunt transformeren en de geweldige ervaringen kunt aanbieden die klanten verwachten.

Overzicht bekijken

Gezamenlijke oplossingen leiden tot betere resultaten.

Combineer de nuttige inzichten en geavanceerde voorzieningen van Adobe- en Microsoft-clouds voor het leveren van ervaringen die betrouwbaar, veilig en geoptimaliseerd zijn om je klanten overal en op elk moment te bereiken.

Koppel je data voor betere personalisatie.

Gebruik cross-channel klantinzichten uit één profiel om contentmanagement, omnichannel campagnes en klantanalytics te stroomlijnen — en maak elke interactie betekenisvoller.

Breng verkoop en marketing samen.

Geef je teams een complete toolkit voor het genereren van leads en accountgebaseerde marketing, waarmee klanten soepel door de verkoopfunnel gaan om uiteindelijk deals te sluiten.

Schaal de contentcreatie op om de commerce te stimuleren.

Help je teams voor zowel B2B- als B2C-klanten om gepersonaliseerde contentervaringen voor meerdere commerce-doelgroepen te creëren op één platform dat flexibel, uitbreidbaar en herhaalbaar is.

Werk met de beste samenwerkingstools.

Bespaar tijd en geld, verbeter de connectiviteit en verander de manier waarop je teams samenwerken ingrijpend met in-app ondertekenings- en documentoplossingen die een naadloze workflow bieden.

Kijk hoe het partnerschap in de praktijk werkt.

media
Meer informatie
https://main--bacom--adobecom.hlx.page/fragments/products/modal/videos/microsoft-partnership#watch-video| Watch video

KeyBank bepaalt de nieuwe standaard voor gepersonaliseerd bankieren met Adobe en Microsoft.

KeyBank voert Adobe-oplossingen uit op Microsoft Azure om sneller gepersonaliseerde ervaringen te bieden, data en inzichten rechtstreeks op het platform te benutten, de beveiliging te standaardiseren en nog veel meer.

Video bekijken