Breakouts

ROI waarop je kunt vertrouwen: de blauwdruk van BMO voor het aantonen van de waarde van personalisatie

Claire Yeh, Chris Menezes – Bank of Montreal

Bank of Montreal is een van de belangrijkste Canadese banken met miljoenen klanten in Noord-Amerika. Als gevestigd merk met een rijke geschiedenis, een schat aan klantdata en de intentieverklaring “Boldly Grow the Good”, kent BMO het belang van personalisatie. In slechts drie jaar tijd is het tweekoppige team bij BMO uitgegroeid tot een team van 23 rocksterren die doorlopend aantonen hoe hun werk waarde voor de klanten en het merk heeft. Voor Chris Menezes, senior manager personalisatie, en Claire Yeh, manager personalisatie en A/B-testen, houdt personalisatie in dat ze weten wat de behoeften van hun klanten zijn en dat ze ervaringstrajecten creëren die bij de klant beginnen. Chris en Claire geven een toelichting op het personalisatietraject dat BMO heeft afgelegd.

Wat je van deze sessie kunt verwachten:

  • Je leert hoe BMO denkt over personalisatie en A/B-testen.
  • Je hoort hoe het tweekoppige team in drie jaar tijd uitgroeide tot een team van 23 door de waarde van personalisatie aan te tonen.
  • Je krijgt best practices voor het samenstellen van een goed presterend team en voor het leveren van waarde door hoogwaardige ervaringen aan te bieden.

Gerelateerde content bekijken

Verkennen


Bekijk de keynotes, toekomstige innovaties en belangrijkste aankondigingen van Summit Live.

Innovatietrajecten


Volgende stappen


Ontdek Adobe Experience Cloud.

Alles wat je nodig hebt voor geweldige klantervaringen – van door AI gestuurde analytics tot en met grootschalige contentoptimalisatie.

CXM-DRAAIBOEK

Stel een draaiboek samen voor de klantervaring.