PRODUCTIE

Digitale oplossingen voor een praktische branche.

Veranderende klantverwachtingen, concurrentiedruk van nieuwe spelers en onvoorspelbare problemen met supply chains leiden tot ongekende verstoringen in de productiesector. Maar 'digital-first' bedrijven hebben ondanks deze uitdagingen grote successen geboekt — en zullen daarmee doorgaan — omdat de inzichten en flexibiliteit die ze nu nodig hebben om zich aan te passen ook in de toekomst waardevol zijn.

Stimuleer de transformatie van je productiebedrijf.

'Digital-first' productiebedrijven hebben een significant voordeel ten opzichte van hun concurrenten, omdat AI-gedreven oplossingen hen helpen om klanten te werven en te behouden, data samen te brengen en de online en offline omzet te vergroten.

Digitale commerce zorgt voor stroomlijning en beveiliging.

Het koopgedrag van productieklanten verschuift van offline naar online. Deze verandering biedt bedrijven een unieke kans om hun ROI te verhogen en gelijktijdig een veiligere, gestroomlijnde commerceomgeving voor klanten en medewerkers te creëren.

Houd contact, ook als je niet bij elkaar bent.

Benut de verschuiving naar digitaal om zowel offline als online contact te houden met klanten. Bied gerichte, relevante ervaringen via elk kanaal en optimaliseer deze ervaringen met diepgaande analytische inzichten en machine learning voor afzonderlijke klanten, zodat ze terugkomen.

Ontwikkel een volledig beeld van je klanten.

Wanneer je bedrijf een digitale transformatie doormaakt, heb je een strategie nodig waarmee uit elk kanaal data wordt verzameld. Breng al die data bijeen om een volledig beeld van je klanten te krijgen. Maak gebruik van predictive intelligence om vooruitziende beslissingen te nemen op basis van real-time kopersactiviteit. Met dit gedetailleerde inzicht in de klantbehoeften cultiveer je blijvende loyaliteit.

Ontdek wat Adobe nog meer voor jouw bedrijf kan betekenen.