Hoe wij helpen bij digitale commerce

Creëer multichannel commerce-ervaringen op één platform met Adobe

Verken de secties van deze pagina


Wat wij bieden

Flexibele schaalbare AI-gedreven commerce

Multichannel commerce

B2B- en B2C-commerce met één back-end

Intelligente commerce

Real-time, datagestuurde, gepersonaliseerde ervaringen

Opschalen en uitbreiden

Cloudgebaseerd om de totale eigendomskosten te verbeteren


Wat wij bieden

AI-gedreven commerce die flexibel is met het oog op de toekomst en tot elke omvang kan worden opgeschaald

De manier waarop bedrijven en consumenten winkelen, is radicaal veranderd en zal blijven veranderen. Dit betekent dat je bedrijf alleen kan groeien als je gepersonaliseerde winkel- en koopervaringen biedt met een flexibele, schaalbare en intelligente commerceoplossing. 

Daar kan Adobe bij helpen. Hier lees je hoe. 

Ontdek waarom Gartner ons tot leider heeft uitgeroepen

Als je graag wilt weten op welke wijze Adobe zich onderscheidt van andere commerceoplossingen, vormt het 2020 Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce een goed beginpunt. Lees het rapport en ontdek waarom wij een leider zijn.

Multichannel commerce

B2B- en B2C-commerce-ervaringen met één back-end

Je bedrijf is misschien complex, maar je oplossing voor digitale commerce behoort dat niet te zijn. Wij helpen je om je winkel- en koopervaringen net zo flexibel te maken als je B2B-, D2C- (direct-to-consumer) en hybride (B2B en B2C) activiteiten.

Het is geen probleem om meerdere internationale winkels en merken te beheren. Je kunt ze allemaal vanaf één platform beheren en vloeiende klantervaringen bieden via alle digitale contactpunten, waaronder het web, mobiele apparaten en marktplaatsen.

Bekijk andere mogelijkheden in deze sectie

Intelligente commerce

Real-time, datagestuurde personalisatie die de conversie en retentie verbetert

Onze AI-gedreven intelligente commercemogelijkheden zijn de beste manier om klanten te segmenteren en te targeten, en ze gepersonaliseerde content, aanbiedingen en prijzen te presenteren. 

Benut de waarde van je data door alles op één plaats te houden met datavisualisatie, cloudgebaseerde hosting en robuuste dashboard- en rapportagetools. Identificeer je waardevolste klanten en bekijk in real-time wat ze doen, zodat je de klantinteracties via alle kanalen kunt personaliseren.

Bekijk andere mogelijkheden in deze sectie

Opschalen en uitbreiden

Cloudgebaseerde functionaliteit waarmee de totale eigendomskosten worden verbeterd

Met ingebouwde cloudgebaseerde functionaliteit kun je je commerceactiviteiten implementeren, opschalen en veilig uitbreiden. Ons commerceplatform biedt naadloze integratie met je ERP- (Enterprise Resource Planning), CMS- (Content Management System), CRM (Customer Relationship Management), OMS- (Order Management Systems) en PIM-systemen (Product Information Management).

En onze headless architectuur stelt je in staat om nieuwe front-endklantervaringen te implementeren voor elk kanaal en apparaat. Ook kun je snel winkels en voorwaarts gerichte contentlagen bijwerken zonder de back-endprocessen te onderbreken.

Bekijk andere mogelijkheden in deze sectie

KLANTVERHAAL

Helly Hansen-logo

“We beschikken nu over 55 verschillende sites met zeven verschillende taalopties, betalingsmethoden en verzendinstellingen.”

Theodor Tollefsen
Consumer Business Director, Helly Hansen


Ontdek andere oplossingen

Oplossing

Wat kan Adobe voor jouw bedrijf betekenen?