Controle over je content. 

En ervaringen vloeien vrij.

Het is tijd om op een andere manier na te denken over digital asset management. In Articulating DAM Return on Investment lees je waarom. Rapport downloaden ›

 

Meer contentcreatie en snellere responstijden brengen gedoe met zich mee — met andere woorden, een grotere contentsnelheid.

 

Meer informatie over contentmarketing en contentsnelheid ›

Hyatt

Voor Hyatt, is het bieden van fantastische ervaringen gedurende het klanttraject een topprioriteit. En met de mogelijkheid om geoptimaliseerde content te bieden op elk apparaat, hebben ze gewaarborgd dat dat traject op een consistente manier boeiend is.

Stroomlijn workflows.

Adobe Experience Manager

Met meer en meer campagnes om te beheren, is het noodzakelijk dat je je workflows stroomlijnt tussen je creatieve teams en je marketingteams. Natuurlijk wil je dit doen op een manier die het creatieve proces niet onderbreekt. Denk hierbij aan een geïntegreerde oplossing waarbij op een naadloze manier alle stappen van je productieproces worden beheerd – van contentcreatie tot levering.

 

Adobe kan je helpen. Adobe’s verbonden workflows betekenen minder storende elementen voor je creatieve teams en een snellere time-to-market. Dankzij de nauwe integratie tussen Adobe Creative Cloud en Adobe Experience Cloud kun je assets creëren, beoordelen en goedkeuren vanuit één locatie – waardoor je tijd en moeite bespaart. Open workflows vanuit Creative Cloud-desktopapps, zoals Adobe Illustrator CC, Photoshop CC en InDesign CC. En beheer al je assets vanuit één centrale locatie met Adobe Experience Manager.


Stel je content centraal bij alles wat je doet.

Stel je content centraal bij alles wat je doet

Je hebt een nieuwe manier nodig om een enorm aantal creatieve assets te beheren. Je zou de beschikking willen hebben over één locatie waar iedereen — marketeers, creatievelingen en externe bureaus — kan vinden wat hij/zij nodig heeft voor het ontwikkelen van consistente ervaringen binnen verschillende kanalen. Je hebt een krachtige oplossing nodig om elk kanaal te kunnen actualiseren met de nieuwste afbeeldingen en video’s.

 

Adobe kan je helpen. Met Adobe Experience Manager kun je eenvoudig boeiende klantervaringen creëren, beheren en dynamisch aanbieden op alle kanalen, zoals internet, mobiele apparaten, social media en meer. Digital Asset Management wordt eenvoudig wanneer je je creatieve en marketingworkflows kunt combineren, automatisch metadatatags aan ingevoegde assets kunt toewijzen, en kunt werken met één set assets om onbeperkte variaties op alle apparaten aan te bieden – zelfs winkeldisplays. Met modern digital asset management kun je snel creatieve content leveren binnen al je marketingkanalen.


Houd de aandacht vast op verschillende kanalen.

De aandacht vasthouden op verschillende kanalen

Het is belangrijk om consistente ervaringen te bieden op het web, mobiele apparaten, video's, social media en binnen overige kanalen. En je dient dit op een effiënte manier te doen. Je hebt een oplossing nodig waarmee je snel consistente merkervaringen kunt bieden voor alle schermen en apparaten zonder dat de kosten en complexiteit toenemen. En zonder afhankelijk te zijn van IT.

 

Adobe kan je helpen. Met Experience Manager kun je snel en eenvoudig, op één plek, content voor desktops, tablets en mobiele apparaten creëren en aanleveren, zonder programmacode te schrijven. Met Experience Manager maak je op basis van dezelfde content websites en pagina’s die automatisch aan elk apparaat worden aangepast. Update de broncode éénmaal om wijzigingen te implementeren voor webervaringen en mobiele apps. Je hoeft de code niet voor elk type apparaat of scherm bij te werken. Met Experience Manager kun je doelgroepen boeien op het web en mobiele apparaten — zonder afzonderlijke ontwikkelingscycli.


De juiste content trekt de juiste doelgroep aan.

De juiste content trekt de juiste doelgroep aan

Je dient te weten wat werkt en wat niet. Wanneer je inzicht krijgt in de klantinteractie met je sites en campagnes, kun je de ervaringen nauwkeurig afstemmen – of van koers veranderen wanneer iets niet goed werkt. Maar om zo flexibel te zijn, heb je één geïntegreerde oplossing nodig die de inzichten biedt die je kunt gebruiken voor het verbeteren van klantervaringen en merkloyaliteit.

 

Adobe kan je helpen. Met Adobe Target kun je eenvoudig twee contentversies testen om na te gaan welke versie het meeste effect op je doelgroep heeft. En met Adobe Analytics kun je real-time contentinzichten verkrijgen, dankzij onze datavisualisaties en dashboards waarmee je kunt zien welke content resoneert en boeiende ervaringen creëert. Zorg dat je weet wat er gebeurt terwijl je klanten beslissingen nemen, zodat je boeiende ervaringen kunt creëren die groei stimuleren.


Stimuleer je activiteiten op de social media.

Je activiteiten stimuleren op de social media

Klanten hebben een grote behoefte aan boeiende en authentieke content. Maar het is niet eenvoudig voor je team om snel veel van die content te creëren. Je hebt een oplossing nodig die je de authentieke door gebruikers gegenereerde content laat benutten die al wordt gedeeld op social channels. Met zo’n oplossing bespaar je tijd en beschik je over relevant materiaal waarmee je communities en loyaliteit kunt opbouwen.

 

Adobe kan je helpen. Krijg onmiddellijk toegang tot miljarden contentelementen die door beïnvloeders en je fans zijn gemaakt met Livefyre, onderdeel van Adobe Experience Manager en Experience Manager Communities. Benut de fantastische, relevante en authentieke content van Facebook, Twitter en Instagram. Orden deze in mappen, terwijl je eenvoudig licentierechten beheert. En bouw een diepere loyaliteit op.


Alles wat je nodig hebt om persoonlijk te worden. Snel.

Adobe Experience Cloud

Met bergen assets en meerdere campagnes op verschillende kanalen, dien je je content goed te beheren, persoonlijke ervaringen te creëren en deze sneller te leveren.

Waarom Adobe.

 

Adobe’s geïntegreerde oplossingen bieden alles wat je nodig hebt om boeiende, gepersonaliseerde en geoptimaliseerde ervaringen voor elk kanaal en apparaat te leveren. Creëer en beheer grote volumes aan marketingassets vanuit één locatie. Stel je beste content vast met eenvoudig uit te voeren testen. En verwerf diepgaande inzichten in je klanten. Met Adobe Creative Cloud en Adobe Experience Cloud bied je elke klant de juiste ervaring, elke keer weer.

 

Lees waarom 78% van de marketeers zegt dat het beste Digital Asset Management-systeem de time-to-market kan versnellen. Lees Breaking the DAM.

Een solide digitaal basissysteem aanleggen
Een consistente klantervaring creëren

Laten we kijken wat Adobe Experience Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.