Breakouts

Een meer inclusieve workflow opzetten voor ontwerpers die met Adobe Experience Manager werken

Tiffany Olejnik, Hyman Chung – Adobe

Voor ontwerpers kan het een eng idee zijn dat hun perfecte ontwerpen de wijde wereld in worden gestuurd. Terwijl de integriteit van de gebruikerservaring van je bedrijf moet worden gehandhaafd en afgeschermd, hebben contentmakers flexibiliteit nodig om lay-outs te creëren waarvoor niet telkens een ontwikkelingsworkflow nodig is wanneer een pagina in Experience Manager wordt gepubliceerd. Door bij je ontwerpworkflow rekening te houden met content-authoring en gebruik te maken van de belangrijkste functies van Experience Manager, kun je het hele proces – van ontwerp tot implementatie – stroomlijnen zonder dat je de controle over de gebruikerservaring verliest.

De hoofdpunten zijn onder andere:

  • Inzicht in de content-authoringmogelijkheden in Experience Manager voor bewerkbare sjablonen, de lay-outmodus, het stijlsysteem en de kerncomponenten.
  • Mogelijkheden voor betrokkenheid bij het proces van contentcreatie om de publicatietijd te verkorten.
  • Tools en best practices om ontwerpteams Experience Manager te laten gebruiken in het kader van hun UX-governance-strategie.

Verwante producten

Gerelateerde content bekijken

Verkennen


Bekijk de keynotes, toekomstige innovaties en belangrijkste aankondigingen van Summit Live.

Innovatietrajecten


Volgende stappen


Ontdek Adobe Experience Cloud.

Alles wat je nodig hebt voor geweldige klantervaringen – van door AI gestuurde analytics tot en met grootschalige contentoptimalisatie.

CXM-DRAAIBOEK

Stel een draaiboek samen voor de klantervaring.