HOE WE HELPEN BIJ KLANTTRAJECTEN

Benader elke klant één op één met Adobe

Verken de secties van deze pagina


Wat wij bieden

Gepersonaliseerde ervaringen op basis van klantgedrag

Gepersonaliseerde ervaringen

Het juiste bericht op het juiste moment en de juiste plaats

Real-time klantprofielen

Zelflerende en aanpasbare klantprofielen

Efficiënte contentlevering

Moeiteloze goedkeuring en levering

Wat wij bieden

Gepersonaliseerde ervaringen die in real-time aanpasbaar zijn aan klantgedrag

Als met elke interactie vertrouwen wordt gewonnen en verloren kan gaan, is het essentieel om de volgende stap van je klanten te voorspellen en content te leveren die wordt bijgewerkt op basis van hun interactiegeschiedenis – ook als de laatste interactie slechts vijf minuten geleden was.  

Daar kan Adobe bij helpen. Hier lees je hoe. 

Gartner noemt Adobe in het rapport 2023 Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Experience Platforms voor het zesde jaar op rij een van de leiders.

Gartner

GEPERSONALISEERDE ERVARINGEN

Creëer gepersonaliseerde ervaringen die in real-time aanpasbaar zijn

Als je over actuele klantprofielen beschikt, kun je direct reageren op nieuwe klantinteracties om je strategie aan te passen aan het klantgedrag. 

Onze robuuste, AI-gedreven tools helpen je om de levering van doorlopend bijgewerkte, gepersonaliseerde berichten via elk kanaal te automatiseren. Blijf je klanten steeds één stap voor wanneer ze overschakelen tussen apparaten en apps.

Bekijk de andere producten in deze sectie

Real-time klantprofielen

Zelflerende en aanpasbare klantprofielen

We helpen je bij het integreren van klantdata van alle interactiepunten met je merk. Vanaf het moment dat klanten je bedrijf ontdekken tot de transactie verzamelen en verrijken we data van elk contactpunt en op elk kanaal om je een beter beeld van je klanten te geven.

Door hoogwaardige data uit de eerste hand te benutten die afkomstig is uit allerlei bronnen, stellen we jou in staat om robuuste doelgroepsegmenten te definiëren. Daardoor kun je vervolgens beter gepersonaliseerde ervaringen leveren in de taal van je klanten.

Bekijk de andere producten in deze sectie

Efficiënte contentlevering

Moeiteloze goedkeuring en levering

We zorgen dat je je klanten altijd nieuwe, relevante content kunt bieden door al je tools voor contentcreatie en -levering te consolideren op één cloudgebaseerd platform. Vermijd de complexiteit van multipointoplossingen door moeiteloos content te leveren via meerdere kanalen.

Door al je crosschannel marketing te beheren op één direct toegankelijke plaats, minimaliseer je het risico dat teams elkaars werk overdoen.

Bekijk de andere producten in deze sectie

KLANTVERHAAL

Harvard Business Review-logo

"Met de geïntegreerde oplossing van Adobe kunnen we e-mail persoonlijker maken en beter automatiseren. Bovendien krijgen we een beter beeld van website- en campagneanalytics."

Carrie Bourke
Director, Customer Analytics and Insight, Harvard Business Review


Ontdek andere oplossingen

Oplossing

Wat kan Adobe voor jouw bedrijf betekenen?