Ervaar ondersteuning zoals nooit tevoren met Premier Support.

Haal alles uit je Adobe-investering met een Adobe Premier Support-lidmaatschap. Dankzij onze verbeterde ondersteuning door een team van technische experts kun je risico's beperken, problemen proactief oplossen en je ervaringsmachine soepel aan de gang houden.

Snelheid, waarde en prestaties met Premier Support.

Premier Support biedt een verbeterde ondersteuningservaring waarmee je een hoogpresterend systeem kunt onderhouden en maximale waarde kunt realiseren. Onze experts in consultingservices staan klaar om in te springen en op elk moment te helpen, en ze kunnen je snel op weg helpen om succesvolle klantervaringen te bieden. Ontdek Premier Support hier – en als je zover bent, staan wij klaar om te helpen.

Gepersonaliseerde ondersteuning

Zorg voor een speciaal ondersteuningsteam van technische experts die je bedrijf, platform en doelstellingen kennen.

Proactieve planning

Beperk het risico, verhoog de waarderealisatie en oplossingsoptimalisatie met releasevoorbereidingen, reviews en voorbereiding van gebeurtenissen.

Snellere antwoorden

Een gestroomlijnde probleemoplossing zorgt voor een snellere responstijd en met aanbevelingen van Adobe-experts kun je je producten sneller lanceren.

Snelheid, waarde en prestaties met Premier Support.

Kenmerken van Premier Support

Support Levels Comparison

BUSINESS

ENTERPRISE

ELITE

Toegewezen deskundigen

1

1

2

Basisondersteuning, escalatiebeheer

Openingstijden

24/5

24/5

24/7 ondersteuning voor problemen met prioriteit 1

Inbegrepen
Inbegrepen
Inbegrepen

Reguliere proactieve ondersteuning*

Inbegrepen
Inbegrepen

Premium proactieve ondersteuning**

Inbegrepen

Lanceringsadvies

Inbegrepen
Inbegrepen

Beoordeling van checkpoints & probleemoplossing voor maatoplossingen

Inbegrepen
Inbegrepen

Cloudondersteuning

Inbegrepen
Inbegrepen

Algemene gezondheidscontrole

Inbegrepen

Inrichting & training productintegraties

Inbegrepen

*Reguliere proactieve ondersteuning: Versnelde Service Level Targets (SLT's), escalatiebeheer, servicebeoordelingen en sessies met deskundigen

**Premium proactieve ondersteuning: gebeurtenisbeheer, omgevingsbeoordeling, onderhoud en bewaking, beoordeling van stappenplan voor releases, migratie, upgrades & producten

Poets je marketing op. Zonder moeite.

Met behulp van Adobe Customer Solutions levert 24 Hour Fitness je klanten relevante, betekenisvolle content tijdens de volledige ervaring. Bekijk ons klantverhaal om te ontdekken hoe Adobe Customer Solutions je kan helpen meer uit je Adobe-marketingtools te halen.

Haal nog meer uit je Adobe Experience Cloud-investering.

We maakten content die dieper ingaat op de details van ondersteuning door experts. Lees deze artikelen zodat je snel begrijpt hoe onze experts jouw merk kunnen helpen om het volledige potentieel van Adobe Experience Cloud te benutten. Zodat je de beste klantervaringen kunt bieden.

ARTIKEL

Zelfs teams van experts hebben ondersteuning van experts nodig.

Excelleren in het bieden van klantervaringen vraagt om een uiterst sterke betrokkenheid bij mensen en processen. Ontdek hoe Premier Support jouw organisatie kan helpen nieuwe processen te gaan gebruiken en je mensen meer mogelijkheden kan geven door Stronger Experiences Start with Support (Sterkere ervaringen beginnen bij ondersteuning) te lezen.

ARTIKEL

Buitengewone ervaringen beginnen met buitengewone technologie.

Je investering in Adobe-technologie is essentieel om van je organisatie een ervaringengestuurd bedrijf te maken. Ontdek hoe Premier Support je kan helpen om Adobe Experience Cloud zo effectief mogelijk in te zetten door Take the Technical Out of Your Tech (De techniek uit je technologie halen) te lezen.

Ontvang ondersteuning op jouw manier met Premier Support.

Het aanbieden van relevante content aan klanten kent zijn obstakels. Premier Support kan je organisatie helpen de stappen te zetten voor het creëren van uitstekende klantervaringen met strategische oplossingen die zijn gericht op mensen, processen en technologie. Lees Driving Success with Designated Support (Succes aansturen met de juiste ondersteuning).

Maak kennis met het Adobe Support Team.

Hoofd accountondersteuning

Zorgt voor een consistente ondersteuningservaring door bedrijfsondersteunende services te bieden, kwesties proactief te volgen en escalaties te beheren. Alleen beschikbaar voor Business-niveau.

Benoemde ondersteuningstechnicus

Is verantwoordelijk voor je technische ondersteuning en beheert ondersteuningsincidenten en -escalaties, ondersteunt de coördinatie, verstrekt incidentenrapporten en -analyses, beoordeelt systemen en helpt bij training. Alleen beschikbaar voor Enterprise- en Elite-niveau.

Technisch accountmanager

Verbetert proactief de bedrijfsactiviteiten, beheert wijzigingen en optimaliseert je oplossingen. Deelt best practices, geeft begeleiding, analyseert de invoering van oplossingen, stelt risico's en risicobeperkende maatregelen vast, verzorgt de planning van upgrades en risicobeperkende maatregelen, helpt bij releasevoorbereidingen, beoordeelt releases en beheert belangrijke gebeurtenissen. Alleen beschikbaar voor Elite-niveau.

Field Services-adviseur

Verleent diverse diensten, zoals planningsbeoordeling voor de eerste lancering en informatieverzameling, beoordeling van checkpoints, probleemoplossing voor maatoplossingen, algemene productconfiguraties en algemene (gezondheids)controles.

Laten we kijken wat Adobe voor jouw bedrijf kan betekenen.