Verzekeringen. Hoogwaardige offertes en betere klantervaringen.

Klanten verwachten unieke ervaringen via alle kanalen en apparaten. Toonaangevende verzekeraars zien hier een kans. Van offertes tot claims, wij kunnen je helpen bij het maken van gepersonaliseerde ervaringen. Raadpleeg deze bronnen voor meer informatie.

Video bekijken

Bronnen voor verzekeraars

Drie digitale trends verstoren de verzekeringsbranche.

De verzekeringssector is in één generatie veel veranderd. Momenteel maakt 90% van de verzekeraars zich zorgen over het verliezen van omzet aan nieuwe fintechbedrijven. En daar is alle reden toe. Ontdek drie trends die de verzekeringsbranche momenteel verstoren.

Meer informatie

Verzekeringsservices veranderen om de klant van de toekomst tevreden te stellen.

Sommige bedrijven kijken naar hun verleden om meer te weten te komen over het heden. BNY Mellon werd door zijn oprichter, Alexander Hamilton, geïnspireerd om via social media contact te leggen met de klant. In dit artikel vind je meer tips om de hedendaagse klant beter te bereiken.

Meer informatie

Financiële instellingen zetten in op ervaringen om hun ROI te verhogen.

Forrester heeft vastgesteld dat financiële dienstverleners die investeren in transformatie van ervaringen beduidend beter presteren dan de concurrentie. Lees hoe je de klantloyaliteit verbetert door de klant centraal te stellen in het bedrijf en de gepersonaliseerde ervaringen te leveren waar klanten naar op zoek zijn.

Meer informatie over rendement op investeringen voor financiële dienstverlening

#FFFFFF

“Adobe Experience Cloud biedt ons een basis om inzicht te krijgen in de huidige situatie en de trends die de toekomst zullen bepalen. Daarmee kunnen wij anticiperen op klantbehoeften en ons succes vergroten.”

Ajay Solanki, Consumer Digital Lead, Royal London Mutual Insurance Society Limited

Lees hoe Royal London profiteerde van omnichannel-klantdata om buitengewone ervaringen te bieden.

Het verhaal van Royal London bekijken

#f5f5f5

Vaker hoogwaardige offertes ontvangen.

In de verzekeringsbranche blijven de gemiddelde kosten voor het werven van nieuwe klanten stijgen. Je moet je digitale campagnes optimaliseren om je klantbasis te vergroten, niet alleen maar met meer klanten, maar ook met waardevollere accounts. Verhoog de kwaliteit van leads en het aantal offertes via nauwkeurige targeting, campagneattributie en optimalisatie van je digitale-marketinguitgaven voor verzekeringen.

Meer informatie over het gebruiksscenario voor klantenwerving

Meer gebruiksscenario's